BAMBAM

1.6K 82 12
                                    

en yakın arkadaşın bambam ile birlikte dolaşmaya çıkarsınız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

en yakın arkadaşın bambam ile birlikte dolaşmaya çıkarsınız. sen bambama komik buldugun şeyleri anlatırken sürekli gülersin ve bambamıda güldürmeye çalışırsın. ama bambamın sıuratı sürekli asıktır sen bambamın koluna girerek * ya bam neden suratın asık biraz gülsene be * diye çıkışırsın .

bambamda sana sinirlice bakarak * gülesim yok sanki çok güzel espiri yapıyosunda bende güleyim * diye sana kızar ve önden yürümeye başlar sen bambamın dedigi şey yüzünden hem utanırsın hemde üzülürsün . sessiz bir şekilde bambamın yayına gidersin ve aglamaya hazır bir şekilde onunla birlikte ilerlersin . 

bambam hiç konuşmadıgı için sen konu açmak amaçlı olarak ona sorular sorarsın * bam sevgilin falan varmı yani bence olmalı tatlış bişeysi sonuçta yada vardıda ayrıldınızmı ya öle bişey olduysa boş ver o seni kaybeder ya * diye hızlı hızlı konuşursun bambamda suratsız bir şekilde sana bakarak * çok konuşuyorsun (adın) * der.

sen bambamın yine sana ters davranmasının verdigi sinirle kalkarsın ve bambama vurmaya başlarsın * ya salak bam ya madem birine sinirlisin ya niye benden çıkarıyosun sinirini aptal herif * diye ona vurursun bambamda seni tutmaya çalışırken ayagı kayar ve üstüne düşer.

sen bambamın üstüne düşmesiyle kafanı yere vurursun ve aglamaklı bir sesle bagırırsın * ahhaah bam kalk üstümden ya kafam kırıldı pislik ya * bambam seni yerden kaldırı ve özür diler sense onu hiç umursamadan yürümeye başlarsın bambam gelip seni kolundan tutar ve * ya tamam bak üzgünüm yani ben sinirliydim ve senden çıkardım özür dilerim ama bu sinirimde sanaydı ya insan nasıl dibindekini farkedemez ya çokmu safsın yoksa çokmu salaksın çözemedim ya anla işte ben sana aşıgım (adın) oldumu rahatladınmı * sen bambamın dedigi şeyle şok olmuş  bir ifadeyle ona bakarsın ve * yaaa bambam ben salak degilim * diye bagırırsın bambamda sana sarılarak * yani o kadar konuşmanın içinde buna takıldın degilmi benim güzel sevgilim * der ve saçlarına öpücük kondurur. 

sende ona bakarak * aslında anladımda salak ayagına yatmak daha zevkli bam asıl konuya gelirsekte sen bundan sonra benimsin ve hiçbir kızın orasına burasına bakamazsın hiçbir kızda sana bakamaz * bambam sana gülümseyerek * tabi sevgilim * der ve dudaklarınızı buluşturur.


bol bol yorum yapın lütfen çok yoruma ihtiyacım var biasınızı falan söyleyin bende onları yazıyım sizi seviyorum 


GOT7 HAYAL ETWhere stories live. Discover now