13

358 22 6
                                    

,,Kaii, bež do postele.." rýpl Suho. ,,Já chci spát tady!" odpověděl jsem uraženě a převalil se na druhý bok. Suho jedním prstem rýpl do mého boku. ,,Nenávidím tě!" přitáhl jsem si peřinu blíž k sobě. Přitulil jsem se k někomu vedle mě. Nevím kdo to byl, ale ani Kyungsoo, ani Xiumin to nebyl. Jeho vlasy mě lechtaly. Osoba se přetočila čelem ke mně. Neviděl jsem ho, byla tma. Osoba natáhla ruce a já se mu přitilil do hrudi. Osoba si obložila ruce kolem mých boků.

Probudil jsem se v osm ráno v Jongdaově objetí. Chen se probudil... vzbudil jsem ho. ,,Dobré ráno.." řekl ranním chraplákem. ,,D-dobré ráno.." vedle mě dřímal Chanyeol, který měl na břiše spícího Baekhyuna. Pousmál jsem se. Chen si prohrábl vlasy. Kde je Kyungsoo?
Byl na druhém konci sedačky. Mezi Layem a Luhanem. Lu měl hlavu položenou na Soově hrudi a Lay okolo jeho pasu ruku.

Chtěl jsem vzít telefon a vyfotit je. No jo no, ale kde mám mobil? Chen mě vyhlížel. ,,Uděláme snídani?" zeptal se Chen. ,,Víš to jistě?" Chen kývl na souhlas. Zamlel jsem hlavou a vstal. Chen se pousmál a šel za mnou. ,,Takže co?" zeptal jsem se. Chen zvedl ramena. To jako fakt? ,,Co dokážeš?" řekl jsem chladně. ,,Lívance.." Chen se zasmál. Kývl jsem na souhlas.

Po dlouhé hodině připravování všeho možného přišli kluci. ,,To dělal Chen a ty? Hej, jaktože je všechno v pořádku?" řekl Luhan. Právě se ládoval lívancem. ,,Chen umí vařit.. alespoň lívance." usmál jsem se a koukl na Chena. Chen mi úsměv oplatil.

Dneska máme Comeback. Bojím se.. Sice vím že to bude jenom preformace, ale jsem nervozní až za ušima. Preformace na Monster a hned na to se napojí Lucky One. Je to venkovní akce. Venku. Pod širím nebem.
,,Kaii, posloucháš?" vykřikl někdo. Někdo kdo mě vyrušil od mých myšlenek. Někdo kdo mi něco chce. Trhl jsem hlavou. Byl to Tao. ,,Koukáš do blba. Dělej oblíkej se!" vyjekl. Tao mi mával oblečením před obličejem, přitom co si kluci nandavali mikrofony a já poznal že si mám pospíšit. Začal jsem schazovat oblečení a nahrazovat ho novým. Modrým sakem, bílím tričkem, mydrými kalhotami a černé lesklé boty. Vzal jsem si mikrák, začal jsem ho obvazovat.

Stojím tady. Ne na stage, ale s klukama na nástupu. Všichni se zdají v pohodě, jen já ne. Rozhlédl jsem se po okolí. Po okolním světu, Kyungsoo se zdá být šťasný.. Vím, že se nemám čeho bát, ale pořád se necítím dobře.

Měl jsem pravdu, nemám se čeho bát. Žádnej strach, bylo to v pohodě. Jsem celý spocený a jsem rád že můžeme jít domů, tam si dám sprchu. Nastoupil jsem do auta, kde už všichni byli. Sedl jsem si vedle Xiumina. Položil jsem mu hlavu na rameno. ,,Nevadí?" Minseok se otočil. ,,Nevadí." Obmotal si ruce kolem mého pasu, dal si jeho hlavu na tu moji a konějšivě mě hladil po zádech. Něčí pohled propaloval moje ramena. ,,Já chci taky obejmout.." řekl dětinsky Luhan. Xiumin nastavil ruku a Luhan se zachumlal do Xiuminovo hrudi. Cítím se tak hezky a přitom tak v bezbečí.. V autě hrálo rádio. Bylo ticho, které se mi z části líbilo a z části ne.

