18

296 25 3
                                    

Zase u mne spal Sehun. Byl jsem mu za to vděčný..
Vstal jsem a udělal jsem si ranní hygienu, oblékl jsem se o něco líp, abych se pak nemusel převlékat na koncertě. Třetí den, ještě dva dny a pak měsíc volno! Nevím co budu ten měsíc dělat.
Pokud budu pořád naštvanej na Kyungsooa, a naopak, neměl bych se s kým mazlit. A já mazlení rád.. ještě s Kyungsooem.

Usmál jsem se nad představou mne a Kyungsooa v jedné posteli, Kyungsooova hlava zachumlaná do mojí hrudi a moje ruku mu hladí vlasy. Musel jsem vypadat jak naprostý idiot. Ještě kort před Amber a Onewem.

Po snídani jsme se zase přesunuli do haly. Byla tam docela zima. Začali jsme tancovat 'Call Me Baby'. Tancoval jsem přesně a s úsměvem, určitě se mě budou ptát co jsem si šlohl. Řeknu jim štěstí. Jsem šťasný.. i když Kyungsoo možná ne, já ano.

Hala se naplnila lidma, lidma, kteří křičeli. Už mi to ani tak nevadilo a užíval jsem si ten křik. Přišli SHINee a začali zpívat Lucifera. V zákulisí jsem "nechtěně" tancoval s nima.
,,Kaii, co s tebou je? Včera takovej sad virus a dneska happy virus? Co se děje." zeptal se zamnou Chanyeol.

,,Jsem šťasný, Chanyeoli. Jsem šťasný i přes to že mě někdo nenávidí, že to někdo řekl, je mi to jedno. Já toho člověka miluju, on mě sice ne, ale já jeho ano, Chanyeoli." Chanyeol pozorně poslouchal. Chtěl jsem ho obejmout a začít znova plakat. Plakat ze smutku, který mi Kyungsoo přinášel.

Chtěl jsem to říct světu, říct jim jak moc Kyungsooa miluju. Nemůžu - všichni by mě zabili. Stalo by se to co s Chanyem Baekiem. Média jsou všude. Vzal mi srdce, které mi jen tak nevrátí.
Měli by mě ještě vůbec lidi rádi? Řvali by taky 'Kaisoo' nebo 'Kaido'? Bylo by to jak s Chanyeolem a Baekhyunem?

Teď jsme byli na řadě mi. Lightsaber, Call Me Baby, Playboy, Two Moons a Monster.
Všechno jsem odzpíval a odtancoval perfektně, ještě aby ne.

Na stage si nic nestalo.. ani v zákulisí. Chtěl jsem jít za Kyungsooem a obejmout ho ze zadu. Políbit mu krk a pak jeho nádherné růžové rty. Jeho prsty v mých vlasech. Jeho vzdechy a výkřiky mojeho jména. Jeho teplé tělo vedle toho mého. Naše propletené prsty. Jenom když se nadechne, je perfektní.

Skousl jsem si rty. Podíval jsem se na Kyungsooa, který otočil hlavou a uviděl mě. Navázali jsme spolu několika vteřinových oční kontakt. Všechny skupiny se sestoupily na jednu stage. Stál jsem vedle Sunny. Koukal jsem se po Kyungsooovi. Byl u Xiumina a Taa.

,,Děkujeme vám všem že jste přišli! Milujeme vás! Děkujeme Tokyo!" Zařval jsem do mikrofonu. Usmál jsem se nad vlastním projevem. Začali jsme odcházet.

Nastoupili jsme si do auta, cesta od arény byla asi hodinu dlouhá. Seděl jsem se Sehunem a Baekiem. Chanyeol řídil a vedle něho byl Xiumin. Vzal jsem si do ruky mobil, který měl 78% baterie. 
Baekkie i Sehun se přitlačili ke mně a začali mi prohlížet telefon.

