33.část

5.5K 322 3
                                    

33.část

 

Ráno jsem vstala poměrně brzo, přestože jsem usnula někdy okolo jedný. Přemýšlela jsem nad Louisem a v poslední řadě i nad Harrym, jehož chování se tak rychle změnilo. Přemýšlela jsem, co by za tím mohlo stát, ale nic mě nenapadlo. Pak mě nakonec přemohla únava a já usnula.
,,Dobrý ráno!“ slyšela jsem ze schodů, zatímco jsem se opírala o linku s hrnkem kafe v ruce.

,,Čau.“ zamumlala jsem.
,,Ale copak. Někdo se tady špatně vyspinkal, co?“ zašvitořil a usmál se. Nechápavě jsem otevřela pusu. Už zase normální chování? Co to s nim je? Očividně střídá nálady jak fusky.
,,Ne, já...nic.“ odmávla jsem to a sedla si na židli.
,,Co je k snídani?“ zeptal se hladově.
,,To co si ulovíš.“

,,Ale notak. Nebuď zlá. Uděláš mi prosím snídani?“ poprosil se štěněčím výrazem.
,,Fajn.“ Harry si promnul ruce. ,,Ale až mi řekneš, co to mělo znamenat.“ Poposedla jsem si.
,,A co jako?“ zeptal se nechápavě.
,,Nehraj si hloupýho, Harry. Vím, že víš, co myslím.“ Povzdechl si.
,,Já nevím. Prostě jsem slyšel rámus, tak jsem vstal a šel k tobě, abych se ujistil, že jsi v pořádku, ale tys tam nebyla. A pak jsem tě viděl s Louisem a prostě...já..nejspíš jsem...“ Přerývaně se nadechl. ,,No, tak já si tu snídani udělám sám.“ řekl a přešel k lednici, kterou následně otevřel a začal si na linku skládat věci potřebné na lívance.
,,Fajn.“ pokrčila jsem rameny a zvedla se.
,,Jo a Bet. Vezmi si na sebe něco hezkýho.“ zahučel na mě s plnou pusou šunky.
,,A to jako proč?“ nakrčila jsem nos.
,,Dneska máme poslední koncert z celého turné. A pak je párty.“ řekl a otočil se zpátky ke své rozdělané práci.
Jenom jsem protočila oči, ale zamířila jsem do svého pokoje. O pár chvil později jsem stála před obrovskou šatnou a nerozhodně se koukala z jednoho kousku na druhý. Nakonec jsem vytáhla černou sukni do pasu, bílé tílko a přes to sáčko. A ještě silonky, protože jsem nehodlala umrznout. V koupelně jsem se nejdřív umyla, pak se lehce nalíčila a teprve potom se oblékla. Nakonec jsem si vlasy spletla do rybího copu. Pak se ozvalo zaklepání.
,,Tak už jsi? Už musíme vyrazit.“ řekl Harry, nečekal na pozvání a vstoupil. Ten na sobě měl obyčejné černé tričko s nápisem Ramones a k tomu uplé černé džíny.
Jakmile mě uviděl, oči se mu údivem rozšířily a pak obdivně zahvízdal.
,,Páni, Bet, nebýt moje sestra, neměla bys na sobě už nic.“ řekl a laškovně zvedl obočí. Cítila jsem, jak mi červenají tváře a stydlivě jsem sklopila hlavu.
,,Tak pojď už.“ vyzval mě. Rychle jsem vklouzla do černých bot na jehlách a následovala Harryho z pokoje. Dole se navlékl do hnědého kabátu a nabídl mi rámě.
,,No tak, jsem slušně vychovaný chlapec.“ řekl, když jsem chvíli váhala. Nakonec jsem ho se smíchem přijala. A bylo to dobře, protože hned jak jsem šlápla na namrzlou zem, nohy mi podjely a kdyby mě Harry nedržel, skončila bych rozpláclá na zemi. Takhle jsem skončila v Harryho pevném objetí.
,,V pohodě?“ zeptal se mezi záchvatem smíchu. Odstrčila jsem ho od sebe, protože jsem nesnášela, když se mi někdo smál, a zamířila do jeho auta.
,,No tak, promiň. Já jenom, že jsi vypadala tak směšně.“ řekl a znovu se rozesmál, když si na to vzpomněl.
,,Jsem ráda, že se bavíš.“ řekla jsem sarkasticky a dál si to rázovala do jeho auta. O pár dramatických momentů jsem seděla v bezpečí jeho auta, pevně odhodlaná, za dobu jízdy s ním nepromluvit.
,,Připoutej se.“ nařídil mi, když nastartoval a tím zapnul topení a vyhřívání sedaček.
Prokroutila jsem oči, ale zapla se, když jsem si vzpomněla, že jsem nedávno prodělala těžkou léčbu, právě z bouračky.
,,I knew you were trouble when you walked in...“ ozvalo se z rádia, jakmile ho Harry zapl. Ale hned ho přepnul na jinou stanici.
,,Proč to přepínáš. Ta písnička je hezká.“ namítla jsem a natáhla se po čudlíku na přepínání. Ale Harryho ruka byla rychlejší.
,,Nepotřebuju poslouchat písničku o sobě.“ řekl, pustil mou ruku a dál se věnoval řízení.
,,Co?“
,,Jo ty to vlastně nevíš.“ řekl a plácl se do čela. ,,Víš kdo tu písničku zpívá?“ Přikývla jsem.
,,Taylor Swift.“ řekla jsem a uculila se nad tím, že nejsem zas tak blbá a nějaký přehled o světě moderních zpěváků mám.
,,Hmm, jo. A s ní jsem chodil. Byly to nejhorší dva měsíce mýho života. Pak jsem jí dal kopačky a ona o mě samozřejmě napsala písničku. Jak jsem jí strašně oklamal, ale že to měla vědět dřív. To teda měla. Bože.“ Uchechtla jsem se.
,,Pořád je to hezká písnička.“ pokrčila jsem rameny a teď jsem to tam přepla úplně. K mé smůle a Harryho štěstí, písnička už končila. Naposledy vykřikla Trouble! a písnička skončila.
,,Tak tohle byla zoufalá Taylor Swift, která svého prince odhodlaně hledá dál. Na druhou stranu má neutuchající materiál na nové skladby, takže si nemá na co stěžovat. A jeden z jejích bývalých přítelů, Harry Styles a jeho banda, mají dnes poslední koncert z Take Me Home Tour. Další koncertní šňůra s názvem Where We Are je čeká až od poloviny března příštího roku. Do té doby kluci mají hodně času a my si myslíme, že to volno si právem zaslouží. A když jsme u nich, tady je písnička Best Song Ever.“ říkal hlasatel v rádiu a jeho slova volně přešla do prvních tónů jejich skladby.
,,Hmm, tuhle jsem ještě neslyšela.“ řekla jsem a se zájmem se zaposlouchala do písničky.
,,Ale slyšela. Jenom si na to nepamatuješ.“ zamumlal Harry, ale já ho nevnímala. Pečlivě jsem poslouchala slova písničky a matně slyšela Harryho vedle sebe, zpívat si spolu s rádiem. Písnička byla o dívce, která jim totálně zamotala hlavu, že spolu tancovali celou noc na nejlepší písničku, ale nepamatují si text. No, myslím, že tenhle text si pamatuje hodně lidí.
A když písnička skončila, začala jsem tleskat a smát se.
,,Tak to bylo vážně něco.“ řekla jsem a přestala tleskat. Harry se uchechtl a když se podíval zpátky na silnici, oči se mu hrůzou rozšířily.
,,Co se děje?“ řekla jsem a koukla se stejným směrem. Jedna věc, co jsem zjistila, byla ta, že už jsme dorazili na místo. A ta druhá věc, že před koncertní halou stálo několik stovek pištících fanynek s transparenty nad hlavou a cpoucí se k autu.
,,Panebože. Ony nejsou normální.“ zahučela jsem.
,,Taky mi to tak někdy přijde.“ přitakal mi. Šnečím tempem jsme se konečně prodrali davem fanynek do ohrazené zóny, kam mohly jenom osoby, které se nějak podíleli na koncertě. S výdechem jsem vyskočila z auta a zamířila za Harrym. Došli jsme až na pódium.
,,Páni. To je..to je velký.“ vydechla jsem.
,,Jo, je to poslední koncert, takže jsme to chtěli udělat v největší hale v Londýně.“ ozval se hlas vedle mého ucha. Vyděšeně jsem se otočila a uviděla vysmátého blonďatého kluka.
,,Ahoj Nialle. Jak se máš?“ zeptala jsem se a objala ho.
,,Jde to. Co ty? Mimochodem, sluší ti to.“ prohodil a obdivně mě sjel odshora dolů.
,,Mám se dobře. A děkuju.“ řekla jsem se smíchem. ,,Ahoj Zayne. Ahoj Liame.“ pozdravila jsem dva kluky, sklánějící se nad papírem. Nejspíš rozvrh koncertu.
,,Bety!“ zakřičel jemný hlásek. Otočila jsem se a viděla malou holčičku, která ke mě běžela s rozpaženýma rukama. Automaticky jsem se sehla a chytila jí.
,,Ahoj Lux.“ řekla jsem automaticky.
,,Ty si jí pamatuješ?“ zvedl obočí Niall.
,,Já nevím. Asi jo.“ řekla jsem a na důkaz jsem sevřela Lux ve svém náručí. ,,Ahoj, chyběla jsi mi, princezno.“

