YUGYEOM

1.2K 58 46
                                    

sabah çalan alarmın sesiyle yavaş bir şekilde uyanırsın hemen lavaboya gidip elini yüzünü yıkayıp işlerini halledersin odana geri döndügünde kardeşinin günlügünü okuyor oldugunu görürüsün uçarak kardeşin yanına gidip hemen günlügünü alırsın ve çantana atarsın.

okul kıyafetlerini giydikten sonra hemen aşagı içersin ayakkabılarını giyerken kardeşine satansoo bakışları atıp evden çıkarsın yol boyunca kulaklıkla müzik dinleyerek gidersin ne kadar okulu sevmesende oraya seni baglayan biri vardı sonuçta.

okula vardıgında koşarak sınıfına çıkarsın çantanı sırana fırlatıp kafanı sıraya yaslarsın kısa süre sonrada uyukuya dalarsın. gülüşme sesleriyle uyanırsın hemen yan tarafına baktıgında elinde günlügünü seslice okuyan birini görürüsün onu dinleyenlerde kahkaha atarak gülüyodur .

sen hemen kalkıp çocugun elinden günlügünü almaya çalışırsın ama senden uzun oldugu için alamazsın ve aglamaya başlarsın içinde yugyeom hakkında yazdıgın okadar şeyi şuan herkes biliyodur daha çok aglarsın o sırada sınıfa yugyeom girer sen utançla dizlerinin arasına alırsın başını ve aglamaya devam edersin .

yugyeom sana ve çocuga bakar ve çocugun suratına yumrugu geçirir sen kafanı kaldırdıgında o çocugu yerde görürsün yugyeom sana yaklaşım günlügü eline veririr ve sana sarılır sen o an yaşadıgın şokla sadece durursun yugyeom seni sevdigini kulagına sölediginde dünya senin için durmuştu...


yb geldi aslında yazmayı düşünmüyodum ama belki özlemişsinizdir dedim istek belirte bilirsiniz ben geri geldim ^^  hepinizi çok seviyorumm 

SARANGHAE

GOT7 HAYAL ETWhere stories live. Discover now