1

995 54 11
                                    

Slyším jeho krásný hlas. Právě jsme na skoužce a připravujeme se na dnešní koncert. Začne hrát písnička "Overdose", když všichni začnou tleskat a zpívat či tančit. Jsou to úžasní kluci, ale já mám zálusk jen a jen na něho. D.Oa. Měl bych se schopit a být pořádný chlap! Měl bych si najít přítelkyni! To ale nejde.. je v tom jeden háček. Ne jen tedy jeden, ale více.

-jsem na kluky.

-miluju Kyungsoa.

-je můj svět, moje všechno.

-kdybych měl přítelkyni, D.O by si 100% myslel že ho nemiluju.

-nemiloval bych ji, ale ona mě ano.

-další zlomené srdce.

Nikdy si říkám že na světě je plno hezkých kluků na stejné pohlaví jako já..

,,Přestaň. Jsi hroznej už stim!"
Řekl uraženě Beakhyun.

,,Přestaň snít o Kyunsoovi hyungovi. Je to můj a Chanyeolovo syn! My ho milujeme a jen tobě dávám svolení aby si s ním byl. Nenávdím tu Lee.." usmál se. Já také.

,,Je hnusná jak záchodová deska!" Řekl Xiumin.

,,Kdo je hnusná jak záchodová deska?" Zasmál se Kyungsoo.

,,Le-" hodil jsem po něm zabijácký pohled. ,,Soohan?" zeptal se Xiumin, jeho obličej nabral červenou barvu.

,,Proč zrovna moje sestra?" Zeptal se Luhan. ,,Ty máš sestru?" Zeptal se Luhana Sehun. Navlékl si zpátky své tmavě modré tričko.

,,Jo a jmenuje se Joon Soo Han!" Řekl Lulu uraženě.

,,Sorrač kámo." Xiuminovo tváře nabraly víc červené barvy.

,,Vypadáš jako rajče. Ale roztomilé rajče!" vykřikl Chen. Xiu se ďábelským pohledem podíval na Chena. Xiumin už stratil tu červenou barvu, nacož Chen ji nabral.

,,Kluci, do koncertu už máme jen jednu hodinu. DO ŠATNY A NALÍČIT SE! MUSÍM VÁM VŠEM JEŠTĚ UDĚLAT LINKY!" Začal křičet Beak. Všichni se rozběhl do naší šatny.

Po přípravách a koncertě!

,,Ti lidi jsou úúžasný!" řekl Chany.

,,Jsou úžasní, přesně jako ty." zašeptal Beakhyun. Chanyeol ho neslyšel. Chanyeol dál povídal stím jeho nádherným hlubokým hlasem. Kdyby neexistoval Beak a Kyung, Chanyeol je už dávno můj. ,,Musím uznat, naše fanynky pro mne znamenají víc než moje vlasy, a to víte jak je miluju!" Vyjekl Suho. ,,Nikdo nemiluje svoje vlasy, více než já." Řekl ByunHyun a prohrábl si jeho hebké vlasy. ,,Nikdo nemiluje Kyungsoo(a) víc než já..." šeptl jsem. Spíše řekl jsem pro sebe. Jen Xiumin, který stál vedle mne se roztomile podíval. ,,Huh, jsi zamilovaný.." řekl Xiu. ,,Jsem a moc. Ale ten kluk či holka semnou nechce být protože má přítele nebo přítelkyni." Řekl jsem smutně, díval jsem se přitom dolů na své boty. ,,Tak co to je? Monstrum, že nevíš jestli to je kluk nebo holka?" otázal se dětinsky Luhan. Je z nám jeden z nejstarších, ale chová se hůř než Sehun a to je Sehun maknae.. ,,Je to..-" zarazil jsem se. Ukápla mi slza. Nechtěl jsem jim říct o mém malém - velkém tajemství. Nechci aby veděli že kluk z boybandu je na kluky. Bojím si to přiznat. Bojím se to říct světu.. ,,Proč brečíš?" Řekl zděšeně Lay. ,,Protože, protože..-" dal jsem svou hlavu nahoru a viděl jejich ustarané obličeje, Layovu ruku na mém rameni, Chanyeolovo ruku na té mé, jediné koho jsem neviděl byl D.O. Kde je? Proč mě tady nechává..? ,,Jsem- já-.." nevěděl jsem jak pokračovat. Layovo obličej se změnil na smutný výraz. Přitáhl si mě k sobě. Plakal jsem. Plakal jsem tak moc.. ,,Jsem na kluky!" Řekl jsem do Layovo bílé košile. ,,Co?" Zeptal se Beakhyun. ,,Odtáhl jsem svůj obličej od Laye. ,,Jsem na stejné pohlaví jako jsem já." sestřel jsem si šedým sakem slzu. ,,Takže na kluky?" Zeptal se Tao. Lay ustoupil o krok dál. Už mě nenávidí. ,,Pochopím, když teď mě všichni začnete nenávidět, vysmívat se mi či mně vykopnete ze skupiny.." sputilo se mi dalších pár slz. Z kuchyně jsem šel do svého pokoje. Svalil jsem se na postel a plakal.