,,Ty mě taky.“ Položila jsem jí zpátky na zem a ona utekla za Harrym.
,,Už je tady Louis?“ zeptala jsem se Nialla, po několika minutách zběsilého rozhlížení a vyhledávání osoby s rozčepýřenými vlasy a roztomilým úsměvem.
,,Jo, už by tady měl někde být.“ pokrčil rameny a podíval se na hodinky.
,,No, já jdu najít záchod.“ řekla jsem a sešla z pódia.
Zrovna jsem procházela okolo pánských záchodků a doufala, že dveře vedle jsou od dámského, když mě někdo zatáhl na ty pánské záchody a rukou mi překryl pusu.
,,Hlavně neječ.“ slyšela jsem známý hlas vedle hlavy. Odstrčila jsem ho od sebe.
,,Louisi, ty seš takovej kretén. Víš jak jsem se lekla, ty idiote?“ řekla jsem a otočila se.
,,Promiň. Jsem nečekal, že se tak lekneš. Omlouvám se.“ řekl upřímně a lehce mě políbil. Okamžitě jsem mu odpustila a přitiskla si ho k sobě blíž. Prudce jsem mu strčila jazyk do pusy a Louis mě přimáčkl ke zdi. Zamotala jsem mu ruce do vlasů a jednu nohu omotala kolem jeho pasu. On si to vzal po svým. Vzal mě pod zadkem a posadil mě na umyvadla.
,,Louisi, to jako vážně?“
,,A co?“
,,Ty se se mnou vyspíš na záchodcích?“ řekla jsem nevěřícně.
,,Je na tom něco špatnýho?“ řekl nechápavě. Zakroutila jsem hlavou a všechno začalo nanovo. Omotala jsem mu obě nohy kolem pasu a on mě přenesl do kabinky, kterou za sebou zamkl.
,,Počkej, my spolu ani nechodíme a budeme spolu spát?“
,,Tak od teď spolu chodíme.“ řekl a sundaval si kalhoty.
,,Fajn, to beru.“ pokrčila jsem rameny. Postavil mě na zem, ale jenom aby mi stáhl silonky a vytáhl sukni do pasu. Pak si mě znovu zvedl na sebe a rovnou ho do mě strčil. Překvapeně jsem vyjekla a vykulila oči.
,,Promiň, ale na předehru není čas, zlato. Za pár minut se mám hlásit u Lou.“ řekl a začal se ve mě pohybovat. S nohami omotanými okolo něj si mě nadzvedával a já částečně byla opřená o dveře kabinky.
,,Tohle mi teda chybělo.“ řekl mezi vzdechy.
Najednou vrzly dveře.
,,Louisi?“ ozval se chraplavý hlas. Harry. Zacpal mi pusu rukou a já ztuhla.
,,Jo?“ ozval se trochu zadýchaně.
,,Za chvíli máš být u Lou.“ řekl.
,,Jo, jenom ještě chvíli. Není mi nějak dobře.“ vykrucoval se.
,,Dobře. Čekám venku.“ řekl a dveře znovu vrzly. Odešel.
,,Čeká venku? To jako fakt?“ řekla jsem nevěřícně. On jenom pokrčil rameny a pokračoval. Přitiskla jsem se k němu blíž a zaryla mu perfektně nalakované nehty do zad.
,,Hlavně nekřič.“ zašeptal. Když jsem vyvrcholila, zabořila jsem mu hlavu do ramene a ztěžka oddechovala. Po pár vteřinách se udělal i Louis. Rychle jsem z něj slezla, natáhla si silonky a stáhla si sukni do původního stavu. Chvíli jsem tam jenom stála a pozorovala ho, jak si stahuje kondom, který jsem ani nepostřehla, že si ho nandával, natahuje si kalhoty a upravuje si triko. Kondom vyhodil do koše vedle záchodu. Usmál se, políbil mě a vyšel z kabinky. Přešel k zrcadlu, umyl si ruce a upravil si vlasy. Vyšla jsem za ním.
Otočil se na mě. ,,Až se s Harrym vzdálím, napíšu ti zprávu a ty pak můžeš jít.“ řekl a já přikývla. Naposledy mě políbil, usmál se a odešel. Opřela jsem se o umyvadla.
Vážně jsem se s nim vyspala na záchodě?

no?? co na to říkáte...tenhle je celkem delší...ve wordu to mám na tři stránky :)) doufám, že se vám to líbí :))

tenhle díl věnuju uživatelce petrou_sek :))  taky jsem si všimla, že 'hvězdičkuje' a komentuje :)) díky moc...doufám, že se ti líbí díl :))

no..k té 'svůdné kurvičce', co jsem napsala, že El bude...teď je taková prodejná..sami to vidíte s tim záchodovým sexem :DD a s těma sprostýma slovama :DD nevím jak to zvládnu :DD

no..jinak děkuju všem, co dali 'hvězdičku' na minulý díl :)) a ty komentáře!! až mi srdíčko poskočilo radostí :33 vážně moc děkuju :)) už se blížíme k 3,000 přečtení!! páni!! :)))

- I love you!! xoxo

I know I can't, but I love youKde žijí příběhy. Začni objevovat