Bölüm 16:It happens again

742 65 6
                                    


/merhaba

sonunda boş bir zaman bulup yazabildim,

bekleyen olduysa eğer çok özür dilerim :(

sizi seviyorum eğer beğenirseniz yorum yapmayı ve oy atmayı unutmayın

xxxx /

*************************

Harry gözlerini açtığında Louis kollarındaydı ve burnunu boynuna gömmüş bir şekilde uyuyordu.Derin bir nefes alıp ellerini Louis'nin saçlarından geçirdi.Yaşadıkları onca şeyden sonra hala birbirlerini seviyorlardı ve bunun hiç değişmeyeceğini görebiliyorlardı.Tenine değen nefesi onu mutlu ediyordu ve bir kez daha evinde olduğunu hissettiyordu.Evindeydi.

*

İki ay sonra artık Louis'nin karnı burnuna gelmişti.Adım dahi atamıyordu tek başına.İkizler gittikçe yaramaz oluyorlardı ve Alfie artık onlarla beraber kalmaya başlamıştı.En azından ikizler ile oynayarak ona yardım ediyordu.

Alfie yaşadıkları yüzünden hemen büyümek zorunda kalmıştı ve Harry buna çok üzülüyordu.Bu yüzden odasını oyuncaklarla döşemiş,ona istediği her şeyi almıştı.Şımartmak değildi bu Harry'e göre.Sadece çocuk olmayı unutmasını istemiyordu.

Sonunda o gün gelmişti.Edward doğmak üzereydi.Harry Louis'nin banyodan gelen çığlıklarını duyunca yerinden nasıl kalktığını bilemedi.

"Louis? İyi misin?" Harry derin bir nefes alıp duvara dayanmaya çalışan kocasının belinden tutup ayakta durmasını sağladı.

"Edward" dedi nefes almaya çalışarak.Harry konuşmasına fırsat vermeden onu kucağına aldı ve arabaya doğru hızlıca yürümeye başladı.

"Alfie,ikizlere bak ve bakıcıyı ara tamam mı?Numara buzdolabının üzerinde!"

*

"Çok güzel" diye mırıldandı Harry uyuyan Louis'yi ve yanındaki bebeği incelerken.Kendi bebeklerini incelerken.Burnu Louis'nin burnu gibiydi.Gözlerinin rengi belirsizdi fakat yeşil olacağı yönünde hisleri vardı.

Yavaşça Edward'ı kucağına alıp yanağını okşadı.Gerçekten kendi bebeğiydi.Ağlamamak için kendini zor tutuyordu.Göz yaşları adeta ona ihanet edip düşecek gibiydi fakat Louis'nin uyanmasıyla her şey yoluna girdi.

Yatağına yaklaşıp elini tuttu.Louis yorgundu ama mutlu olduğu her halinden belliydi.Onunda ağlamamak için kendini zor tuttuğunu görebiliyordu Harry.

Harry Edward'ı Louis'nin kollarına bırakırken yatağın kenarına oturup onları seyretti.O an dünyalara bedeldi.

"Doktor sağlıklı olduğunu söyledi ve bu akşam çıkabilirmişiz,her şey yolunda" Harry'nin sesi kısıktı çünkü Edward'ı rahatsız etmek istemiyordu.Louis başıyla onaylarken kendini tutamadı ve ağlamaya başladı.İşte o an herkesin ağlama anı oldu.

*

"Her şeyi aldın mı?"

"Louis,sakin olabilir misin?Her şey arabada ve güvende,artık gidebilir miyiz?"

Us Against The World (l.s)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