MARK

3.4K 127 36
                                    


mark senin en sevdigin got7 üyesidir ve sende onların oldugu imza gününe katılırsın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

mark senin en sevdigin got7 üyesidir ve sende onların oldugu imza gününe katılırsın. imza almak için salona girdiginde herkesin alanı doldurdugunu görünce şaşırırsın ama zaman kaybetmemek için sıraya girersin.

sıra bir türlü bitmek bilmez tam sana sıra geldiginde tam markın karşısında durursun .

marktan imza istiyicekken imza gününün bittigi duyrulur ve bütün üyeler seni umursamadan kalkarlar sen üzgünce marka bakarsın ama oda elinden bişey gelmedigi için hemen menajerin yanına gider. 

sen büyük bir üzgünlükle dışarı çıkarsın ve kapnın önüne çöküp aglamaya başlarsın tam imzanı alıcakken bu olanlar seni fazlasıyla üzmüştür. ama en azından biasımı gördüm diye sevinirsin .

kapıda aglamaya devam ederken bir anda omzunda bir el hissedersin kafanı kaldırdıgında bunun mark oldugnu görürsün.

heyecanla boynuna atlarsın mark bu yaptıgına şaşırsada karşılık verir ve oda sana sarılır . sen heyecanla marka bakarken mark söze başlar * üzgünüm tam sıra sana gelidiginde gitmek zorunda kaldık senin ne kadar üzüldügünü görünce yanına gelmek istedim ama gitmiştin bende son bir umut dışarı baktım ve burdasın* diyip kocaman gülümser.

sen markın dedikleriyle şaşırırsın koskoca idol yanında ve seni aramış heyecanla ona bakıp konuşursun * inanmıyorum sen koskaca idol bir hayranın için niye bukadar ugraştın * diye sorarsın

oda sana yaklaşıp * senin gibi tatlı bir hayranı kaçırmak istemedim* diyip dudagına yapışır.


hahahah kötü oldu sanki ya ama daha iyi yapıcagım emin olabilirsiniz sizi seviyorum :D


GOT7 HAYAL ETWhere stories live. Discover now