Bölüm 6:Reunited

1K 91 14
                                    

Selaam

Bir hafta olmuş yayınlamayalı bende artık bir son verip yazayım dedim,yorumlarınız oylarınız için çooooooook teşekkür ederim

Biraz mutlu edelim bu bölümde dedim fakat yine kendimi tutamadım sanırım

eğer beğenirseniz yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın!

iyi okumalar xx

Harry o geceyi eski odasında,annesinin evinde geçirmişti.Başka gidecek yeri yoktu zaten.Sadece o fotoğrafları düşünüp duruyordu ve gözlerinin şiş olması saatlerdir ağlıyor oluşunun tek nedeniydi.Neden böyle olmuşlardı ki?Harry bazen yetersiz hissediyordu,evet ama böyle olacağını hiç düşünmemişti.Ayrıca ikizler vardı,ayrılmaları doğru olmazdı.Olmamalıydı.

Louis tüm gece bebeklerle uğraşmıştı.Liv Harry'den başka kimseyle uyuyamadığı için tüm gece ağlamıştı ve bu yüzden Daisy de uyuyamamıştı.Sabahın köründe annesini aradı ve onun bakıcısını çağırdı,bu iş böyle gidemezdi.

"Bezler yatağın yanında,biberonlar tezgahta ve eğer Olivia ağlarsa ona Harry'nin tişörtünü verin,ya da her ne Harry gibi kokuyorsa" dedi hızla ve cüzdanı,araba anahtarını ve telefonunu aldı eline.Bakıcı kafasıyla onayladı her ne söylediyse Louis.

"Daisy akıllıdır,ağlayacağını sanmıyorum ve lütfen dikkatli olun ben ve kocam bir saate geliriz"

*

Louis kapıyı çaldığında kalbi çok hızlı atıyordu.Ne diyeceğini bilmiyordu fakat tek bildiği şey Harry'i oradan alıp evine götürmesi gerektiğiydi.Tartışılan konuda tamamen haksızdı ve bunu bile bile üste çıkmıştı.Harry ise tek bir kelime etmeden evi terk etmişti.En çok üzüldüğü nokta buydu Louis'nin.

"Merhaba Anne" dedi Louis sakince Anne'i karşısında görünce.Her zamanki gibi bakımlı ve hoş giyinimliydi.Erkenden uyandığı ve hazırlandığı belliydi.Arkadan Gemma geldi ve kollarını göğüsünde birleştirdi.Harry için gece orada kalmış olmalıydı.

"Merhaba Louis ve bence hemen odasına çık çünkü bir ergenden farksız şuan" diye atıldı Gemma.Anne ise kafasıyla onayladı ve kapıyı iyice açarak içeri girmesine izin verdi.Gemma ve Harry aşırı yakındı ve Gemma Harry'nin Louis'yi sevdiğini bilmese Louis'yi kapının önüne çoktan koymuştu bile.

O sırada Harry Nick ile konuşuyordu.Burnu kırmızıydı ve ağlamaktan yorulmuştu.Bu durum Nick'in hoşuna gitmişti elbette.Harry onun olabilirdi.Hem Nick onu aldatmazdı ki böyle.Her şeyi onun için yapardı.Louis'nin tek yaptığı şey ise onu üzmekti.Üstelik bir de ikizler çıkmıştı.Her şeyi daha da karmaşık hale getiriyordu.

"Sana söylediğim gibi Nicholas böyle oldu ve ben çok-"

Cümlesi Louis'nin odaya girmesiyle kesildi.Harry yatakta doğruldu ve ciddi bir ifade takındı suratına.

"Bak ne diyorum,görüşürüz sonra,arayacağım ben seni" diyerek kapattı telefonu ve derin bir nefes aldı.Louis yatağın ucunda oturup ellerine bakıyordu.Suçlu hissediyordu ve Harry'e ne söylemesi gerektiğini bilmiyordu.Her şey kafasında büyümüştü ve konuşmaya başlasa boğulacakmış gibi hissediyordu.

"Sanırım azarlaman bitmedi,bitir ve git" dedi sakince ve gözlerini ovuşturdu Harry.Dün söylediği her şey aklında yankılanıyordu durmadan.

Us Against The World (l.s)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora