12

289 23 0
                                    

Pohled Kyungsooa:
,,Kluci on strácí vědomí!" vykřikl jsem. Zatřásl jsem s ním, nic se nedělo. Křečovitě zavřel oči. ,,Kaii, prosím.." šeptl jsem. Přiblížil jsem se blíž abych věděl že dýchá. Dýchá.. ,,Bude v pohodě.." řekl Baekhyun. Kývl jsem.

,,Sehune, můžeš mi říct jak si to mohl udělat?!" otočil jsem se. Byl to Chen kdo to řekl. Do dveří vstoupili další kluci. Kluci z BTS už byli pryč. Nemám je rád, ublížili Kaiovi. Zvedl jsem jeho triko a nasadil mu ho. Jen nechci aby mu šli vidět jizvy.
,,Co se tady sakra stalo?" řekl Kris. V jeho výraze byla vidět nervozita, vztek a šok. ,,Sehun znásinil Jongina." řekl Baekhyun. ,,Proboha!" k posteli přiletěl Suho. ,,Sehune!" Řekl Xiumin. ,,Jak si mohl.." šeptl Suho. ,,Je celej od krve.." prohlásil Chanyeol. Ne asi jsme slepí... ,,Jonginovi jo, mně ne!" Luhan měl ve tváři vztek. Usmál jsem se, protože jak takovou blbost může nikdo vypustit z pusy? Baekhyun položil šátek na stůl. Podíval se na Kaie a chytl mu ruku.

,,Luhane dej Sehunovi výučnou s Krisem, pak za váma příjdu a Kyungsoo zůstaň s Kaiem bude to nejlepší. A teď ven všichni!" ukázal na dveře a všichni kromě jeho a mě tady zůstali.

,,Proč to udělal? Kvůli čemu?" ptal se Suho. Já jen kývl ramenama. Neveděl jsem proč. Popravdě nechápu to. ,,Všiml sis na Sehunovi ten cucflek? Včera když šel spát ho tam ještě neměl." podíval se na Kaie. ,,Myslíš že to mohl... Ne, to není pravda, Suho!" Suho kývl ramenama. ,,Dobrá, potom se ho zeptáme.." Suho mi poslal vzdušnou pusu. Zamlel jsem hlavou.

Přilehl jsem si ke Kaiovi. Chci aby byl v teple.. Je tak krásný když spí. Přikryl jsem nás oba dekou. Dal jsem mu lemnou pusu na čelo. Cítil jsem z jeho těla teplo. Bylo mi to příjemné, tak příjemné.

Po několika minutách se Kai převalil na bok. Byl jsem taky na boku. Dvě silné ruce chytily můj pas a přítáhly mě blíž.

,,K-Kyungsoo, co se stalo?" otočil jsem se. Kai měl červené oči od pláče. ,,Ty a Sehun..." nezadržel jsem slzy. Doopravdy to bolelo. ,,Já a Sehun?! Kyungsoo, j-já omlouvám se.. Doopravdy, omlouvám se!" chytl mou tvář mezi palec a ukazováček. Koukal jsem se mu přímo do jeho očí. ,,Omlouvám se. Přísahám už nikdy to neudělám." přitáhl jsem si ho do polibku. Polibek byl plný vášně, lásky a bolesti kterou jsme oba pociťovali.
Odtáhl jsem se. Měl zavřené oči.
,,Udělal to on, né ty." Kai oči otevřel. ,,Ale já na tom mám taky vinu. Chvilku jsem to chtěl taky! Kyungsoo pochopím když mě teď odkopneš. Rozejdeš se semnou a budeš žít šťasný život s Lee." sklopil hlavu. Měl jsem mu chuť vrazit za ty slova. Já a Lee, už nikdy. Kapičky slz mu padaly na triko. ,,Miluju tě, Kaii."

,,Já tebe taky, Kyungsoo - hyung." Motýlci začali létat v mém bříšku. Kai nastavil ruce. Já se k němu pomalu začal tulit. Jeho ruce konějšivě hladila má záda. Dal mi pusu do vlasů. Začervenal jsem se.
,,Kluci, omlouvám se že vám kazím chvilku, ale oběd!" řekl nikdo. Nikdo koho zabiju. Byl to Chanyeol. Chanyeol, který se smál jak andílek. Chanyeol, který se na nás culil jak andílek. Chanyeol, který skazil naší chvilku. ,,Jongine, máš určitě hlad. Pojď.."

,,Kyungsoo, podáš mi t-trenky?" Kývl jsem. Chany se usmál a odešel. Já se zvedl z krásně vyhřáté postele, abych podal svému nádhernému přítelovi trenírky a tepláky. Tepláky i s trenkama jsem mu podal a on si je oblíkl. Jeho vlasy byly do všech světových stran.

Kai se zvedl. Chytl mou ruku. Přítáhl si mě k sobě a zvedl mě do manželského zvednutí nebo jal se tomu říká. Fakt nevím.. Připadal jsem si jak nějaká ženská, která právě měla svadbu. Kai mě nesl až do kuchyně kde mě pustil. Kluci se na nás dívali s otevřenou pusou a někteří se usmívali od ucha k uchu. Třeba Chanyeol, Suho a Lay. K obědu bylo rizoto.

Kai se nahl k Sehunovi, přesně jak jsem čekal. ,,Ještě jednou tohle uděláš, vypustím ze sebe démona, že si nesedneš ještě měsíc. A pamatuj, jsem Kyungsoovo, jenom jeho." jsem na něj hrdej. Sehun nahlas polkl. Chen se začal smát. Já i Kai jsme po něm hodili zabijácký pohled. ,,Fakt tohle se děje jenom u nás! Ani u VIXX se to neděje a to víte jaký Vixxáci jsou uchyláci!" Řekl Xiumin. Hned se začervenal. ,,Hmm.. VIXX jsou VIXX, my jsme EXO. E-X-O." Chanyeol má pravdu. VIXX jsou VIXX a my jsme EXO.

,,Tak Krisi řekni něco!" poštouchl Suho Krise. ,,Kaii, jsem na tebe hrdej. Sehune, s tebou jsem si to vyřídil. D.O., mám tě rád a Luhan je úchyl!" všichni se podívali na Luhana. Luhan se začal červenat. ,,Mám tě taky rád.." řekl jsem Krisovi. ,,Můj Lulu, úchyl není!" řekl Chen. Měl plnou pusu rizota.. Ne vůbec, není!

Pohled Kaie:
Seděl jsem na židly mezi Chanyeolem a Baekhyunem. Lepší mezi nima než mezi Sehunem a Suhem. Když jsem dojedl poslední kousek rizota uklidil jsem si talíř do myčky a odešel do obýváku. Tam seděli kluci a koukali na nějaký film. Byl to Wolf Totem. Několik z nás spalo, jen já, Tao, Chen, Lay a Suho ne. Dokonce spal i Soo.

Kyungsoo, jak se ti mám odvečit?..

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now