Bölüm 21:Kendin olmak

512 39 9
                                    


Merhabaaaaaaaaaaa! Biliyorum aylar oldu ama sonunda işte buradayım.İki gün sonra üniversite sınavım var eğer şans dilerseniz çok mutlu olurum!!

Her neyseeeeeee kısa ama geri dönüşümün şerefine bir bölüm.Daha fazla özlem olmasın :D

Sizi seviyorum ve eğer aylarca bekleyip merak edeniniz varsa hikayeyi,sizlere minnettarım. xx



Harry uyandığında Louis yanında değildi.Derin bir nefes alıp gece duyduğu şeyin rüya olup olmadığını idrak etmeye çalışıyordu.Ama değildi.Louis annesine uyup Harry'nin hastaneye yatmasını istemişti.Belki bu onun için iyi olurdu ama Harry kesinlikle buna karşıydı.Tekrar derin bir nefes alıp ayağa kalktı.Gözleri kararmıştı.Geçmesini biraz bekledikten sonra banyoya yüzünü yıkamaya gitti.

Liv ve Daisy her zaman ki gibi koltuklarında oturmuş çizgi film izliyorlardı.Alfie elindeki sandviçi bitirmeye çalışıyordu.Gözleri doluydu,ağlamaklıydı.Harry bunu gördükten sonra anladı ki Alfie yemek istemiyordu ama Louis zorla yediriyordu.Rutin şeyler işte.

Louis ise Edward ile mutfakta oturuyordu.Louis çayını yudumlarken Edwards elindeki salatalığı yemeye çalışıyordu.Daha çok oynuyordu.Harry ne demesi gerektiğini bilmiyordu Louis'ye karşı.Sadece yanından geçti ve Edward'ın başına bir öpücük kondurdu.Edwards papasını gördüğü zaman çığlık attı ve kollarını onu almasını istediğini belirtecek şekilde açtı.Edward ailesine aşıktı.

Harry onu kucağına alıp yüzünü öpücüklere boğarken Louis onlara gülümseyerek bakıyordu.Harry,aşık olduğu adam ve oğulları.Ayrımcılık yapmak istemiyordu ama Edward ikisinin tek öz çocuğuydu ve farklıydı.

"Günaydın aşkım" dedi Louis nazikçe.Harry'nin ne tepki vereceğini bilmiyordu.Harry ise sadece gülümsedi ve ona baktı.Hayatının aşkına.

"Günaydın bir tanem" dedi sessizce.Louis bu tepki karşısında gülümsedi.Daha sert bir tepki bekliyordu ama her şey Harry içindi.Belki de biraz bekleyebilirdi her şey.Ne de olsa evine yeni gelmişti.

Edward başını Harry'nin omzunda dinlendirirken Harry Louis'nin yanına oturup onun dudağına günaydın öpücüğü kondurdu.Louis ise sadece ona derin bir hüzünle baktı.

"Dün gece olanlar için üzgünüm,benim biraz daha duyarlı olmam lazımdı" dedi sessizce.Harry derin bir nefes alıp onun gözlerinin içine baktı.

"Yaşananlar kolay değildi Louis,ne sen ne de ben kolay atlatılabilir şeyler yaşadık" 

Louis başıyla onayladı ve başını onun kollarına yasladı.Kaslı kollarına.Daha sonra gözlerini kapatıp sadece o anda kalmak istedi.Ama konuşması gerektiğini biliyordu.

"Annem ne derse desin evden daha fazla uzaklaşmanı istemiyorum,eğer bir tedavi görülecekse bunu evde gerçekleştireceksin" dedi sakince.Harry buna razıydı.Başıyla onayladı ve Louis'nin başına bir öpücük kondurdu.

"Seni elde etmek için ne yaptım ben böyle?"

"Sadece kendin oldun" diye yanıt verdi Louis gururla.

**

Alfie okula gitmiş,ikizler odalarında uyuklıyor,Edward ise salondaki oyun çadırında oyun oynuyordu.Bu sırada salonun diğer köşesinde Harry ve Louis yeni doktorları Paul Derick ile konuşuyorlardı.Başlarından geçen bütün talihsiz olayları anlattılar ve doktor haftada bir defa görüşme ayarladı.Adam orta yaşlı bir adamdı ve zeki görünüşlüydü.Louis sadece işe yaraması gerektiğini düşünüyordu.

Doktor gittikten sonra Harry koltuğa oturdu ve boş boş kapalı televizyona bakmaya başladı.Hiç iyi değildi.Louis bunun farkındaydı.Yanına oturup kollarını Harry'nin geniş vücuduna sardı."Her şey güzel olacak aşkım" dedi sakince."Her şey güzel olacak ve biz çocuklarımızla tekrar mutlu hayatlar süreceğiz" Harry başıyla onayladı.İnanmak istiyordu çünkü.İnanmak istiyordu ve bunu başaramıyordu.Matt denen orospu çocuğunun etkisi hiç geçmeyecek gibiydi.O hücremsi yerde kaldığı aylar hala geçmemiş gibiydi.Cehennem gibi geliyordu her şey ona.Lanet bir cehennem.

Louis ise diğer yandan nasıl düşünmesi gerektiğini bilmiyordu.Her şey onun yüzünden gelmişti başlarına.Matt'i o musallat etmişti başlarına.Ama neyse ki gitmişti Matt.Sonsuza kadar.

"Beni hiç bırakma" dedi Harry başını kaldırdığında.Gözleri bulanıktı.Louis yanaklarını avuçlarının içine alıp onu öpmeye başladı.Onu ve dudaklarını çok özlemişti.Onsuz bir dünya onun için yok gibi bir şeydi.

Öpüşmeleri aylar sonra ilk defa bu kadar ateşlenmişti.Louis Harry'nin kucağındaydı ve Harry'nin elleri Louis'nin vücudunu geziyordu.İlk defa bu kadar yakınlaşmışlardı bu kadar uzun süre boyunca.Harry kendini alamayıp öpücüklerini boynuna kondurmaya başladı.Boynunu öpüyor ve hatta emiyordu.Louis'nin zevk dolu inlemeleri odada Edward'ın olduğunu unutmalarını sağlamıştı.

"Siktir" dedi Harry Edward'ı fark edince.Derin bir nefes alıp Louis'ye baktı.

"Uyku zamanı gelmedi mi ufaklığın?Baksana uykusuzluktan bayılmak üzere" dedi dalga geçercesine.Louis Harry'nin omzuna vurup onun üstünden kalktı.

"Bayılmak mı?Ona böyle şeyler söyleme o bayılırsa ben ne yaparım"

"Drama kraliçesi,hoşgeldin" dedi Harry kahkaha atarak.Daha sonra Louis'nin Edward'ı odasına götürmesini izledi.Her şey şimdilik güzel gidiyordu.Evlerindeydiler ve mutluydular.Harry'nin içindeki ses bu mutluluğun uzun sürmeyeceğini söylüyordu.Ama artık Harry buna izin vermeyecekti.Hayatının aşkı Louis ve çocukları ile beraber mutlu olmak istiyordu..

Ama her istediğimiz şeyi elde edemeyiz,değil mi?


Us Against The World (l.s)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin