SEUNGRİ

1.2K 46 18
                                    

canın sıkkın bir şekilde gözlerini açıyosun bügün pazar ama senin erken kalkman gerek çünki özel ders hocan birazdan gelecek sıkkınca kıyafetlerini giyip kahvaltıya iniyosun annen masayı donatmış seni bekliyor anneni öpüp hemen bişeyler atıştırıyo...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

canın sıkkın bir şekilde gözlerini açıyosun bügün pazar ama senin erken kalkman gerek çünki özel ders hocan birazdan gelecek sıkkınca kıyafetlerini giyip kahvaltıya iniyosun annen masayı donatmış seni bekliyor anneni öpüp hemen bişeyler atıştırıyosun yemegin bitince odana çıkıp gerekli ders kitablarını çıkarım hocanı beklemeye başlıyorsun kıs süre sonra çalan zille koşarak aşagıya iniyorsun ve kapıyı açıyorsun karşında duran yakışıklı afete bakıp * buyrun * diye soruyosun oda sana gülümseyerek * ben senin yeni biyoloji hocanım * diyerek sırıtıyor sen şok olmuş bir şekilde hocanı içeri davet ediyosun ve odana çıkıyosunuz.

sen hocana dikkatlice bakıp ne kadar yakışıklı oldugunu düşünüyorsun böle bir ögretmen kimseye nasip olmaz diye kendi kendine sevinirken yakışıklı hocan konuşmaya başlıyor * merhaba ben seungri sen ban seung diye bilirsin * diyip gülümsüyor sende hemen kendini tanıtıyosun ve derse başlıyosunu o sana dersi anlattıkça sen anlatırkenki yakışıklı tavırlarına bakıp sırıtıyosun seung sana dönerek * neden öle garip bakıyosun * diye sorar sen utanarak * ha benmi şey dalmışım üzgünüm *diyip kafanı yere egersin .

seung çeneni tutup kafanı kaldırır ve * ıhıhm beni dinle olurmu yakışıklıgımla kafanı dagıtma * diyerek sana sinsice sırıtır sen ona bakıp * ne !! saçmalama ben öle bişey yapmıyorum * diyerek kendini korumaya geçersin ama o seni önemsemeden dudaklarını iki parmagı arasına alıp * çok konuşuyosun ama güzelim sen susunca daha bir tatlısın * diyip göz kırpıyor sen utanarak yanaklarını kapatmaya çalışıyorsun seung elini tutup * yapma bırak o kırmızın en güzel tonlarını bende göreyim hem şimdi kapatsanda artık her özel ders günü burdayım * sana iyice yaklaşır ve * daha çok utanacaksın güzelim * diyerek seni kolları arasına alırr.


istekti ve yaptım şu anket olayında exoda chanyeol bts de jimin bıgbangte ise sanırım seungri olacak en iyisi anketi bitirmek nese artık yeni üyelere merhaba diyinn onları daha çok göreceksiniz ....

SARANGHAE     

@GamzeMerveevvalDilan


GOT7 HAYAL ETWhere stories live. Discover now