Bölüm 7:Bebek ve yavru köpek

1K 100 11
                                    

/Merhaba arkadaşlaaaaar


Gerçekten verdiğiniz oylar,yaptığınız yorumlar ve her okunma bana birer armağan,o yüzden teşekkür ediyorum hepinize

Ayrıca her hikayenin sıkıcı bir bölüme ihtiyacı vardır

Bu yayınladığım ilk hikayem o yüzden bu kadar iyi yorumlar almak beni gerçekten mutlu etti/ediyor

Bölüme gelirsek,umarım beğenirsiniz çünkü olayları kafamda toparlayamadım o yüzden random bir şekilde yazdım

umarım beğenirsiniz ve seve seve okursunuz

eğer beğenirseniz oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın

sizi seviyorum xx/

Not:bir sonraki bölümde smut var :):):):)










"Bay T-Tomlinson?" dedi 5 yaşındaki çocuğun sesi titrek bir şekilde.Gözlerinden akan yaşların hesabı yoktu.Nefes almakta zorlanıyordu.

"B-Babamı dövüyorlar"

Louis küçük çocuğun bu halde olduğunu duyduğunda bakıcıya haber verip evden hızlıca ayrıldı.Matt onun yakın arkadaşıydı ve Alfie ise sadece sorunları olan küçük bir çocuktu işte.

*

Louis oraya vardığında kapı zaten sonuna kadar açıktı.Yerde neredeyse baygın olan Matt uzanıyordu.Hızla içeriye girip dizlerinin üzerine çöktü.Dudaklarından küçücük bir inleme sesi çıkıverdi çünkü suratı inanılmaz kötü haldeydi.

Mutfaktan ayak seslerini duyduğunda hemen ayağa kalktı ve karşısında kocasını gördüğünde gözleri yuvalarından fırlayacakmışçasına açıldı.

"H-Harry?" sesi tereddütlü çıkmıştı.Harry'nin böyle kötü bir yanı vardı,biliyordu.Kıskanç olduğu zaman veya gerçekten sevdiklerine zarar geleceği zaman yeşil deve dönüşüyordu.

Harry hızla Louis'nin yanına geldi ve ellerini tuttu.Elleri kan içindeydi fakat o bile iyi bir durumda sayılmazdı.Louis bu sefer yüksek sesle inledi ve Harry'e sıkıca sarıldı.

"Neden?" diye fısıldadı sessizce.Harry ise sadece ona sıkıca sarıldı ve burnunu Louis'nin mükemmel kokan saçlarına gömdü.Yapabileceği hiçbir şey yoktu ve gerçekten berbat hissediyordu kendini.

*

Louis önce Harry'nin sonra Matt'in yaralarını temizlemeye başladığında Alfie başını Louis'nin göğsünde dinlendiriyordu.Ağlamaktan gözleri şişmişti ve sadece kendini güvende hissettiği birinin yanında durmak istiyordu.O kişi kesinlikle Harry değildi.Ne zaman Harry ona dokunmaya veya onunla konuşmaya kalksa hemen Louis'nin boynuna sarılıyordu ve hızlıca nefes almaya çalışıyordu.

Matt iyice kendine geldiği zaman odasına,üstünü değiştirmeye çıktı.Alfie'nin tek yaptığı şey ise Louis'ye daha fazla sokulmak olmuştu.

Us Against The World (l.s)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt