57.

1.1K 99 4
                                    

Visszacsúszik a nemiszervemhez, majd gyorsabban kezdi el bennem mozgatni. Hirtelen abba hagyja, és felhúz egy gumit a hatalmas ágaskodó farkára. Rámhelyezkedik, majd óvatosan belém nyomja. Elsőre picit fáj, majd hirtelen benyomja teljesen. Felnyögök egy kicsit a fájdalomtól, aztán mozogni kezd bennem. Egyre gyorsabban csinálja, és felváltva kapkodjuk a levegőt. A lábaim a dereka köré kulcsolom, jelezve hogy mehet mégerősebben. Tövig benyomja, majd keményen kezdi csinálni. Az egész testem remeg, hangosakat nyögünk felváltva. Az egész szoba tőlünk zeng. Egyszerre jutunk a csúcsra. Mikor elmentünk, kihúzza belőlem a farkàt, majd végigsimítja a felsőtestem.

-Annyira szeretlek.-Köszörüli meg a torkát.

-Én annàl is jobban.-Mosolyodok el kifáradva. -Én annyira elfáradtam.-Kuncogok.

-Nem fájt?-Mosolyodik el őis.

-Egy kicsit. Akkor mostmàr nem vagyok szűz.

-Megnézem.-Nyomja belém az ujját.-De.

-Szűz vagyok?-Nyitom ki nagyra a szemem.

-Hát, a hártyàd csak kitágult, nem szakadt át.-Nyalja meg a száját. Megsimítom az arcát, majd felkúszik a testemen, és hosszas csókolózásba kezdünk. A nyélvét átdugja a számba, és az enyémet simogatta. Magához szorít erősen, amikor valaki kopogni kezd az ajtón.

-Csak én vagyok.-Suttog Ann. Theo gyorsan lepattan rólam, magára teker egy törölközőt, majd ajtót nyit. -Bocsi hogy megzavartam ezt az élményt-Kuncog halkan. -Csak azt akartam mondani, hogy holnap reggel 8kor indulunk, a templommal kezdjük, hogy az legyen először letudva.-Pislog.

-Oké. -Igazítom meg magamon a takarót kínosan.

-Akkor én nemis zavarok tovább.-Csukja be az ajtót maga mögött.

-Oké, ez rohadt kínos volt.-Jelenti ki Theo pihegve.

-Eléggé.-Vörösödök el.

Az élő halott Where stories live. Discover now