11. penceresiz kaldım anne..

10.7K 546 41
                                    

Yazardan

Bawer ne gördü ise Azad'a anlattı. Azad Bin kat daha sinirlendi buna, bide sinirine sinir katan şeyde Bawer'in onu kurtarıp getirmemesiydi. Ama Bawer'in hiç bir şeyde haberi yoktu ve onları sevgili sandı. Azad'ın da bunu kabullenmediğini düşünerek hiç bir şey yapmadı. O sinir ile ne yaptığını bilmeden kardeşinin gözüne yumruğu geçirmişti. Bawer den adresi alıp Dilan'ın olduğu eve doğru gitmeye başladı araba ile.

Kader onları karşı karşıya getirmişti. Kahve gözlerine aşık oldu onun. sevdi, ilk defa bi kızı sevdi Azad ağa. Iki sene boyunca gözlerini unutamadı. Onun gözünün önündeydi ama görmemişti.

....
Dilan

Defalarca haykırmama rağmen durmadı mert. Böyle düşünmemiştim hayatımı, böyle kirletmesine izin vermeyecektim
Sessizce ağlıyordum sesim çıkmıyordu artık...

"Bak burda senin küçük erkek kardeşin var..."

Elimi şişmiş karnına koyarak konuştu diğer eli ilede Saçımı okşayarak konuşuyordu Amnem.

"O seni hep koruyacak, dertlerinden ve kötü insanlardan..."

Annemin sözünü kestim o an.

"Kötü insanları hayatıma sokmayacağım anne..."

Benim iyimde kötümde ailem olacak ama bir zaman sonrada kendi kurduğum ailem olacak...

"dünya kötülerle doludur kızım. Iyi diye yaklaşırlar kötü yola sürükler..."

Işte o yüzden gözün açık olacaksın kötü insanlardan uzak duracaksın ama benim arkadaşım olmayacak. Benim hayatım da iki erkek olacak kardeşim ve babam.
Hayatımın kadını ise annem olcak...

"İzin vermem ben, ailemi kirletmem..."

olmadı anne kirletmesine karşı gelemedim gücüm yetmedi. Penceresiz kaldım anne, kap karanlık bi odada kaldım anne, yardım edenim yok, sesimi duyan yok...

Olmadı baba senin küçük prensesin olamadım, sana layık bi kız olamadım...

Olmadı kardeşim beni koruyamadın, bana sahip çıkamadın...

Hareketsizce Mert'in altında kalmıştım. Sesim çıkmıyordu, hiç kimsenin olmadığı bi yerdeydik. Göz Yaşlarım benden habersiz akıyordu. Gözlerim bulanık görünüyor şuan, bir anda kapının vurularak açılması ile Mert üzerimden fırlayarak kalktı. Çıplak bir halde Hareketsizce koltuğun üstünde idim. Bir anda üzerime örtülen battaniye ile kim olduğuna baktım ama gözlerim bulanık görüyordu kim olduğunu bir türlü göremiyordum. Bir anda gözümün önünde kayboldu. Sesler gelmeye başladı. Sesleri gelmiyordu konuşmuyorlardı sadece kırılma sesleri ile kavga ettiklerini anladım.

Hareketsizdim tepki veremiyorum şuan ne oluyor bana bilmiyorum. Bir anda Havalanmam ile dışarıya çıkmam bir oldu. Ama beni kucağına alanın kim olduğunu göremiyorum. Gözümü açmaya çalıştım azda olsa gördüğüm yüzle şaşırdım. AZAD dı bu beni kurtarmaya gelmiş. Kollarımı onun boynuna doladım başımıda göğsüne koydum. Ve kendimi karanlığa haps ettim...

Yazardan

Azad geçte olsa gelebilmişti Dilan'ın yanına. Ama geldiği zaman gördüğü manzara ile ne yapacağını şaşırdı. Hiç durmadan Mert'e vurmaya başladı sonradan Dilan'ı o şekil çıplak görünce Mert'i bırakıp odada gördüğü battaniyeyi alıp üstüne örttü. Tam kucağına alacakken Mert onu çekip yüzüne yumruğu geçirmişti. Azad göğsündeki yaraya bile aldırmadan hiç durmadan oradan oraya savrularak Mert'e vurmaya başladı. Mert'in bayıldığını anlayan Azad, Dilan'ı kucağına aldığı gibi dışarıya çıkardı. Ne kadar çok kötü olduğunu görünce daha çok sinirlendi. Göğsünde ki yara yüzünden yavaş yürüyordu. Dilan'ın ona sarılması onun yüzünde tebessüm ettirmişti, ama hemen o tebessümü kayboldu çünkü bir anda ona dolan kolları yere doğru düştü. Birşey oldu korkusu ile Dilan'a bakarken silah sesi ile olduğu yere çöktü Azad.

....

....işte geldi Yeni bölüm ...
Ne düşünüyorsunuz ... Hemen söyleyin...

MARDİN'li  VYK_2016 WATTYS2016  VYM_2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin