8

406 23 1
                                    

Celé mé tělo je v hrozných bolestech. Ráno bylo obzvlášt těžké.. Chtěl jsem se Sehunovi vyhnout, ale nakonec se stalo to že při snídani jsem s ním musel sedět.. Chudák já. Mrzí mě co se včera stalo a vím je to moje chyba, ale jen já a Sehun máme být ti nejlepší kamarádi.. Nevím proč nás dva dávali dohromady. Nemyslím jako pár, ale jako kamarády a ty nejlepší.

Dneska máme volno.. Zase se budou koukat na Star Wars a jestli ne na Star Wars, tak na Star Treck. Nikdy si představuju Suha s Lightsabrem jak tancuje na Lightsaber. Chtěl bych ho tak vidět.. Ano, vím, mám divné představy.

Dokázu si představit jak já a Tao utíkáme před medvědem a pandou. V pozadí hraje Run od BTS. Jenom si představit že utíkám před medvědem a ti debilové mě k tomu ještě bovzbuzují.. Jsem divnej!

No o mích představách radši dál mluvit nebudu nebo můžu říct něco jako 'nahej Kyungsoo'.

Ke snídani byly zapečené toasty. Já seděl vedle Sehuna. Měl rozřízlý ret. Nevěděl jsem co udělat. Nevěděl jsem co on udělá. Mám se mu omluvit? Nebo si mám počkat ať on se omluví mně?

Několit stovek otázek se mi prohánělo hlavou. Nejedl jsem. Nechtěl jsem. Zpoměl jsem si na včerejšek. Bolelo to. Ty slova co vypustil.. Ty rány. Proč jsem ochránil Luhana? Za co?
Všichni odcházeli.. jen já tam seděl s nakouslím toastem, bolesti břicha, hlavy, nosu, otázek.. plno věcí jsem nechápal.

Ucítíl jsem kapičky studené vody jak stékají po mích vlasech, čele, ramenech a tričku do kterémo se zapouštějí. Podíval jsem se na osobu, která to udělala. Jongdae.
Měl jsem mu chuť dát tu skleničku nikam kam by to asi hodně bolelo.

Zvednu se, hodím nechápaví pohled po Chenovi a odcházím pryč. Pryč do mého pokoje, kde mohu klidně přemýšlet. Mít klid.

'Dám si teplou sprchu, to pomůže'. Řeknu si.
Vždy to pomáhá, tak proč by to teď nemělo..

Vyšel jsem schody a zamířil do pokoje. Tam na mě čekal jen tak nepořádek a koupelna. První uklidím pak až se půjdu vykoupat.

___

Pokoj jsem uklidil, teď příjde sladká odměna. Teploučká sprcha. Otevřel jsem dveře koupelny a vešel do mísnosti. Svlékl jsem si tričko a viděl čárky. Jizvy tedy. Kalhoty i s trenírky jsem nechal spadnout až ke kotnítníkům, kde jsem se znich hravě vysvlékl.

Pustil jsem teplou vodu, začala téct a já vyšel do kouta. Voda začala téct na mé tělo. Bylo mi příjemně. Stoupl jsem si pod ní úplně. Voda tekla na mé vlasy.

,,Hey, jiteun nunkkeopul." začal jsem zpívat a pohybovat bokama do rytmu.

,,Tagonan deut mudeknan munjitgwa yeoyu. Hey, nopeun nae kokkeut
Jaeyeonseure jim useume neon oh my god.
Every day, every day, every day, every night..
Nal dulleonssan gwahan geokjeong rumeo chamgyeongwa. Every day, every day dasi every night..geunde nan sinseonhae chetbakwireul beoseomatji Yes tonight.

Cause I do it I do it neol wihan.. Sunjinham cheok kkokdugaksineun haejul ri eobtji. Dadeul swi-."

,,Kurva, Kaii drž už sakra hubu! Zpívám líp!" ten hlas šel z vedlejšího pokoje, což znamená Baek. Děkuji za upřímnost.

S udiveným pohledem vyjdu ze sprchy. Celý mokrý. Co se dá čekat, voda je přeci mokrá?

Utíral jsem se a přitom koukal do zrcadla na svoje jizvy.

'S tímhle tě vážně nikdo má rád..'

'Pořád odporný'

'Nejsi hezký'

This Love Is Dangerous; Kaisoo✔Where stories live. Discover now