Bölüm 15:Savunma

710 64 12
                                    


Selam

gerçekten her çarşamba yeni bölüm yüklemek isterdim ama her gün yoğun bir tempom var ve kafamı testlerden kaldıramıyorum

gelen yorumlar/mesajlar beni çok mutlu ediyor 

veeeeeeeee işte yeni bölüm shitty oldu farkındayım ama her neyse

severseniz yorum atmayı ve oylamayı unutmayın

sizi seviyorum x0x0

*******************************************************

Nick hep böyleydi.Harry'nin hiçbir zaman Louis ile beraber olmasını istememişti zaten.Louis ona göre değildi.Harry'nin ilgiye ve daha çok sevgiye ihtiyacı vardı.Louis ona bunu veremezdi.

Harry Louis'nin sinirli olduğunu bildiği için Nick ile dışarı çıkmayı tercih etti.En azından kafası dağılırdı.Son zamanlarda her şey üst üste geliyordu ve Harry artık kendini öldürmek istiyordu.Ama arkasında ailesini bırakamazdı.Onları kendini sevdiğinden daha çok seviyordu.

"Acaba gelmekle yanlış mı yaptım?" Harry'nin sesi sakindi fakat arkadaki yükses ses onun sesini bastırıyordu.Derin bir nefes alıp elindeki biradan bir yudum daha aldı.Her şey çok yanlış geliyordu.Nick'e bakıp gözlerinin dolmamasını diledi.Çünkü neredeyse sarhoştu ve Harry sarhoş olduğu zaman hep böyle gözleri dolar ve ağlardı.

Nick elini Harry'nin beline doladı ve onu kendine doğru çekti.Fırsattan yararlanmak gerektiğini düşünüyordu ve düşündüğü şeyi uygulayacaktı.

Harry başını onun göğsüne yaslarken Nick alnına öpücükler kondurdu.Her zaman böyle yakınlardı fakat hiçbir zaman ona arkadaştan farklı bir şekilde yaklaşmamıştı,yaklaşamamıştı.Hep Louis onun yolunu kesmek için hazır bekliyordu.

Ve bazen düşünüyordu Nick kendi kendine.Harry'nin bir hayatı var ve bunu yıkmak acımasızlık olur,bunu en sevdiği insana yaparsa neler olur ve bunun gibi bir çok soru kafasında dönüp duruyordu.

Ama tüm düşünceler,tüm yollar Harry'e çıkıyordu.Harry yaşaran gözlerini silerken doğruldu ve Nick'e uzun uzun baktı.Onun hislerini görmüyordu,belki de aralarındaki arkadaşlık bozulmasın diye görmemezlikten geliyordu ve görmek istemiyordu.

"Hadi bize gidelim,bu gece bizde kalsan senin için daha iyi olur" dedi Nick Harry ile ayağa kalkarken.Harry derin bir nefes alıp birasını son bir kez yudumlayıp kafasını "tamam" anlamında salladı.

*

İkizlerle yalnız kalmak dünyanın en yorucu işiydi.İkisi de oradan oraya koşturuyor ve papaları için ağlıyorlardı.Harry onların gözünde bir kahramandı ve hiçbir zaman Louis Harry'nin yerini dolduramazdı.

Artık dayanamayacak hale geldiği zaman Lottie'yi arayıp bir geceliğine çocuklara bakmasını söyledi ve Lottie bunu seve seve kabul etti.Alfie olanları anlamak için etrafına bakarken Louis alnına bir öpücük kondurdu ve hızlıca ona sarıldı.

"Lottie teyzen ile git tamam mı?Eğer bir şey olursa iPad'in yanında beni görüntülü arayabilirsin veya Harry'i de arayabilirsin sana her zaman cevap verecektir" dedi sakince.Sesi sakindi fakat sadece ağlamamak için zor duruyordu.Alfie onaylayınca onlara el salladı ve arabaya binmelerini izledi.

Us Against The World (l.s)Where stories live. Discover now