ChanBaek

322 29 29
                                    

Baekhyun:

Byl jsem doma a kluci byli někde.. pryč. Nevím kde a moc mě to nezajímalo. Popravdě, měl jsem špatnou náladu. S Chanyeolem se hádáme a vypadá to, že.. se rozejdeme, ještě kort máme výročí. Říká se mi to hrozně blbě. Miluju ho, myslím, že to tak cítí i on. Tak proč mi prostě to štěně nechce dovolit?

Díval jsem se na televizi, právě dávalo "Pure Love", Kyungsoo se tam právě líbal s tou holkou. Slza tekla po mé tváři.

Ta holka se utopila a Kyungsoo jí zachránil. S toho znikly Niagáry. Proč Kyungsoo? Wae? Chce se mi plakat ještě víc, kvůli té věci s Chanyeolem. Dokonce, myslím, že mě podvádí s jedním z nás. Nedokážu říct s kým..

Chanyeol:
Jsem na nákupech do nového bytu. Baekhyun a já se budeme stěhovat, ale můj Baekkie o tom neví. Je tady semnou Jongin, Suho a Lay. Lay se Suha nechce pustit, je jako jeho ocásek. Něco mi říká, že mezi nima je něco většího než přátelství.

Chci adoptovat díte, už stačí jen jeho, pro mne její rozhodnutí. Nemůžeme mít dítě, což je škoda. Baekhyuna miluju a to je hlavní.
S Baekhyunem se budeme brát.
Budeme mít jednu svatbu s Jonginem a Kyungsooem. Máme stejné náboženství, takže to jde.

Zaplatil jsem a pak jsme vyšli z obchodu. Jeli jsme do našeho bytu. Jongin vzal lampy, Suho polštáře, Lay hodiny a já další deky. Kluci to dali před dveře.

Otevřel jsem a dali tam všechno. ,,Tak my jdeme.." řekl Suho. Lay za ním přiběhl. Jongin kývl. ,,Tak čau, Baekovi ani muk." Jongin se zasmál a přitom kývl. Lay, Suho a Lay vyšli u domu a zamávali mi. ,,Ahoj." řekli zborově a odešli k autu.

Zavřel jsem a začal stěhovat. Doufám, že se mu tady bude líbit.

Bíle stěny obývacího pokoje ladily k černé kožené sedačce a k skleněnému stolku. Na stěně visela televize a pod ní byl stolek. Dvě koupelny, čtyři pokoje, dvě patra, několik oken, přitom v obýváku byly na druhé straně pokoje prozsklené stěny. Proto nemáme moc obrazů v dolním patře. Kuchyň byla sladěná do černo-bílích kachliček, černé linky, na které mám velké plány.. jako dělaní vdolků a dortů. V koupelny byly sladěné do modro-bílé barva. Jedna byla větší, ta nahoře a ta dole menší.
V ložnici je docela velká postel, stolek s notbookem, balkon, šatník a vedle postele stolečky. A třetí pokoj? Růžový, malá postýlka, nějací plyšáci, skříň, okno a televize.

__

Baekhyun:
Někdo zaklepal na dveře a já byl ten co vstal a šel otevřít. Buď já nebo Luhan! No Luhan je teď se Sehunem a.. zní to jako kdyby dělali.. děti. Protočil jsem oči. Byl tam Chanyeol v černém dlouhém kabátu, ve kterém byl sakra sexy. Měl kytky.. růže, bílo červené. Chanyeol se nahl ke mně a dal mi pusu. Pusu jsem mu opětoval.
,,Obleč se.. nikam tě chci vzít." Chanyeol mi dal kytici. Chtěl odejít k autu, ale já ho zastavil. Přitáhl jsem si ho k sobě a dal mu dlouhou pusu.

Chanyeola jsem pustil a usmíval se. Teď už Chanyeol šel k autu. Vzal jsem si můj tmavě modrý kabát. Vzal jsem si boty s kytkou a běžel jsem za mým Chanym. Chanyeol už seděl v autě, ve kterém bylo nádherné zatopeno.

Držel něco černého v ruce.. byla to škraboška? To je tak moc velký překvapení nebo mě chce znásilnit? Jako nebrálnil bych se.
Dobře, to znilo blbě.

,,Štěňátko.. budeš hodnej kluk necháš mě ti to zavázat přes oči?" pokýval jsem hlavou. Chanyeol se usmál a dal mi škrabošku před obličej, následně ji uvázal kolem mé hlavy. ,,Dobrý?, netlačítě to moc?" zavrtěl jsem hlavou. Bylo to dobré.

,,Kam jedeme?" položil jsem hlavu na sedadlo. Sice jsem ho neviděl, ale cítil jsem jak se usmál. ,,To ti neřeknu." nafoukl jsem tváře. Jsem jeho hyung, měl by mi to říct! Ok, s Chanym tuhle hru nehrajeme, jsem starší, ale několik lidí si myslí, že ten kdo je starší je Chanyeol.

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now