BAMBAM

2.5K 94 7
                                    

sevgilin bambamla paten sürmeye çıkıyosunuz

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

sevgilin bambamla paten sürmeye çıkıyosunuz . en azından bambam sürecek . bambam yanında patenlerle sana bakıp bakıp gülüyor. sen yüzünü bambama çevirip * neden gülüyosun bam yüzümde bişeymi var* diye sorum yüzüne dokunuyosun. bambamda sırıtmaya devam ederek *hayır tatlım seni bu patenlerin üstünde durmaya çalışırken hayal ettimde tanrım çok komik olurdun* diyip kahkaha atıyor .

sende bambama kızgınca bakıp duruyosun bambam senin gelmedigini farkedince oda duruyor ve yanına geliyor* noldu bebegim bişey mi var* diye soruyor sende ona kızgınca bakarak * bam ben paten falan sürmiyecegim sevgilimin herkesin içinde bana gülmesini istemiyorum ben gelmiyorum sen git hıh* senin bu tatlı tribini gören banbam yerinde durmuyor ve seni dudagından öpüyor sen şaşırıyosun ama bişeyde demiyosun .

bambam çekildigince * tatlım söz sana gülmiyecegim gülenleride öldürürüm tamammı sen üzülme * diyip sana sarılıyor . ardından yürümeye devam ediyosunuz sonunda baten süreceginiz alana geldiginizde bambam hemen batenlerini giyiyor ve sanada giymene yardım ediyor . sen pateni giymekte zorlanıyosun * bam ya ben daha pateni giyemiyorum nasıl sürmemi bekliyosun benden ya * diye çıkışırsın bambama, bambamda * (adın) ögreticem sana mızmızlanma tatlım tamammı * diyor ve seni ayaga kaldırıyor sen patenlerle dengeni korumaya çalışıyorsun ama çok zor tabi bambam seni bırakıp etrafında patenle tur atmaya başlıyor sen bambamın paten sürerken ne kadar havalı oldugunu düşünüyosun ve bir andan dengeni kaybedip yere düşüyorun bambam hemen yanına gelip seni kaldırıyor ve elinden tutarak arksından götürüyor *bam dur korkuyorum düşücem lütfen bam* ama o seni umursamadan arkasından götürmeye devam ederken sen dengeni saglayamayıp tam düşecekken bambam seni tutuyor ve kaldırıyor * ( adın) şuan çok sevimli duruyosun bence artık gidelim sana bakıp duruyorlar* diye konuşmaya başlıyor sende bakıp sırıtıyosun  bambam seni kendine çekip sarılıyor * ( adın) seni çok seviyorum her halinle bebegim iyiki varsın* sende sarlıyosun * sende bam sende iyiki varsın* 



umarım begenirsiniz yorum ve voteleri unutmayın sizi seviyorum :)

GOT7 HAYAL ETDonde viven las historias. Descúbrelo ahora