19

307 25 6
                                    

,,Kyungsoo, co se děje?" Kyungsoo si dal dlaně na obličej, aby zakryl pláč. ,,To byla lež? To všechno s Taeminem?" kývl jsem na souhlas. Soo se podíval na ruku.

,,Proč sis to udělal?" Podíval jsem se znova na svou pořezanou ruku. Pořád vypadala otřesně. ,,Bylo to kvůli mně?" odvrátil jsem zrak od ruky a podíval jsem se na Kyungsooa. Kyungsoo měl zaslzené oči.. po tváři mu podaly slzy na tričko. Kývl jsem. Kyungsoo se posadil.

,,Omlouvám se, Jongine.." obejmul mě. Jeho slzy se nasakovaly do mého trička. Cítil jsem teplo z jeho těla. Políbil jsem ho do vlasů. ,,Každý děláme chyby.." Kyungsoo se zachumlal do mého trika. ,,Miluju tě, Kim Jongin." Políbil mě. ,,Já tebe taky, Do Kyungsoo." polibek jsem mu oplatil.

Z nevinného polibku se stal vášnivý, plný pocitů a lítosti. ,,Půjdeme se spolu vysprchovat?" Kyungsoo udělal psí oči. Usmál jsem se a kývl. Kyungsoo si stoupl a běžel do koupelny - já těsně za ním. Zavřel a já ho začal líbat. Přitiskl jsem ho ke dveřím, Kyungsoo se zachvěl, když narazil na studené dveře.

Jeho třičko letělo na zem, kde sletělo nikam do rohu. Líbal jsem ho na bříšku až ke rtům. Přejel jsem mu po spodním rtu. Pootevřel pusu a já mu vjel do úst jazykem. Žádná válka nebyla.. já jsem seme a budu.

Kyungsoovo prsty vyrazily do mých vlasů, za které zatahal. Lechký vzdych vyšel z mých úst. Začal jsem ho líbat na krku, kde jsem zanechal značku. Podíval jsem se na moje veledílo, chtěl jsem se tím chlubit.

Vysvlékl jsem ho z kalhot a sebe taky slékl. Moje i jeho chlouba byla vzrušená. Nadzvedl jsem ho a vnikl jsem do něj. Kyungsoo vykřikl bolestí. ,,Pšš..." políbil jsem ho na rty. Kyungsoo kývl a já začal přirážet. Bylo to mega těžký, ale Kyungsooovo vzdychy jsou k nezaplacení. Už vím proč je hlavní vokál. Samolibě jsem se usmál, přirážel jsem rychleji. ,,Kyungsoo, jsi úzkej-ahh!" Kyungsoo zaklonil hlavu. Kyungsoo začal vzdychat a jeho dýchaní se zrychlilo. Jeho vzdechy nebyly tak hlasité, do té doby než jsem nenarazil na prostatu.

,,Ano, tam!" zakřičel Kyungsoo. Otíral jsem se o ten uzlíček nervů hodně. Zaryl se mi nehtama do zad. Líbilo se mu to. ,,Jongine! Rychleji!" usmál jsem se a začal přirážet rychleji. Moje tempo se výrazně změnilo. Kyungsoo začínal pomalu křičet moje jméno. Stáhl se. Veděl jsem co příjde. Bílá, lepkavá tekutina vystříkla na jeho i moje bříško. Prohl se v zádech a já vzdychl. Jeho stáhnutí mi dopomohlo k udělání do jeho nitra. ,,Je to horký.." zavzdychal Kyungsoo. Pomalu jsem z něj vyšel. ,,To bylo úžasný.. miluju tě." Kyungsoo spadl na zem. ,,Umyješ mě?" Kývl jsem. Vzal jsem ho jako princeznu a dal ho do vany. Bylo tam oboje, takže woo hoo. Kyungsoo se uvelebil. Pustil jsem teplou vodu.

