-41-

1.3K 122 10
                                    

Csak állunk ott, egymással szemben, nem szólunk egymáshoz. Nem merek ránézni. Vesz egy nagy levegőt, beszédre nyitná a száját, amikor egy halk ajtónyílást hallunk az emeletről. Összerezzenek. Feltenném a kérdést, hogy ez mi volt, de nem merek megszólalni. Theo felkapja a fejét, rám néz, majd fülelni kezd. Ősem szól semmit. Csak megdermedve mered rám. Azt hittük most jön az a rész, hogy kibékülünk, szeretni fogjuk egymást, smárolunk, stb. De nem..
Valaki van az emeleten, aki nagyon nem Theo anyja. Ő ilyenkor még dolgozik. Éjszakás a kórházban.
Halk lépteket hallunk meg, jön le a lépcsőn. Theo is összerezzen. Odapillantok, amikor egy sötét női alakot látok meg. Kikerekedik a szemem. Kétségbe esek. Nem lehet az, hogy Hayden az! Hisz megöltem!
Eltorzul az arcom.

-Shopie. Drágám!-Szólal meg rekedtes hangon. Összerándul a gyomrom. A szivem hevesen kezd verni. Theo pedig csak mozdulatlanul áll előttem. -Azt hitted hogy megölhetsz?-Kacag gonoszan. -Engem nem olyan fából faragtak!

-Ahogy engem sem.-Nyelek egyet.

-Okos, okos.-Csapja össze a tenyerét.

-Ha az anyám vagy, és ennyire 'ellenállsz' mindennek, akkor énis.-Nyelek mégegyet.

-Bizony-bizony.-Húzza a száját széles mosolyra.

-Nem fogok megszabadulni ettől, igaz?!

-Mitől? Theotól? Dehogynem. Segítek.-Lép Theo mellé, majd elkapja  a torkàt.
Theo felkapja ilyedten a fejét, és mélyen a szemembe néz. Mindketten tudjuk, hogy mi fog történni, de nem teszünk semmit.

-Nem, nem!-Kiálltom. Ebben a pillanatban Hayden hosszú körmeivel elvàgja Theo nyakát, aki a földre rogy. -Nee!-Kiàlltok kétségbeesetten. A szemeim égni kezdenek. A légzés en felgyorsul. Megérzem a vér illatàt. Hayden felnevet.

-Ha velem jössz, nem öllek meg.-Emeli meg jobb szemöldökét. Felé fordulok, belenézek a szemébe, amikor Hayden arca lefagy, szava elakad. Mintha megdermedt volna. Neki esek a torkànak, kitèpem egyesével a hangszálait, a nyelőcsövét, és a légzőcsövét is. A szemeibe belemarok, és kitèpem őket. Véres bosszú vàgya önt el. És egyre erősebben érzem. A csuklóját kicsavarom, olyannyira, hogy csontja kiszakítja a bőrét, és kicsúszik. Majd ugyanezt a térdeivel. Ekkor már Hayden vérző testtel, vergődve fekszik a padlón. Beszaladok a konyhába, hozok egy kis segédeszközt a gyilkolásra. Egy nagy késsel levágom a nyelvét. Ollóval lekapta ólom a hajàt.
Majd... Letépem róla a ruhàját. Szét nyitom a lábàt. És szintén az ollóval levàgom a csiklóját. A kezemben tartom a pici szervet, majd a szàjàba nyomom. Hasra fordítom, a már éppen élő testet. Elkezdem felvagdalni a hátàt. Mély, egymásra merőleges vàgásokat ejtek rá. Az arcomba csapódik egy csomó vér. Mély levegőt veszek, és felállok. Hayden vére mindenütt ott van. A padlón szanaszét folyt. És a fal is csupa olyan.
Kinyílik a bejárati ajtó, Theo anyja lép be rajta. Gyorsan elrejtőzök a konyha pult mögè, és onnan figyelem a reakcióját. Ahogy meglátja a halálra csonkított Hayden testét. Hatalmasat Sikít, és öklendezni kezd. Azután meglátja Theo vérző nyakàt is. Könnyes szemekkel felemeli a fiát, azonnal be tekeri a nyakán lévő vágást, beteszi a kocsiba, és elindulnak a kórház felé.
Kimászok a konyhaabalkon. Még sötét van. De pár ember már sétàl az utcàkon. Munkàba mennek. Elönt a gyilkolás vágya.. Nem tudom megállni..
Elkapok még két ártatlan embert, majd őket is megölöm. Nekik elég annyi, hogy leszúrom őket, vagy felvágom a mellkasuk, és kitépem a szívüket.
Az utcán való gyilkolàs után egy szűk utca felé veszem az irànyt. Egy kisebb erdő van a város mellett. Oda sietek, nehogy valaki meglásson.
Ahogy beérek az erdőbe, észre veszem, hogy nemis olyan kicsi.
Sétálok pár száz métert, az erdő pedig egyre sűrűbb, és mélyebb lesz. Nem ilyeszt meg, sétàlok tovább. Minél messzebb a várostól. Sóhajtok egyet. Eszembe jut Theo. Az anyja biztos megtudja gyógyítani. Egy gombóc van a torkomban, de Nyelek egy nagyot, és elis tűnik. Nem lesz semmi baja. És engem sem fognak megtalàlni..

Sziasztok:) bocsi hogy mostanában nem tettem ki új részt, de nagyon zsúfolt ez a hónapom. 😁
Remélem tetszik ez a rész, ahogy visszatért Shopie gyilkolós oldala.
Köszönöm hogy ennyien olvassátok😍 hihetetlen hogy màr majdnem 15k nézettség van rajta. 😍☺️ köszönöm nektek😘
Hogy tetszett ez a rész? :D
xxRegina😘😘

Az élő halott Where stories live. Discover now