7

428 27 0
                                    

Bylo 5:10 a já se rozhodl vstát. Né že by se mi chtělo, ale.. musím. Viděl jsem Kyungsoa jak křečovitě otevírá oči. Proml si je a sedne si na svojí postel.
,,Dobré ráno, zlato." Řeknu. Kris, který je dávno vzhůru se ušklíbne. ,,Dobré, miláčku." Řekne Kyung. ,,Kluci já vám to hrozně přeju, ale.. prosím neříkej te si miláčku - zlatíčko." My jen poslušně přikývl. ,,Mám vás rád.." pohladil mě po vlasech. Vstal jsem a kouknul se do zrcadla. Vypadám hrozně. ,,Tak u Sehuna zase." Mrkl a zmizel ve dveřích. ,,Kyungsoo dám si sprchu." Oznámil jsem. Kyungsoo se zvedl z postele a řekl: ,,Můžu s tebou?" Usmál se. Já udělál to samé kývnu a naznačím ať jde za mnou. Kyungsoo se usmál a šel za mnou. D.O zavřel dveře a následně zamkl. Sundal si jediné co měl na sobě. Skousl jsem si ret. Kyungsoo se ke mně přiblížil a začal mě zuřivě líbat. Jazykem mi vjel do úst. Jeho ruce bloudily po mém tělo. Odtáhl jsem se, sundal jsem si tričko. Kyungsoo je jen díval. Byl opřený o umyvadlo. Sehl se a začal mi líbat ránu na podbřišku. Tiše jsem vzdychl.

,,Zlato, Kyungsoo-ah, přestaň." Moje prsty projely jeho kránými vlasy. ,,Hmm.. tak jo." Uchechtl se. Pustil vodu a zašel do koutu.
Vysvlékl jsem se z boxerek. Dělal jsem to schválně pomalu. Kyungsoovo kamarád stál v pozoru. Usmál jsem se a také jsem zašel do kouta.
,,Jongine, proč mi to děláš?" sáhl jsem mu podél tělo. Udělal jsem mokrou čáru. ,,Dělám co?" Začal jsem ho líbat na krku. Veděl jsem co dělám a proč to dělám. Z krku jsem vyjel na lícní kost a tam ho trochu kousl. Zavzdychal.
,,Jongi - ne." Řekl a já se odtáhnul. ,,Ano, zlato?" Koukal jsem se mu přímo to očí. ,,Chci tě, tady a teď." Šeptl Kyungsoo. ,,Budeš si muset počkat.." líbnul jsem ho a vyšel ze sprchy.

Oblékl jsem se do svého normálního oblečení. Ale udělal jsem něco pro Kyunga. Schválně jsem si vzal černé úzké roztrhané džíny, černé triko a černou mikinu. Vlasy jsem si dal na ofinu. Vyčistil jsem si zuby a odešel z koupelny. Nacož Kyungsoo se teprve oblékal já už byl u Sehunova pokoje.

,,Tady je náš casanova." Vyhrkne ze sebe Baek. ,,Drž hubu." zasyčím. Chanyeol mě probodne pohledem.

,,Jsem tady!," vyběhne Do. ,,Zase poslední.." zafňuká. Manažer, který tam stojí vedle Xiumina nám dá nějaké papíry. Na těch papírech je plán pro další týden.
Pondělí - Volno
Úterý - intervie s WKorea
Středa - cvičení
Čtvrtek - skoušky
Pátek - skoušky
Sobota - entervie na Kiss The Radio (EXO + BTS)
Neděle - volno

No tak počkat.. ne. Žadný BTS.
,,Nechci dělat interviu s BTS." Papír jsem měl pořád v ruce. Kluci se dívali pohledem 'proč', tedy až na Kyungsoa. ,,A víš že mi to je jedno. Prostě tam půjdeš a tečka!" zvýšil hlas manažer. Papír jsem složil na čtyři čtverečky a dal ho do zadní kapsy.

___

Auto zastavilo před obrovskou halou. ,,Jsme vyprodaný!" vykřikne radostně Kris. ,,Hustý.." řekne Tao a běží za Krisem, který stojí na začátku vchodu.

Vešel jsem do vchodu. V hale byly obrazy. Bylo to krásné. Vázy a květiny.. bílé stěny a hnědé dlažba. Líbí se mi tu. Vejdeme do zákulisí. Normální zákulisí.

___

Koncert začal a my ho začali pozdravem a Dubstep Intrem. To intro naprosto miluju. Když Intro skončilo začali jsme zpívat "Monster". Chanyeol objal Kyungsooa. Abych řekl žárlil jsem.

Baek to taky uviděl a šel za mnou. Ze zadu mě objal. Lidi šíleli. Fotili náš a řvali. Vyplázl jsem jazyk na Chanyeola. Ten měl rudé tváře od vsteku. Kyunga pustil a šel za Hyunem. Nadzvedl ho a dal si ho přes rameno. Pak ho poplácal ho jeho zadku. Nemohl jsem si odpustit záchvat smíchu. Ještě kort to bylo roztomilé.. já to chci taky udělal s D.Oem!

Pak přišla "EXODUS", kdy jsem se koukal na Kyunga jako na obrázek boží. Díky bohu, že si toho lidi nevšimli.. a co se ještě stalo? Luhan políbil Sehuna a utekl.. utekl se schovat za Xiumina. Sehun se červenal. Lidi řvali. Tak moc řvali. Řvali tak moc, že jsem si myslel že omdlím. Sehun tam stál a nic nedělal. Netancoval. Ani když přišla řada na jeho tanec, netancoval. Nezpíval.. Zatřásl jsem s ním. ,,Sehune." Vyjekl jsem. Vrátil se zpátky do reality. Koukal na mne jako na blbce. ,,Zpívej!" Dal jsem mu mikrát blíž k ústům. Nevadilo mi jestli to skazíme. Chtěl jsem aby zpíval. Konečně začal zpívat. Kluci se na mě dívali jak na vraha, ale já se nedal. Za necelou chvíli byl už normální.

____ po koncertě, doma____

,,Luhane, ty parchante malej!" Začal řvát Sehun. ,,Už jsem ti říkal že tě milovat nikdy nebudu! Nejsem teplej jak půlka týhle debilní skupiny!" řval na celej barák. To 'debilní skupina' docela zabolelo. Udržoval si svůj poker face. Stál v kuchyni. Šlo do slyšet až do obýváků, kde plakal Baek. ,,Nejsem buzna, Luhane!" Nahrnuly se mi slzy do očí. Luhan utekl s brekem do svého pokoje. Šel jsem to kuchyně za Sehunem. Chtěl jsem mu vrazit a taky to udělám. Nebudu se bát nějakýho "obrovskýho" Sehuna.

Stál jsem před ním. Má dlaň se nápřáhla. Stiskl jsem dlaň do pěsti. Praštil jsem ho. Sehun spadl na zem a vykašlal krev. ,,To si přehnal!" Svedl se. Na rtech měl krev a měl ho trochu rozřízlý.

,,Já přehnal co? Že někdo bude nadávat na moji orientaci a ještě na tuhle skupinu?!" Zařval jsem. Sehun nastavil pěst a vrazil mi jí přímo do nosu. Upadl jsem na zeď. Tam sem se surově bouchl do hlavy. Do očí se mi nahrnuly slzy. Sehun mě přitiskl ke zdi. Zase jsem se bouchl do hlavy. Koukal jsem se mu přímo do očí.

On zase mne. Byl tak blízko. Nevěděl jsem co chce udělat, ale vrazil mi ještě jednu do břicha. Jedna slza mi tekla po tváři. Jedna, druhá, třetí, čtvrtá.. a přitom další rany do mého břicha. Bolelo to. Ucítil jsem jak mi z nosu teče krev. Nos mě taky hrozně bolel.

Ve dveřích se objevili kluci. Sice ne všichni, ale.. Rozběhli se a začali Sehuna odtahovat. Pořád mu tekla krev. Sehuna se jim podařilo odtáhnout. Upadl jsem a vykašlal krev. Povytáhl jsem si tričko. Břicho jsem měl od kreve. Zakňučel jsem. Bolelo to. Jak nos tak břicho. Jizvy! Začalo se mi všechno rozmázavat.

Kyungsoo si klekl vedl mé hlavy a zatřasl semnou. ,,Kai!" To mě probralo. ,,Dobrý.." Zvedl jsem se a snažil si sednout. Nešlo to. Kyungsoo mi stáhl tričko zase zpátky. ,,Je ti dobře?" Zeptal se Luhan, který byl naddemnou. ,,Jo." stoupl jsem si. Kyungsoo mě vzal za ruku. Cítíl jsem to teplo. Táhl mě do mého pokoje. Za námi šel: Luhan, Suho, Xiumin a Chen. Zamířil do mého pokoje, kde D.O rozvítil a položil na postel. Sykl jsem. ,,Kluci, můžete pryč?" otočil se ke mně zády. Chápu, proč to říká. Jizvy.
Luhan kývl a odešel. ,,Sundám ti tričko.." šeptl a začal mi ho sundavat.

Nevadí mi to. ,,Hmm.. Modřina a trochu tý krve tam je. Počkej zajdu pro ručník." Kyungsoo odešel do koupelny. Donesl napůl namočený ručník a napůl namočený kapesník. Kapesník mi dal a já si začal otírat nos od krve. ,,Teď to možná bude pálet a bolet, ale jsem tady já. Neboj nic ti neudělám. Ale asi budu potřebovat lékarničku." kývl jsem. ,,Lékarnička je na skříni." ukázal jsem na malou skřínku. Kyungsoo se otočil a rozzešel k ní. Vzal celou lékarničku do ruky a otevřel ji. Vydal z ní dezinfekci a obvaz. Lékarničku položil a zavřel.

Přišel zpátky ke mně. ,,Jongine.." dal mi lemnou pusu na čelo. Začal mi utírat zakrvácené bříško. Měl pravdu - pálelo to, ale jen chvilku. Pak nalil na břicho dezinfekci. To pálelo ještě víc.

Břicho mi nechal odkryté. Vysvékl mě z tepláků a boxerek. Chvilku se "tam" dolů díval, ale pak se hned odtáhl. Šel do jednoho z mích šuplíků a vytáhl volné - černé trenky. Ty mi nasadil. Cítil jsem se volný.. Tedy volnější než v Clainech..

Rukou mi přejel po chloubě. Zavzdychal jsem. ,,Kyungsoo - ah." Kyungsoo protočil oči a sundal si triko. ,,Já vím.." lehl si vedle mne. Otočil jsem se k němu zády. Objal mě do medvědvího objetí. Tak i usl.. a já taky.

Necítím bolest, když jsem s tebou Kyungsoo..

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now