15

262 25 0
                                    

V Japonsku:
Zvbudil jsem se, měl jsem Baekhyuna na rameni a já měl hlavou opřenou o jeho hlavu. Nechci nic říkat, ale on doopravdy vypadá jak štěně. ,,Baekie, vstávej.." zatáhl jsem ho za tvářičku. Baekhyun zavrčel. ,,Kaii.. já chci spinkat.." řekl ranním chraplákem. ,,Vstávej!" Vstal jsem ze sedadla. Baekhyun spadl. Chanyeol, který se na to celý díval se smál. Doopravdy, dobrý přítel..
Baekhyun vstal. Konečně!

___

,,Takže EXO-K, Kai, Sehun..," Kyungsoo se zlostně podíval na Sehuna. Suho, proč nám to děláš.. ,,a Kyungsoo..," oddychl jsem si. Díky bohu, nebudu na pokoji s tím úchylem sám! ,,Chanyeol, Baekhyun a já." Chanyeol se přiblížil k Suhovi a přitáhl si Baekhyuna k sobě. Dal mu pusu do vlasů.

,,EXO-M! Já, Chen a Luhan, Tao, Xiumin a Lay spolu." usmál se Kris. Tao Krise sjel pohledem a skousl si spodní ret. ,,A-ale, já chci být s tebou.." Tao dal smutně hlavu dolů. ,,Gucci Pando, nebuď smutný.." Dal mu  pusu do vlasů.
Suho nafoukl tváře. ,,Hej, co vy dva máte spolu?" řekl překvapeně Xiumin.

,,Nic." Tao pustlil Krise z jejich objetí. ,,Né vůbec.." Suho zdůraznil na poslední slovo. Suho naštvaně odkráčel pryč.. ,,Princezno, ty víš, že tě miluju, jako nic víc na světě." zaslyšlel jsem z chodby.
Protočil jsem oči a šel jsem do našeho pokoje. Tam už byli kluci. Sehun byl na posteli pro jednoho
Samolibě jsem se usmál. Přešel jsem k mojí - naší posteli.

Zalehl jsem a zavřel oči. ,,Kai-hyung, ty si myslíš, že se budeš jenom válek s Kyungsooem" Otevřu jedno oko a kývnu. Kyungsoo se přitiskne na moji hruď. ,,Hyungové, já chci taky!" Pokrčil jsem ramenama. ,,Běž za Luhanem.." usmál jsem se nad Sooovo ironií. Sehun protočil oči a spadl na postel.

Otevřel jsem oči. Kyungsoo se koukal psíma očima. Protočil jsem oči a kývl. ,,Pojď k nám.." Sehun se usmál. Obešel roh postele a zamířil ke Kyungsooovi, ten se posunul a Sehun šel mezi nás. Jeho hlava se přitulila k mé hrudi, Kyungsoo objal Sehuna ze zadu. Zavřel jsem oči a usl.

-
-

Uslyšel jsem foťák a blikající světlo. Rozespale jsem otevřel oči. Viděl jsem Baekhyuna, Suha, Chanyeola a Krise, jak stojí před postelí a fotí nás. ,,Kluci?" řekl jsem tiše. Kris a Chanyeol si schoval mobil. Baekhyun stále nevnímal a fotil. 

,,Baekhyune!" řekl jsem s klidem. Baekhyun vykoukl a schoval telefon. ,,Jdeme na večeři, probuď tyhle dvě šípkový řůženky.." Kývl jsem. Kluci odešli a já začal budit Sehuna. Sehun sice moc nechtěl vstávat, ale podařilo se mi to. Skopl jsem ho z postele, to zabralo.

Svého miláčka jsem začal pusinkovat. ,,Vstávej.." štípl jsem ho do tváře. Pokuď to půjde takhle, budu ho muset taky skopnout..
A měl jsem pravdu, nezbudil jsem ho. Jednoduše jsem ho skopl. Kyungsoo vypadal zaraženě..

,,Vy dva, jdeme na večeři." ukázal jsem na dveře. Kyungsoo i Sehun se na sebe podívali a pokrčili ramena. Protože máme
polo-penzi, máme večeře a snídaně tady. Prohrábl jsem si vlasy a odešel jako první.
Mám klíč! Kluci odcupitali za mnou. Zamkl jsem a šel do sálu, kde byla večeře.

Dal jsem si rýži, maso a ktomu nějakou zeleninu. Viděl jsem Onewa a Jonghyuna jak s náma sedí u stolu.
Sedl jsem si vedle Sehuna a Keye. ,,Čau!" vyjekl Key a zvedl se. ,,Ahoj.." Obejmul jsem ho.

-

Jsme zpátky na pokoji, hodil jsem sebou na postel a hladil si naplňené bříško. Vedle si lehl Kyungsoo. Políbil jsem ho na rty, zavřel jsem oči a usínal. Najednou si nikdo (a ten nikdo byl Kyungsoo)  vzal mou ruku a přetáhl si jí přes hlavu. Zachumlal se do mého trika a usl. Jeho vlasy mě lechaly na obličeji.

Kyungsoo, budeme takhle usínat navždy?..

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now