Dal si hlavu na mou ruku, kterou jsem ho podepíral. Vana byla plná. Zastavil jsem kohoutek. Kyungsoo zavřel oči a užíval si teplé vody. Chvilku jsem na něj jen koukal. Pak jsem se pustil do umývání. ,,Umyješ mi i vlasy?" zeptal se. Měl pořád zavřené oči. Usmál jsem se a kývl na souhlas. Jel jsem gelem po jeho bříšku, sem a tam. Na obličeji mu hrál jemný úsměv. Vzal jsem jeho šampón a nalil si ho do dlaně. Rozmasíroval jsem mu to po hlavě a pak ho ponořil.

Kyungsoo byl umytý a čistý. Lehl si na postel. Měl pyžamo, které dostal k vánocům.. byly tam znaky naše znaky. Teď jsem byl na řadě s očistou já.

Lehl jsem si umytý vedle Kyungsooa, který nespal. ,,Jongine.. já.. jsem blb." Sanořil se do polštáře. ,,Nejsi.. jen mi řekni, proč Taemin?" Pohladil jsem ho po zádech.

,,On, Taemin si to vymyslel.. řekl mi to Jonghyun, abych mu nevěřil. Nechci před tebou mít žádně tajemství, Taemin byl něco jako moje děvka. Když jsem to potřeboval, zavolal jsem a vyspal jsem se s ním. Omlouvám se ti Jongine." Přitáhl jsem ho blíž ke mně. ,,Bylo to před tím, né teď, lásko." dal jsem mu lemnou pusu na čelo. ,,Jongine.." usmál se. ,,Chceš abych tě potrestal? Znova?" Na obličeji se mi objevil můj "sexy" úsměv. Kyungsoo se usmál.

Sedl jsem si, opřel jsem se o čelo postele. Kyungsoo nechápal, teda aspoň podle jeho výrazu. ,,Kyungsoo, měl by ses vidět." zasmál jsem se.
,,Dobrou.. lásko." řekl Kyungsoo a zachumlal se do peřiny. ,,Dobrou noc, Kyungsoo-hyung." políbil jsem ho. Dal jsem mu jazyk do úst.

__

Kyungsoo i já jsme usli včera hodně rychle. Sehun šel někam s tím svým nápadníkem, se kterým si psal dva měsíce. Uff.. takže nic neslyšel, díky bohu. Snad ten kluk byl normální a ne sto letej dědek. Udělal jsem si ranní hygienu a vyrazil jsem na snídani. Kyungsoo seděl vedle Xiumina, vedle něho bylo neopsazené místo. Sedl jsem si vedle něj. Dal jsem si sousto do úst. Chutnalo mi to.

,,Takže.. mezi váma, musel to slyšet celej hotel." řekl Xiumin. Málem jsem se udusil. ,,Jo už je to dobrý, Minseoku." Z Kyungsooa se stal Satansoo.

Po snídani jsme se sešli v hale a všichni.
,,Takže, dneska je poslední koncert, nějaké plány?" usmál se Suho. ,,J-já mám plán." Přihlásil se Kyungsoo. Koukl jsem na něj. Kris kývl. ,,Já a Kai.. my spolu chodíme," vydechl nahlas. Baekhyun se bouchl dlaní do hlavy. ,,Né, asi vás neslyšíme jak děláte lásku." Baekhyun nechápavě zamlel hlavou. Luhan bouchl Baekhyuna do ramena. Dělají jakože jsou nejtišší na světě, Baekhyuna jsem slyšel křičet Chanyeolovo jména několikrát.

,,Chtěl bych to říct." dokončil Kyungsoo. Tušil jsem to. V břiše mi začalo poletovat miliarda motýlků. Chtěl jsem skákat tři metry do nebe.

,,Myslíte že je to dobrý nápad?" zeptal se Chanyeol. ,,Když se milujou, proč ne." usmál se Kris.

Kyungsoo, jsme doopravdy tak hlasití?

____

Chtěla bych vám říct.. toto je předposlední kapitola + bonusy a něco jako epilog :( woo.. toto uteklo :'( Vůbec se mi nechce opouštět tuhle knížku ♡

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now