3

505 39 5
                                    

Pohled Kaie:
,,Kaii!" Zařval Kyungsoo přes celý obchod. Slyšel jsem ho, a to moc dobře. Sorry, kámo ale jsem TĚD právě na tebe naštvaný. Utíkám. Utíkám před láskou? Proč? Rád běhám tak moc rád, ale teď to je běh něco mezi vzlyky a brekem.

,,Kaii, ví že mě slyšíš!," zařval, já ale stále utíkal. ,,Kime Jong Ine! Miluju tě!" to mě zastavilo. Mé tělo se dostalo do tranzu. ,,Ale já tebe ne.." Otočím se k němu, je asi 20 metrů od mne. Rychlím krokem přijde ke mne. Stojím tam jako socha. Kamenny výraz, nehýbu se. Byl předemnou. Ukápla mu slza. ,,Miluješ Xiumina, že?" Vzlykal a plakal. Bolelo mě srdce ho vidět takhle. Jednou ho líbám a miluju ho a teď řeknu že ho nemiluju. ,,Miluješ ho?!" Okřikl mne.

,,Ano." Sice to pravda není, Xiumin přeci miluje Chena a ty další, nemohu si vzpomenout na jména... Vím že Chen a Luhan? Asi? Nevím a teď je mi to sakra jedno!

,,Ah- Ine, proč? Neřekls že miluješ jen mne?"

,,Řekl, ale doopravdy si nezpomínám proč bych to kdy říkal! Nenávidím tě ty, ty-" nedokončil jsem větu a utekl. Udělal jsem scénu.

,,Ne, p-proč? Já se kvůli tobě rozešel s děvčetem.." Plakal, plakal tak moc! Proč to dělám? Co se semnou děje? Proč to dělám!? Miluju ho..

Láska bolí.

Je to vztek?

Miluju doopravdy Mina?

Stojím před naším domen, ruchlím krokem vpadnu dovnitř a po schodech se rozeběhnu po schodech. Kluci, kteří byli v obýváku na mne jen divně hleděli. Koukali na Star Wars, nechápu že je to baví tedy hlavně SUHA! Vyběhnu všechny schody a vejdu do mojeho pokoje. Zamknu. Lehnu si na postel a pláču.

Jsem kretén..

Pohled Kyungsooa:
Dveře byly otevřené, čekal jsem že Kai bude rychlejší než já. Vběhl jsem dovnitřt. Chlapci jenom divně hleděli. ,,Kde je ten kretén?!" Ohlédnu se. Xiumin jen kouká na televizi a je mu všechno jedno.
,,Nemyslím Kaie, myslím tebe Minseoku!" Xiumin jen vykoukl.

,,Co je?" Zeptal se. Ještě se ptá co je! Já mu normálně rozbiju držku!

,,Co je? Ty se ještě ptáš "co je", zlato ty a já si máme co vyříkat. Takže teď zvedni tu tvojí prdel a poď do mého pokoje!" Vyšel jsem první schod. Kluci jenom na sebe nevědomky koukali. Minseok vztal a kráčel zamnou. Byl celý bledý.

Když jsme vyšli všech asi 20 schodů šli jsme do mého pokoje.

Zamknul jsem. Xiumin se lekl.

,,Co jsem udělal?" jeho hlas byl nervózní.

,,Co si udělal? Přebral si mi Kaie!" Otovřel ústa do písmene "O" , nevím co spolu večer dělali, co prováděli.. Minseoku, chci tě svázat, zavázat ti oči, rozepnou tvoji košili a nechať tě tady trpět!

,,Ne, nebřebral. Přísahám!" Svedl obě ruce nahoru.

,,Tak proč mi řekl že tě miluje, když jsem mu vyznal lásku." Pohladil jsem ho po lícní kosti.
Pohlazení mi oplatil. Chytl mne za bradu a přitahoval si mě k sobě. Jeho teplý dech lochat mé rty. To ticho, to teplo.. neodolal jsem, když byl jen milimetr ode mne přitiskl se ná mé rty. Jazykem mi olizoval spodní ret, pak do něj lechce kousl. Dřel jsem svoje rty o ty jeho. Hladil mne lechce na zátýlku a já výskal jeho vlasy. Otáhl se.

,,O-omlouvám se." Řekl jsem. Pořád držel mů zátýlek, teď ne jen prsty ale celou dlaní. Přitskl jsem ho k sobě.