,,O..pan.Kim tady má spícího Kyungsooa s Chenem!"  řekl Baekhyun, když jsem najel na galerii. Rychle jsem to vypl. ,,Ale..mohla být sranda." ufrkl se Baekhyun. Zvedl jsem jedno obočí. Sehun se zasmál. Vzal jsem si sluchátka a zapojil jej do telefonu.

Pustila se mi písnička "Feel So Good - B.A.P", jako nechci nic říkat, ale miluju Zela. Sorry Kyungsoo. Zavřel jsem oči a představoval jsem si videoklip. Videoklip plný barev, plný štěstí.

V Hotelu:
8:43 pm

Už jsme byli všichni u večeře, dal jsem si božské kuře s rýží. Říká se že kdo tě miluje by pro tebe umřel - kuře umřelo, kvůli mně - kuře je pravá láska. Seděl jsem zase vedle Minha a Heechula. Heechul se smál jak sluníčko, Minho to samý a já se tam šklebil. Šklebil jsem se protože, jsem si smyslel, že kuře je pravá láska. Chtěl jsem se začít smát, ale vypadalo by to MEGA blbě..

Jsme tady poslední dva dny a jedeme domů! Já se tak těším.. přemýšlím že se pojedu podívat za rodičema. Dlouho jsem je neviděl a stýská se mi.

Večeři jsem dojedl a odešel jsem. Sehun už byl na pokoji a culil se do telefonu. ,,Zase ten kluk?" zasmál jsem se a Sehun kývl. Někdo nám zaklepal na dveře. Byl to sám Park Chanyeol. ,,Jongine, ty jako chodíš s Kyungsooem a spíš si jen tak s Taeminem!" vykřikl na mě s uraženým výrazem. Je to tady zase.. Nikdy jsem se s Taeminem nevyspal.. to je to.

,,Chanyeoli-hyung, vím že mi to nebudeš věřit, ale Kyungsoo je tím co se s ním vyspal. Nikdy jsem nic takového neudělal." Chanyeol měl slzy v očích. Nevěřím jak si to můžou myslet. ,,Jasný.. úplně ti budeme všichni věřit." Ukápla mu slza na černě tričko. ,,Já mu věřím.." řekl Sehun, který stále koukal do telefonu. ,,Proč? Podvedl jednoho z nás, Sehune.." Chanyeol bezmocně práskl do svých stehen. ,,Byl jsem celou noc vzhůru, Kai se nehl od Kyungsooa, tu noc co se měl Jongin vyspat s Taemin. Není to pravda." Sehun položil telefon. Složil si ruce na prsou. Chanyeol jenom koukal. ,,Pak proč máš tu ruku?" ukázal na mojí levou ruku. ,,Pokud to doopravdy chceš vědět.."

Začal jsem si sundávat obvaz. Chanyeol pozoroval mou ruku, jak se pohybuje okolo mé levé paže. Do očí se mu nahnalo ještě víc slz. ,,P-proč Jongine?" Dal si obličej do dlaní. Sice vypadá jako nejvíc badboy, ale je to crybaby. ,,Miluju ho, Chanyeoli.. řekl že mě nenávidí. Rozešel se semnou, nebo jsem to tak aspoň pochopil." řekl jsem s klidem, ale slzami v očích. Chanyeol se posadil ke mně. ,,Vy jste se rozešli?" smutně jsem zakýval hlavou. Zavřel jsem oči a slzy nechal volně téct po mých tvářích.

Chanyeol odešel a já se šel vysprchovat. Už to nepálilo. Po sprše jsem si udělal večerní hygienu a lehl jsem si na svou půlku postele.

Slyšel jsem lechké zavření dveří, Sehun už musel spát, takže to byla jediná osoba. Kyungsoo.

,,Kaii?" zašeptal nikdo zamnou. Podle hlasu jsem poznal že to je Kyungsoo. Jak jsem si myslel. ,,Hmm?" zamručel jsem. Otočil jsem se.. Kyungsoo měl červené oči a ještě plakal. ,,Kyungsoo, co se děje?"

Pláčeš, je to kvůli mně, Kyungsoo?

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now