Bomba Etkisi

1.9K 158 33
                                    




Bu bölüm nasıl bir şey oldu anlamadım açıkcası ben çok beğenemedim, geçiş bölümü gibi düşünün. Bir sonraki bölüm telafi etmeye çalışacağım.

Yurtdışındayım biliyorsunuz, arttırdığım zamanlarda kenarda köşede yazdım bölümü çok bekletmemek adına..

Umarım beğenirsiniz..

İyi okumalar -S.

***

G- Hah şöyle, şimdi gelelim asıl konuya. Neler yapacağız sizi kırtarmak için bir şeyler var mı aklınızda?

Z- Ben Kerem'i tanıyorsam bütün gece düşünmüştür kafasını patlatmak pahasına da olsa dedi elini sevdiği adamın omzuna atıp.

K- Düşündüm bir şeyler ama önce evlenmem gereken bir konu var! Dedi gülerek yanında ona şaşkın bakışlarla bakan sevdiği kadına döndüğünde.

***

Kerem'in ortaya attığı fikrin üstünden üç dört gün geçmiş, bu tatsız olaylardan dolayı Hareler de daha fazla şüphelenmesinler diye bugün dönmüşlerdi. Kerem, Zeynep ve anneannesini eve bırakıp Zeyneplerin şirketi olan Agapia Holdinge doğru sürmeye başladı. Artık en kısa zamanda bu insanlardan kurtulmak istiyordu. Şirkete varmadan telefonunu çıkartıp Ufuk'u aradı.

"Ufuk, avukatları topla Agapia Holding'e gelin. Eğer şirketteysen gelirken Can'ı da getir."

Ufuk'tan onay beklemeyip telefonu kapattı. Arabayı bahçede görevliye teslim edip en az Sayer Holding kadar dikkat çekici bir yapıya sahip olan Holdinf binasının önünde gözlüğünü çıkartıp şöyle bir süzdü binayı, ardından seri adımlarla içeri girdi. Asansörlerin yanına ilerleyip yönetim katının düğmesine bastı. Kata indiğinde aynı onlarınki gibi bir banko karşıladı onu. Çalışan kızlardan birisi hemen yanına gelince durdu Kerem.

- Hoşgeldiniz, randevunuz var mıydı?

K- Rüzgar Beyle görüşeceğim odasında mı?

- Ben haber veriyim kim diyim efendim?

K- Kerem Sayer ama senin söylemene gerek yok bana hayır diyemez zaten dedi yüzündeki muzip gülümsemeyle yürümeye başladı.

İlerideki odanın kapısında Rüzgar'ın isminin yazılı olduğunu görünce açtı kapıyı.

Rüzgar masada birkaç kağıda bakıyordu, kapı açılınca hemen başını kaldırdı.

R- Oo en sevdiğim adam gelmiş, hoşgeldin dersem çok mu yapmacık gözükürüm Sayer dedi, gülerek yerinden kalkıp Kerem'in yanına gitti.

K- Sen söyle yine de, ben üstüme alınmam gerekirse.

Birbirleriyle tokalaşıp Rüzgar'ın masasının önündeki geniş koltuk takımına oturdular. Kerem bacak bacak üstüne atıp geriye yaslandı, yüzünü buruşturup alnını sıvazladı.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
BUL BENİ KAYBOLMUŞUM  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin