Bölüm 11:Neşeli Sabah

834 67 9
                                    

1.2K okunma!!!!!!!!!!!

ne kadar mutlu olduğumu söylememe gerek yok sanırım,her neyse işte yeni bölüm..

bir kaç kişi yeniden smut istediğini söyledi ve ben elimden geleni yaptım yine 

beğenirseniz oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayııııın!!

Not:8tracks kullananlar varsa playlistime göz atabilir hatta bu bölümü o şarkılarla okuyabilirsiniz!!!

http://8tracks.com/sierradeleon/feeling-hopeless-acoustic



Louis kendini farklı hissediyordu.Herkesten her şeyden farklı.Aklının ucundan geçen fikirlere aniden ağlayıveriyordu veya aniden sinirleniyordu olur olmaz şeylere.Harry bunun hamilelikten kaynaklandığını bildiği için elinden geleni yapıyordu.Sabahları erken kalıp ikizleri besliyor ve Louis için kahvaltı hazırlıyordu.Ardından her şeyin düzgün olduğundan emin olduktan sonra işe gidiyordu.Zordu bunları her gün yapmak fakat Louis için her şeye katlanırdı,bu gayet açıktı.

Bebek neredeyse iki aylık olmuştu ve Louis'nin karnı yavaşça belli oluyordu.Bu Harry'nin gördüğü en mükemmel şey olabilirdi.Tapılası ve sonsuza kadar bakabileceği bir manzara.

Louis uyandığında başı Harry'nin göğsündeydi ve orayı yastığından daha sık kullanıyordu.Her defasında kendi kendine daha rahat olmasaydı o zaman diye söylenirdi ve Harry yine bunu tapılası bulurdu.

Louis sessizce inledi ve başını yavaşça kaldırarak Harry'nin boynuna gömdü.Küçük öpücükler kondurarak elini Harry'nin çıplak vücudunda gezdirdi sakince.Harryhuysuzlanınca sessizce kıkırdadı ve boynunu öpmeye devam etti.Harry'nin teni Louis'nin evi gibiydi.Çok tanıdık ve her zaman güven verici.

Harry sonunda uyandığında yüzüne kocaman bir gülümseme yayıldı çünkü son zamanlarda Louis hiçbir zaman böyle neşeli uyanmıyordu.Ya banyoya koşuyordu kusmak için ya da sızlanıyordu ağrıdan.Bu hali her zaman Harry'nin en favori haliydi.

"Günaydın aşkım" dedi Harry yavaşça ona doğru dönerek.Louis hala sırıtarak ona bakıyordu.Harry sadece bu sırıtmaya kıkırdama ile cevap vererek dudaklarını Louis'nin dudaklarına bastırdı.Sabah nefeslerinin kokmasını dert etmiyorlardı pek.Aslında Louis sorun ederdi fakat hamile olmasından dolayı bazen böyle şeylere takılmıyordu çünkü normalinden fazla ihtiyaç duyuyordu Harry'e.

Öpüşmeleri daha derinleştiği anda Louis bacaklarını Harry'nin iki yanına alarak onun üzerine oturdu dudaklarını ayırmadan.Harry'nin altında yavaşça büyüdüğünü hissedebiliyordu.Bu iyi bir şeydi fakat bazen Harry'e üzülüyordu.Harry Louis'nin küçük bir dokunuşundan bile kendini kaybedecek türden bir insandı.

Louis kalçalarını yavaşça oynatırken Harry sakince inledi.Louis istemese bile bu işte harikaydı.Dudakları ayrıldığı zaman Louis dudaklarını yalayıp ona baktı.

"Şanslı günündesin" dedi sakince ve hala kalçaları öne arkaya oynuyordu Harry'nin büyüyen penisinin üstünde.Harry sadece dudaklarını ısırıp Louis'yi seyretti ve inlemesine hakim olmaya çalıştı.İkizler her an uyanabilirdi ve bu anı kimsenin bozmasını istemiyordu.

"Artık geri dönüşün yok" dedi Harry sonunda inleyerek.Louis her zaman onunla alay ediyordu ve Harry bundan nefret ediyordu.Fakat şimdi kaçışı olmadığını biliyordu.Harry kesinlikle bırakmazdı.

Us Against The World (l.s)Where stories live. Discover now