Bölüm 8:Karavan

1K 82 22
                                    

/uzuuuuuuunca bir telafi bölümü.

Önceki bölümün boktanlığı için özür diliyorum.

Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın eğer beğendiyseniz çünkü beni aşırı mutlu ediyor 

her neyse fazla uzatmak istemiyorum

iyi okumalar x/

Biletleri almaları üzerinden bir hafta geçmişti ve artık gitme zamanı gelmişti.Loui her şeyin yanlarında olmasına özen göstermişti.İkizlerin biberonları,ayıcıkları,rahat kıyafetleri,pudraları ve daha bir çok şeyi günler öncesinden çantasına tıkmıştı.Bu tatil onlar için özel olmalıydı.

Harry bavulları arabaya yerleştirirken Stan ile konuşuyordu.Kısa bir konuşmanın sonunda arabayı havaalanından alması kesinleşti Stan'in.Sonuçta iki tane bebek ile taksilerde sürünemezlerdi.

Louis Liv ve Daisy'i arabaya yerleştirirken gözleri Louis'nin poposuna kaydı ve suratına edepsiz bir gülümseme yayıldı.Hızlıca bavulları yerleştirdi ve Louis'nin poposuna elini götürdü.

"Ellerimi senden çekemiyorum,farkında mısın?" diye kıkırdadı Louis'nin poposunu sıkarken.Louis hoşnutsuz bir ses çıkardı ve geri çekilip,arabanın kapılarını kapattı.

"Sen eskiden böyle sabırsız değildin" diye dalga geçti Louis kollarını Harry'nin boynuna dolarken.

"Çünkü o zaman beni süründürmüyordun" Harry alay ediyordu elbette ama Louis son zamanlarda gerçekten Harry'i süründürüyordu ve banyo köşelerinde kendi ellerine boşalmaktan gına gelmişti.

Hava alanına vardıklarında Louis ikizlerin arabalarını iterken Harry bavulları taşıyordu.Etrafındaki insanların bakışları Louis'yi gerçekten rahatsız ediyordu fakat iyi bir koca olup sessiz kalmayı ve bebeklerine odaklanmayı seçti.Fakat Harry o kadar sakin değildi,olamazdı da.

"Pardon ama neden baktığınızı sorabilir miyim?" neredeyse tıslıyordu yanında oturan yaşlı bayana.Yaşlı bayan ise sadece yüzünü buruşturup önüne dönmekle yetinmişti.

                                                                           *

Kalacakları otel en lüks otellerden biriydi,Louis bu kadar masrafa gerek olmadığını bin kere söylemişti Harry'e ama o Harry'di sonuçta.Havuz,etrafa asılan havuz partileri afişleri ve etrafta dolaşan mutlu tatil insanları Louis'yi aşırı mutlu etmişti.Önceden ayarladıkları bebek bakıcısı ise her zaman işi için hazırdı.

Odaları genişti,iki kişilik bir yatak,iki tane beşik ve kocaman bir banyosu vardı.Fakat Harry oda ile ilgilenmiyordu,daha farklı bir sürprizi vardı Louis'ye ve Louis'nin çok beğeneceğine emindi.

Odaya yerleştikten sonra Louis yerinde duramıyordu.Bebekler çoktan uyumuştu ve Louis Harry'nin duştan çıkmasını bekliyordu.

"Aşağıda parti var hadi gitmemiz lazım" dedi heyecanla.

Bakıcıyı çağırıp odadan ayrıldılar.

*

Partiden önce bir şeyler atıştırmak için büfelere doğru giderken Harry aniden durdu.Louis ile el ele tutuşuyorları ve Louis Harry'nin elini sıkmasından anlamıştı bir şeyler olduğunu.Harry ne zaman sıkıntılı olsa Louis'nin elini yavaşça sıkardı.

Us Against The World (l.s)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin