ÖZEL BÖLÜM(KYUNGSOO)

1.2K 44 9
                                    

parkta tek başına dolaşırsın uzun zamandır tek başına kalmadıgın için rahat rahat geziyosundur oturmak için etrafına bakıp bank ararsın ve buldugun boş bir banka oturusun

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

parkta tek başına dolaşırsın uzun zamandır tek başına kalmadıgın için rahat rahat geziyosundur oturmak için etrafına bakıp bank ararsın ve buldugun boş bir banka oturusun.

han nehrinin akışını ve sana sunulan güzel manzarayı izlersin ama bir anda bi ses seni tüm bu güzelliklerden uzaklaştırır yan banka bakarsın ve baykuş gözlü tatlı bir çocuk görürsün senin one baktıgını anlayınca hafifce egilip özür diler ve düşürdügü kitapları alıp banka oturur .

sen hala çocuga bakarak ne kadar güzel oldugunu düşünürsün ve sesli bir şekilde * aman tanrım sen benden bile güzelsin* diyerek çocuga bakmaya devam edersin çocuk bir anda sana bakarak gülmeye başlar sen sesli düşündügünü farkedince hemen kafanı egip keşke ölseydim diye düşünürsün . 

o arada tatlı çocuk yanına gelip oturur ve * ahhaah merhaba ben kyungsoo benim senden güzel oldugumumu düşünüyosun * diye sorar sen utançla kafanı kaldırırsın ama konuşamazsın kyungsooda sana gülümser ve * aslında yakışıklı demeni tercih ederdim ama bunlada idare ede bilirim sanırım* diyip yanagını sıkar sen şok olmuş bir şekilde ona bakarsın ve adını sölemedigini hatırlayıp hemen söylersin * haa şey b-benim adım (adın) şey üzgünüm sesli düşündüm * diyerek gülümsersin kyungsooda sana bakarak * hımm seni affederim ama bir şartla benle kahve içmeye gelirmisin * diye sorar sen şaşkın bir şekilde ona bakarsın * ama neden bunu istiyosun yani daha yeni tanışıyoruz * dersin kyungsooda sana gülümser ve * hımm sanırım seni daha yakından tanımak istiyorum * deyip seni elinden tutup bir kafeye sürükler 


arkadaşlar 30 da kitabı bitiriyorum 3 tane özel bölüm olucak got7 olmıyacak umarım begenirsiniz 

bu kitaptan sonra exo yayınlamayı düşünüyorum umarım onuda okursunuz sizi seviyorum

bu kitaptan sonra exo yayınlamayı düşünüyorum umarım onuda okursunuz sizi seviyorum

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

çoook hoş ya 

GOT7 HAYAL ETDär berättelser lever. Upptäck nu