Dorazili jsme zpátky do dormu, kéž bych nemusel vycházet z toho auta. ,,Zajedeme koupit jídlo, co si kdo dá?" zeptal se Suho. U sebe držel Chena. ,,Dal bych si čínu.." řekl čínsky Kris. Já pokýval hlavou. ,,Rozhodnuto. Čína!" Suho se otočil na patě a zamířil do auta. Viděl jsem jak odjíždí, pak se po nich jenom zaprášilo. ,,Budeš tady stát jak pabo a nebo půjdeš do dormu?" zeptal se Baekhyun. Otočil jsem se na něho. ,,Zůstanu venku." Baekhyun zvednul ramena a odešel. Odešel do tepla. Sedl jsem si na jednu verandu.

,,Jagi~" uslyšel jsem přes sluchátka. Právě mi hrálo B.A.P Warrior. Sundal jsem si jedno sluchátko a nakoukl kdo to je. Byl to Kyungsoo. ,,Hmm?" Koukl se na místo vedle mne. Posunul jsem se a Kyungsoo si sedl. ,,Není ti zima? Sedíš tady už skoro hodinu." Kyungsoo si upřel loktama. Pozoroval jsem ho, každý jeho pohyb. Zdál se mi úžasný.. ,,Ne, není.." zklopil jsem pohled na mé boty. I když mi zima byla, nedával jsem to na jevo. Kyungsoo zamlel hlavou a odešel.

Vrátil se s bundou a dekou. Ten kluk mě fakt zná dobře. Bundu mi podal a já jí příjmul. ,,Děkuju, hyung." Bundu jsem si s radostí oblékl. Kyungsoo přes sebe přehodil deku a sedl si. Vzal jsem kousek deku a přetáhl ji i přes sebe. Následně jsem si dal hlavu na Kyungsoovo rameno. Kyungsoo mi věnoval jemný polibek do vlasů. Vzal si jedno mé sluchátko. ,,Zlato, od kdy posloucháš NCT?" zasmál se. Právě hrála 'Fire Truck - Nct 127'.
,,Vadí ti to?" Soo zakýval nesouhlasně hlavou. ,,Líbí se mi Jaehyun~.." pošeptal jsem mu do ucha. Věděl jsem co zase dělám. Chtěl jsem vědět jestli bude žárlit. Kupu divu se nedělo nic. ,,Má krásný tělo, je vysokej, má nádhernej hlas, umí rap-" Kyungsoo měl nafouklý tváře. ,,Ale pak tady je kluk jménem Do Kyung Soo, znáš ho?" Předem říkám, nechci se dostat do problémů. Kyungsoo umí řvát a to dost dobře. Baekhyun ví.
Kyungsoo roztomile našpulil rty. ,,Je nádherenej. Je hrozně malinkej, má nádherný hlas. Jeho vokály jsou úžasný.." Kyungsoo mě políbil. ,,A už drž hubu, miláčku." Kyungsoo se zasmál. Ušklíbl jsem se.

,,Půjdeme dovnitř?" Otočil jsem hlavu na Kyungsooa. Kyungsoo kývl. Oba jsme se zvedli a odešli do dormu. ,,Co sprcha?" perverzně jsem se usmál. Kyungsoo mě vzal za ruku a táhl do jeho pokoje.

Pomalu mě položil na postel. Líbal vášnivě mé rty. Převalil jsem ho pod sebe. Ze rtů jsem se přesunul na krk, kde jsem mu udělal několik mých značek. ,,Já. Ty. Koupelna. Teď." Pomalu jsem vstal z postele. Vzal jsem Kyungsoovo tělíčko do ruk a táhl ho do koupelny. Postavil jsem ho na nohy a zamkl - Kdyby náhodou.

Pomalu jsem z něj stáhl triko, kde se mi naskytlo jeho nádherné tělo. Usmál jsem se. ,,Přestaň se smát! Ne každej má tak krásný tělo jak ty." Dal jsem mu mé rty na ty jeho, abych ho utišil. Má nádherný tělo, neví co říká. ,,Máš krásný tělo, mám tě potrestat? Za to že o sobě říkáš blbosti?" já to doopravdy vypustil z pusy? Hňu, asi budu muset. Kyungsoo nic neříkal. Vysvlékl jsem s něj všechno oblečení, pak i ze mne. Políbil jsem jeho rty. Přistoupil jsem ke koutu a zapl teplou vodu. Kyungsoo se na mě podíval a já kývl. Vztoupil do kouta a já s ním.

Kapky vody kapaly na moji kůži. Klekl jsem si. Kyungsoo se koukal nechápavým pohledem, ale myslím že moc dobře věděl co budu dělat. Vzal jsem jeho chloupu do úst. Kyungsoo zavzdychal. Pohyboval jsem pomalu hlavou. Proč pomalu? Jeho trest. ,,Jongine, rychleji. Prosím.." Jel jsem ještě pomaleji. Jeho vzdechy naplňovaly koupelnu. ,,Jongine-ahh, já-já už budu.." začal jsem hlavou o něco rychleji. Kyungsoo se s vykřiknutím mého jména udělal.

Vzedl jsem se. Bolela mě kolena jako nikdy. Přitiskl jsem Kyungsooa na studené dlaždičky. Probudilo se ve mně zvíře. Bez přípravy jsem do něj vnikl. Zakňučel bolestí. Líbal jsem ho na zátýlku. Nechal jsem mu minutku na vzyknutí. Kyungsoo zakýval hlavou a já přirazil. Hlasitě vzdychl. ,,Kyungsoo-ssi, si hrozně úzkej.." zavzdychal jsem mu do ouška. Moje i jeho vzdechy začaly rychle naplňovat koupelnu. ,,Líbi se ti to?" zavzdychal jsem mu do ouška. Samozřejmě že se mu to líbí. ,,Ani nevíš jak-ahh moc.." políbil jsem mu ochu a skousl ušní lalůček. ,,Kaii, ry-rychleji.." Kyungsoo si začal pomáhat rukou. Zrychlil jsem. ,,Omo, j-já už budu..." políbil jsem ho na zátýlek. ,,Já taky, Jagi~" Kyungsoo se po třech přírazech udělal sobě do ruky. Stáhl se a to dopomohl mě, abych se udělal. S hlasitým vzdychem Kyungsooovo jména jsem se udělal.

,,Co kdyby jsme se umyli?" zasmál se Kyungsoo. Vzal jsem sprchu a začal ho umývat. On potom udělal to samé, ale naopak. ,,Miluju tě, Jagi~" řekl jsem a dlouze jsem ho políbil. ,,Já tebe taky..a víc." Kyungsoo vylezl z koupelny. Zamlel jsem hlavou. Já ho miluju víc..

Po utření jsme se vydali NAZÍ do Kyungsoova pokoje. Bylo kolem desáté hodiny večerní. Kyungsoo se schoulil do peřiny. Přitáhl jsem si ho do medvědího objetí. Tak jsem já i on usl.

Budeš už hodnej kluk, Kyungsoo-ahh?..

______

Tak jo, abych začala. Omlouvám se za chyby :D, slyšeli jste Lotto? Co na to říkáte? Já jsem ráda že Kai zpíval :) <3. Jop, sice jsem nespala, ale stálo to za to! Jinak Baekhyun tam je nádherne :O. A taky se chci omluvit za tak hroznou část.. Jop, mám okno ve všem :/

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now