,,Neomlouvej se." Svojí hlavou jsem mu začal plakat do košile.
,,Neplač.." řekl. Utišoval mě. A taky to zabíralo.
Pohladil mě po vlasech. ,,To bude dobrý.." řekl s klidem v hlase.

,,Já vím." Zvedl jsem svojí hlavu. Podíval se mi dlouze do očí.
,,Můžeš odejít, ještě jednou se omlouvám." Sedl jsem si na moji postel.

,,Ne, zůstanu, dokud nebudeš šťastný." Je to skvělý kamarád, nechápu jak jsem si mohl myslet že mi přebral Kaie. Nechodím s ním! Může mi to být jedno.

,,Jsem šťasný." Řekl jsem. Ano, už jsem klidný. Tak moc klidný.

Pohled Kaie:
Plakal jsem na své posteli. Mé tělo obepínala bílá deka. Byl jsem schoulen do klubíčka.

Nedám mu všechno co chce.

Nedostane všechno, co chce.

Plán vymyšlen!
Budu se chovat jako naprostý kretén s ledovou maskou, takže jako Sehun.

Jdu si dát sprchu, uklidní mě to.

Svléknu si všechno oblečení co na sobě mám a pustím teplou vodu. Stoupnu si do sprchového kouty a kapičky vody začnou kapat na mé nahé tělo.

,,She got me going crazy." Začínal jsem zpívat. Pohuboval jsem bokama do melodie, kterou mám již v hlavě. Bylo mi to jedno, ať kluci slyší můj hlas. Je pravda že "Monster" je krásná písnička.

,,Wae sim jangi ttwini?
Neon areumdawo naul goddness. Dadhyeoiti yeah yeah. Dudeunil teni nal deulyeo bonaellea?
Gamchwijin seurileul julge." Nalil jsem si do dlaně vanilkový sprchový gel a omýval jsem své tělo. Teď je má část, kluky určitě zpívám valešně..
,,Nundongjaui hogisime imi neon ppajgeo deu leotgo." Tělo mám dostatečně namydlené do znamená že pod teplou vodou nechám pěnu smýt.

,,Don't be afraid, love is the way. Shawty I got it, you can call me MONSTER. I creepin' in your heart, babe."

Vylezl jsem ze sprchy. Voním jak vanilka. Sice je to sprcháč pro ženský, ale když už jsem na kluky, tak proč nemůžu používat věci pro ženský? Ok, ale šampón mám pro muže. Vzal jsem si skříňky ručník a obmotal si hi kolem pasu. Koukl jsem se do velkého zrcadla.

Hnusím se sám sobě. Když vidím ty jezvy, vybaví se mi všechno. Kvůli mé orientaci se mi všichni na základní škole smáli. Na střední jsem přestoupil. Proč ale mám ty jizvy?
Parta debilů z mojí třídy mi vyhrožovali. Ne nebylo vyhrožování jako "zabiju tě", ale bylo to vyhrožování na mé přátele a rodinu. Veděl jsem že by nic s toho neudělali.. hrál jsem fotbal. Americký fotbal. Byl jsem v šatně, kluci mě nebrali mezi sebe do šatny, takže jsem musel vždycky čekat čtvrt hodiny, než se převlíknou a daj si sprchu.
Odešli až na tu bandu debilů, která byla za dveřma když jsem si dával sprchu. Měli nůž a hluboce mě pořazali do břicha. Učitel mě pak našel v kaluži krve. Poslední co si pamatuji bylo jak utíkali. Byli to tři kluci. Jeden mě držel za ruce, druhý mi držel pusu a třetí řezal. Lidi jsou svině.

Utřel jsem se, vyčistlil jsem si zuby a oblékl se do pyžama.

Odešel jsem z koupelny a odemkl.

Bylo 20:36.

Sešel jsem do obýváku a řekl klukům "Dobrou.", ti ale hned vyskočili ze židlích a řekli mi až se jdu najíst. Udělal jsem.

Co bylo k večeři? Sehunovi nudle se sojovou omáčkou. Jediné co Hun, umí uvařit. Uvařit a dobře. Pamatuju si když udělal čínské nudle a med. Eww.. nic horšího jsem nikdy nejed. A kluci jak říkali, tak mají stejný názor jak já.

Teď doopravdy jdu spát. Jsem najezen a také unaven.

Je 20:50. Nadobí jsem uklidil.

,,Teď doopravdy, dobrou." Řekl jsem a vyšel schody.

,,Dobrou." ozvalo se.

Dobrou Kyungsoo, omlouvám se.

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now