Najednou se otevřely dveře, šlo totiž vidět oranžové světlo z chodby. Byli to kluci, samozřejmě. Chanyeol si sednul k mojí hlavě a dal mi ruku na záda. Cítil jsem teplou ruku na mém boku. Beakhyun. ,,Hyung, neplač. Všichni tě máme rádi takového jaký jseš.. tak moc tě máme rádi.. prosím posaď se." Posadil jsem se, což znamenalo že ze mně jejich hřející ruce byli sundané. Viděl jsem jejich kamené, smutné výrazy. Chanyeol mi dal ruku na tvář a pak přitiskl k sobě. Je tak nádherný, tak nádherně voní. Oh.. ,,Taky jsem na kluky." Usmál se. ,,Já a-asi taky.." vykoktal ze sebe Beakhyun. ,,A miluju někoho v téhle mísnosti. Tak střašně ho miluju..." bylo poznat že šlo o Chanyeola. ,,Je krásný, má hlubodý a mužský hlas." Byl tak roztomilí když to říkal.. ,,Miluju Parka Chanyeola, ale problém je v tom že on mne ne." Jeho vysmátý výraz se v té chvíli proměnil na úšklebek. Koukal na Chanyeola, který nevěděl co říct. ,,T-taky tě m-miluju Byune Beak Hyune." Beak(ovi) se rozzářily oči. Byl štasný. ,,Když jsme u těch přiznání..-" řekl Xiu a posadil se hned vedle. ,,Miluju Chena, ale zárověn i Luhana a En." jeho hlas se zdál být smutný. ,,A ty? Koho miluješ? Je to nikdo z nás?" Zeptal se Chanyeol. ,,Je. Je to Kyungsoo. Miluju ho a moc, ale má přítelkyni!" Promnul jsem si mé oko. Chanyeol se přilepil na mé rty. Co dělá?! ,,Chanyeoli, přestaň!" Řekl Beakhyun. Chanyeol nepřestal. ,,Spolupracuj!" Řekl klidně Chany a pak se hned přilepil na Beakovo rty. Hladil ho v rozkroku, bylo slyšet jejich vzdechy.. když Chanyeol svalil Beaka na zem, řekl jsme Xiuminovi že ať raději jdeme pryč. Odkýval mi to. Měl celou dobu bouli v kalhotách. Chudák.. ,,Že budeš spát u mě!?" Zeptal se Xiumin. Měl jsem své obvyklé "pyžamo" což znamená trenírky a tílko. Xiumin zase měl pyžamo, kde byly raketky. Bylo to roztomilé..

Šli jsme tedy do jeho pokoje. Měl postel pro manžele, tedy jako každý z nás. Xiumin se položil do peřin a spokojeně vzdychl. Vlezl jsem k němu. ,,Budeme se mazlit?" Udělal smutné oči. Byl tak roztomilí! Kývl jsem na souhlas. Dal jsem mu ruku na bříško a hladil ho. On mi zase spokojeně ležel na břiše a hladil mě po ruce, která byla volná. Najednou se zvedl a políbil mne. Líbal pomalu a jemně. Šlo slyšet plno Chanyeolovo či Beakovo vzdychů, ale pak.. Beak vykřikl Chanyeolo jméno. Xiumin se lekl a hlavou mě praštil do nosu. Netekla mi krev, ale bolelo to. Nedával jsem to najevo.. ,,Dobrý? Omlouvám se.." Xiumin si lehl na záda. ,,Je všechno okej." Lehl jsem si na pravý bok.

Cítil jsem jak mě jeho ruka drží na břichu a hladí. Pak mi dal pusu na zátylek a já spokojeně usl. Doufám že až ráno přijdu do pokoje nebude zbořenej.

Promiň Kyung-soo..

♡♡

Konec téhle části, je sice hrozný, ale co? Kaimin, Existuje vůbec? :D

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now