JACKSON

5.7K 133 29
                                    


geçen hafta jaksonla çok sert bir kavga edersiniz ve ayrılırsınız ayrılmanızın sebebi jakson seni kuzenini öperken görür ama onun senin kuzenin oldugunu bilmeden sana bagırıp kalbini kırar ve ayrılırsınız

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

geçen hafta jaksonla çok sert bir kavga edersiniz ve ayrılırsınız ayrılmanızın sebebi jakson seni kuzenini öperken görür ama onun senin kuzenin oldugunu bilmeden sana bagırıp kalbini kırar ve ayrılırsınız.

sen jaksonsuz geçen her gün bunalıma girer ve çökersin ne yemek yersin nede dışarı çıkarsın. arkadaşların seni çagırdıgındaysa emin bir dille reddedersin.

geçen her gün dahada derine batarsın ve artık kendini öldürme kararı alırsın. dolabın üstünde bulunan jiletlerin birini alırsın (bir insan dolabında niye jilet bulundurur jfdfh) kendine zarar vermeden önce jaksona mesaj atarsın .

sen: jakson ben artık dayanamıyorum sensiz geçen her günüm ölüm gibi bitiyor ve ben kaldıramıyorum üzgünüm sevgilim mutlu ol ve beni unutma 

jaksona attıgın bu mesajın ardından jileti bilgine bastırım aniden çekiyorsun hissettigin acı daha çok aglamana sebeb olurken sen umursamadan damarına derin çizikler atmaya devam ediyosun gelen bildirim sesiyle durup telefona elinin yettigi kadar bakıyorsun mesaj jaksondan gelmiştir.

jakson: NE!! ne saçmalıyosun (adın) sakın kendine bişey yapıyım deme sevgilim hemen geliyorum

gelen mesajla yüzünde bir gülümseme beliriyor sana sevgilim dedi . sen düşünürken bir anda kapı çalıyor açmak için kalkıyorsun ama kan kaybettigin için başın dönüyor biraz daha dayanıp kapıyı açıyosun jaksonu karşında görünce mutlu oluyosun jakson sana bir anda sarılıyor.

onun sarılmasıyla sen kendini bırakıyosun en son duydugun jaksonun seni * naptın sen (adın)*...

-----------------------------------------------

uyandıgında bir hastane odasındasın yan tarafına baktıgında jakson  tatlı bir şekilde uyuyor. en son yaptıkların aklına gelince aglamaya başlıyosun ve agzından bir hıçkırık kaçıyor.

bunun üzerine aniden jakson uyanıyor ve sana sarılıyor * üzgünüm sevgilim benim yüzümden üstüne çok geldim benim hatam nolur affet beni nolur* diyor bunun üzerine hafif tevessüm ederek jaksona bakıp * önemli degil herşeyim bundan sonra yanımdasın nede olsa* diyip gülüyorsun jakson sana uzunca bakıp tatlı gülümsemenden öpüyor.


heyooo fkjfg ben geldim arkadaşlar isteklerinizide alıcam siz bana biasınızı aöyleyin gerisini hayal gücüne bırakın o halleder:D yorum ve voteleri unutmayın özellikle yorum yapın sizi sevitorum yorum yaptıgınız an hemen yb gelicek canlarım görüşürüz

GOT7 HAYAL ETTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon