16

316 26 1
                                    

Když už bylo po snídani, přemístlili jsme se na místo, kde se má konat koncert. Né že by se mi chtělo hopsat a krákat, před tísici a víc lidma..

No co už. Všechno je připravené a já vypadám jako zmalovaná pěti letá holka.

,,Připraveni?" zeptal se manažer. Všichni jsme kývli a vyšli na stage. Tam začalo ječet několik tisíc hlasů. Začalo intro, samolibě jsem se usmál. Začali jsme tancovat..

Po nás pak přišli na řada SHINee, SUJU, Red Velvet, F(x) atd.. Pozpěvoval jsem si melodii každé písničky. Převlékl jsem se do bílo-růžového trička, kde bylo napsáno 'SM'. Pak jsme zpívali Monster a Lucky One.

Když jsme se všichni vystřídali, sestoupili jsme se úplně všichni na jedné stage. Taemin mě chytl společně s Kyungsooem za ruku a uklonili jsme se. Lidi pořád krákali, bolela mě z nich hlava.

Koncert skončil a my mohli jít na večeři. Sedl jsem si vedle Minha a Yesunga. Dal jsem si kimchi- špagety. (Omlouvám se, neznám žádné japonské jídlo xD)

,,Slyšel jsem že chodíš s Kyungsooem.." podíval se seriózním pohledem Yesung. Kývl jsem na souhlas. ,,Ty jsi na kluky?" Ne asi..

,,Jo, jsem.. problém?" Dal jsem si sousto špaget do úst.
,,Ne..Já jenom.. přeju ti to, tedy j-jako vám oboum." Yesung se usmál. ,,Děkujeme." úsměv jsem mu oplatil. Kyungsoo mezi tím odcházel.. vypadal naštvaně.

Špagety jsem dojedl a šel jsem stejným směrem jako můj milovaný. Vešel jsem do našeho pokoje a tam ležel Kyungsoo a byl na mém mobilu.

,,Kyungsoo!" zvýšil jsem hlas. Kyungsoo se zlostně podíval. ,,Řekni mi Kaii,.." Kyungsoo se podíval do mobilu. ,,Miluješ mě vůbec?" ukápla mu po tváři slza.
,,Samozřejmě, Jagi.'' sedl jsem si vedle něj.

,,Tak mi řekni proč spíš s Taeminem." Zastavilo se mi srdce. Jak tohle mohl říct? ,,Kyungsoo, j-já.." vykoktal jsem ze sebe. Nedokázal jsem říct slovo. Srdce mi vynechávalo údery. Koukal jsem před sebe, do blba.

,,Taemin mi to všechno řekl, řekl mi o tom večeru. O tom včerejším večeru.." Kyungsoo si pomalu stoupl. ,,Nenávidím tě, Jongine.." zašeptal a odešel z pokoje. Do hrudi se mi zapíchla miliarda nožů. Slzy mi tekly po tváři a já jim nechával volný průchod. Nechápal jsem to.. jak si to může myslet?

Pohled Kyungsooa:
Vyšel jsem z pokoje.. na chodbu, kde už díky bohu nikdo nebyl. Vyšel jsem do studené noci. Jako zima nebyla, ale teplo taky ne.

"No víš, Kyungsoo.. včera večer zamnou přišel Kai, s tím že má bouli a že ty spíš.."

Tahle věta se mi přehrávala v hlavě. Spustil jsem slzy.
Bolelo mě u srdce.

Sedl jsem si na lavičku v nějakém parku. Nikdo tam nebyl. Světlo lamp ozařovaly zem. Jak mi to mohl udělat? Jak? Neříkal že mě miluje? Asi jo, ale nemyslel to tak.

Ach jo..

Ale proč to Taemin přijal? A, jo, nikdo o našem vztahu nevěděl. Doufám že pochopil, že se s ním rozcházím. Už ho nechci vidět.. Což asi nepůjde. Grr.. je mi zima. Je asi jedna hodina ráno a já se courám Tokyem.

Když jsem přišel zpátky do hotelu, byla tam jen recepčtní.
Pozdravil jsem a řekl si o klíče k pokoji 156. Paní mi dala klíče a já odkráčel do našeho pokoje.

Sehun a Kai leželi na jedné posteli. Polonazí. Viděl jsem Jonginovo jizvy. Bylo jich tam o něco víc než předtím.. měl zavázanou ruku obvazem, který byl trochu víc od krve. O-on se podřezal!

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat