Can Yakma Sırası

2.1K 191 17
                                    



Merhabalar..

Bölümün erken gelmesinin bir sebebi var. Şu sıralar kötü zamanlar geçiriyorum. Sağlık problemleri gibi.. Bu yüzden bölümü erken atıp bir süreliğine gideceğim en azından şu lanet şey tam olarak belli olana kadar.
Umarım en kısa zamanda belli olur da hemen dönerim.

Hepinize kocaman öpücükler.

Umarım yorumlar da artar.

İyi okumalaar ;)-S.


***


Z- Sana bir söz vermiştim. Uyurken rüyalarına giren kız bendim Kerem. Her gece senin için hastaneye geliyordum, seninle konuşuyordum. "Bu seninle son buluşmamız, bundan sonra yalnızsın. Kendini bulduğunda bir kez daha geleceğim yanına orman gözlü.." Demiştim. Geldim işte buradayım. Her gece aynı saatte gelirdim, saate bak şimdi yine aynı. Ben buradayım, sen de gel artık ne olur..

***



Flashback Devam


Kerem hiçbir şey söylemeden odasının içindeki diğer bir oda olan giyinme odasına girdi. Zeynep, Kerem'in önünden hışımla geçişinin üstüne derin bir nefes bırakıp gözlerini kapatmıştı. Alnını ovuşturup Kerem'in girdiği odanın kapısına döndü. Bekledi.

Kerem tekrar çıktığında üstünde vücut hatlarını yeterince belli eden yarım kollu siyah tişörtü ve siyah eşofman altı vardı. Kerem önde Zeynep arkada odadan çıktılar.

Z- Neden daveti o şekilde terk ettin? Geleceğimi biliyordun Kerem dedi mutfakta ona arkası dönük olan adamın önüne geçip.

K- Canım öyle istedi tamam mı? Artık soru sormaktan vazgeç Zeynep dedi ve elindeki su bardağını tezgaha sertçe vurdu.

Zeynep çıkan gürültüyle irkilip geriye doğru sendeledi. Karanlığın içinde parlayan yeşillerden çekti gözlerini. Kerem yanından ayrılıp mutfağın bahçeye açılan cam kapısının önüne gitmişti. Zeynep öfkeden delirmiş gibi az önce Kerem'in tezgaha sertçe indirdiği su bardağını eline alıp Kerem'in yanından teğet geçecek şekilde karşıdaki duvara fırlattı.

Bardak büyük bir gürültüyle duvarda tuzla buz olurken bin bir parçası yere saçılmıştı. Kerem "Ne yapıyorsun?" Diyen bakışlarını hızlı bir şekilde ona çevirmişti bile.

Z- Biraz önce yaptığın öyle yapılmaz böyle yapılır! Şimdi söyle bana, anlat! Neden bu şekilde terk ettin geceyi?

K- Zeynep biz seninle bir oyun oynamaya karar verdik, herkesten gizliyoruz bunun farkında mısın? Can ve Yağmur'dan bile. Peki bu Rüzgar neyin nesi? Birden düştü hayatımızın içine bok varmış gibi, bir tek o eksikmiş gibi!

Zeynep kendini tutamayıp gülmeye başladığında Kerem çığrından çıkmış bakışlarını devirdi, ellerini saçlarından geçirdi.


Z- Tek problemimiz Rüzgar olamaz herhalde. Ona bakarsan ben de Hareyle seni görüyorum bilmem farkında mısın? Hem de o şirkete geldiğim her Allah'ın günü görüyordum, sizin fotoğraflarınızı çektim ben ya? Üstelik Rüzgar benim arkadaşımken.

BUL BENİ KAYBOLMUŞUM  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin