KUNPİMOOK BHUWAKUL

1.4K 63 23
                                    


 kocan bambamla oturmuş akşam yemegi yiyorsunuz sen  iki günden beri vücudundaki agrıdan dolayı yerinden zor hareket ediyosun bamabam sana hasteye gidelim dedigindeyse gereke olmadıgını söylüyosun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 kocan bambamla oturmuş akşam yemegi yiyorsunuz sen  iki günden beri vücudundaki agrıdan dolayı yerinden zor hareket ediyosun bamabam sana hasteye gidelim dedigindeyse gereke olmadıgını söylüyosun.

sen agrıların yüzünden pek yemek yiyemeden kalkıyorsun ve bulaşıkları topluyosun bambamda sen bulaşık yıkarken gelip sana arkadan sarılmak ister ama sen onun temasıyla acı içinde yere yıgılırsın sanki bütün kemiklerin kırırlıyor gibi hissediyorsundur. bambam korkuyla hemen yanına egilir ve seni kucagına alıp hastaneye götürür.

sen yol boyunca baygın bir şekilde yatarsın hastaneye vardıgınızda doktorlar seni hemen muayene eder bambamda korku içinde dışarda bekler.

---------------------------------------------------------------

gözlerini açtıgında kendini beyaz bir odada bulursun evet hastanedesindir yan tarafına baktıgında bambamın aglayarak seni izledigini görürsün merakla sorarsın * bam noldu neyin varmış bak bişeyim yok digilmi ben sana demiştim hı* bambamın aglaması dahada şiddetlenir ve sana sıkıca sarılı sen ne kadar canın acısada karşılık verirsin o sırada içeri doktor girer.

* ıhım ıhım ( adın) hanım bunu nasıl söylesem bilmiyorum ama s-siz şey cam kemik hastasınız efendim üzgünüm ama bu hastalıgın henüz bir tedavisi bulunamadı en ufak bir hasarda kemiklerinizin kırlıması anlamına geliyor üzgünüm * diyerek başını eger doktor sen korkuyla bir bambama birde doktora bakarsın * y-yani ö-ölücekmiyim doktor bey * diye korkarak sorarsın bambamın sinirli bakışları direk seni bulur * ne demek o ( adın ) ölmiceksin bebegim kurtulacaksın tamammı böyle söyleme * diyerek şaçlarını okşar ama sen doktorun bakışlarından kısa süre sonra ölecegini anlarsın .

5 AY SONRA 

gördügün tedavilerin hiçbir faydası yoktur tam tersi sana sürekli acı çektirir sen artık dayanamaz hale gelirsin iyice güçsüzleşirsin . odanda yatarken bambam yanına gelir ve sana bişeyler yedirmeeye çalışır ama sen yememekte ısrar edersin bambamda biliyordurr o acı güne saatler kaldı doktorlara göre 5 ay yaşaman bile mucizedir .

ama bu mucize fazla uzun sürmez bambam sana yemek yedirmeye çalışırken onun elini tutarsın ve gözlerine bakarsın konuşabildigin kadar vedanı edersin * bam hayatımın anlamı *hıck* ş-şimdi b-ben gidersem çok üzülme olurmu kendine sakın zarar verme olurmu ben seni heep görürüm bebegim sakın beni unutma bir çocugumuz olacak kadar uzun yaşayamadım belki ama çok üzgünüm sana kendimden bir parçada bırakamadım ama lütfen resimlerimle herşeyimle beni yaşat olurmu seni sevi....* sözünü tamamlayamadan gögsüne giren sancıyla kıvranmaya başlarsın evet zamanı geldi.

acı çekmen sona erdigindeyse en son gördügün şey bambamın sana aşkla bakan gözleriydi


yorum ve voteleri unutmayın fazla acıklı bir bölüm (!)  ama degişik şeyler deneyeyim dedim ya... 

nese hepinizi seviyorum bol bol yorum yapınnn

GOT7 HAYAL ETWhere stories live. Discover now