Ben Senin Yanına Aittim

2.3K 189 22
                                    


Bölüm beklediğinize değer umarım. Beğenilerimiz arttı, çok mutlu etti beni ama bu sefer de yorumlar azaldı. Ve bu yorumlar öven yorumlar değil yapıcı yorumlarda olabilir lütfen ne olursa olsun fikrinizi paylaşın 💕

Yorumlarınızı, beğenilerinizi bekliyoruuum! 🙏

Umarım bölümü beğenirsiniz.

İyi okumalar ;)-S.


***

K- Sana bir söz vermiştim, senin için hatırladım. Kaybolmuşluğumu seninle yok ettim, gitti. Eskisi gibi miyiz bilmiyorum ama bildiğim bir şey var sen de ben de sözümüzü tuttuk. Birbirimize bugün bir söz daha verelim. Artık başımıza ne gelirse gelsin, ömür boyu birlikteyiz. Söz mü?

Z- Söz dedi gülümseyerek.

K- Ben de sana söz veriyorum güzelim, ömür boyu birlikte..

***



Hava usul esintisinin yerini daha sert bir rüzgara bırakırken deniz de rüzgarın çeldirici ritmine uyup kabarmaya başlamıştı.
Keremle birlikte terasta köşede kalan koltuğa oturdular, Zeynep'i kendine doğru çekip sırtını göğsüne yaslamasını sağladı. Tanıdık sıcaklık havanın soğukluğunu bir anda alıp götürmüş, Zeynep'in içini sıcacık yapmıştı. Elleri artık üşümüyordu çünkü tam olması gereken yerdelerdi, Kerem'in ellerinin içerisinde.



Z- Kerem.. Biz ne yapıyoruz böyle? Ayrı kalamıyoruz, birlikte olamıyoruz.. Dedi sesindeki acıyla.


K- Denedik, her şeyi denedik. En kötüsü ayrı olmak Zeynep. Sadece birlikte olalım tamam mı? Kimse bilmese de biz bilelim ve birlikte olalım. Buna çok ihtiyacım var, sana ihtiyacım var. Uzaktan bakarak yetinemiyorum, nefes alamıyorum sana dokunmaya ihtiyacım var. Kaybettiğimiz çok şey var ama birbirimizi kaybetmediğimiz sürece telafi edebiliriz.



Z- Ben seni beni hatırlamadığın, uyuduğun iki yılda kaybetmedim artık asla kaybetmem. Keşke ben de senin gibi hatırladığım şeylerin bir kısmını unutsam, o geceyi unutsam. Hatırlamasam-



K- Ben hatırlıyorum Zeynep.. O geceyi hatırlıyorum, beni seçtiğin geceyi-


Z- Kerem.. Dedi gözleri dolu dolu arkasından ona sımsıkı sarılmış adama dönerken.


Kerem'in yeşilleri çoktan kırmızılarla çevrelenmiş ve dolmuştu bile. Tek bir bakışla yanaklarından aşağıya süzülmeyi bekliyorlardı. Daha konuşmadan titreyen dudakları aralandı genç adamın. Bir şey söylemek istedi teselli etmek istedi ama neyi teselli edecekti ki? Hangi kelime bunu karşılayabilirdi, hangi acı dolu kelime karşılayabilirdi? Cevap zor değil. Gece gözünün önüne geliverdi birden.

***



2 yıl önce Amerika/ Zeynep•Kerem


Zeynep tüm gün boyunca kendine fotoğraf çekecek bir sürü yer bulmuş ama bir türlü deklanşöre basamayıp etrafını izlemekle geçirmişti gününü. Kerem'in de onunla gelmesini istemişti ama şu sıralar başında şirketle ilgili bir bela vardı ve bir türlü atamamıştı bunu. Hatta aralarında birkaç büyük tartışmaya da sebep vermişti. Zeynep gördüğü her yeri hafızasına saniyesi saniyesine, tüm ince detaylarına kadar kazıyıp eve geri döndü. Evlerinin bahçeli olmasını Zeynep özellikle istemişti çünkü bahçeyi istediği gibi çiçeklerle donatabiliyordu ve sonrasında da orada Keremle kucak kucağa sarılıp zaman geçirmeye bayılıyordu. O gün de yine heyecanla eve girdi, Kerem'in bu saatte henüz gelmemiş olacağını bile bile boş eve seslendi.




BUL BENİ KAYBOLMUŞUM  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin