18.část

5.6K 356 3
                                    

18.část

 

Stála jsem na letišti, obklopená hloučkem mých nejbližších přátel. Kromě toho nejdůležitějšího.
Jak jsem se od Harryho dozvěděla, Louis odmítal přijet. Trucoval. Prý mě nechtěl vidět. Sice mi to bylo líto, ale nijak jsem to neřešila. Za měsíc se znovu uvidíme. A nakonec tu nebyla ani Gemma. Její přílet si zlomil ruku a ona ho teď obskakovala doma.
,,Doleť v pořádku. A doufám, že si tam za mě nenajdeš náhradu.“ řekla Perrie a pevně mě objala. Celé tohle loučení mi nahrnulo slzy do očí. Nikdy jsem si nemyslela, že se budu srdceryvně loučit s nejslavnějším boybandem, který jsem před dvouma měsícema nenáviděla. Odtáhla jsem se od Perrie a rovnou přistála v Niallově měkkém náručí. Rukama mi přejížděl po zádech a nakonec mi vlepil pusu do vlasů.
,,Napiš mi, až dojedeš, jo?“ řekl Niall a hluboce se mi podíval do očí. Byl hezký, to jo, ale za ty dva měsíce jsem na něj nepomyslela jinak, než jako na malého brášku. Sice byl o dvě hlavy vyšší, ale já byla o pár měsíců starší a on se někdy choval jako tříletý kluk. Přikývla jsem na znamení, že nezapomenu napsat. Obávala jsem se, že opak bude pravdou.
Pak se mi k noze přitisklo malé blonďaté cosi. Lux. Zasmála jsem se a zvedla si jí do náručí.

,,Kam jedes?“ zašišlala.

,,Daleko. Za maminkou.“ vysvětlila jsem jí a srdce se mi sevřelo už při tom pomyšlení.
,,A vlátís se?“ zeptala se se smutným výrazem.

,,Samozřejmě. A jenom kvůli tobě.“ řekla jsem a přitiskla si jí k sobě víc. Zavrtala mi hlavu do ramene a její vlásky mě šimraly na tváři. Pak se odtáhla, přiložila svojí malou ručku k mojí tváři a natáhla ruce k Lou, která si jí okamžitě převzala.

,,Tak teda, měj se. A dobře doleť.“ řekla s úsměvem Lou. Přikývla jsem a přesunula se ke svému bratrovi. Nejspíš si nikdy nezvyknu říkat mu bratr.

,,Je mi líto, to s tím Louisem.“ omluvil se a já to odmávla, i když uvnitř mě to hrozně bolelo.

,,Vyřiď mu, že ho pozdravuju. A dávej na sebe i ostatní pozor. Občas mi přijdeš ve vaší skupině nejrozumnější.“ řekla jsem se smíchem a objala ho.
,,No dovol.“ ozval se vedle stojící Liam. Další, kdo čekal na moje objetí.

,,Samozřejmě až po tobě.“ dodala jsem šeptem, tak, aby to Harry neslyšel. Liam se zasmál a pevně mě stiskl ve svém objetí. A nakonec jsem se přesunula k poslednímu čekajícímu. Zayn. Ten se na mě široce usmíval a čekal s roztaženou náručí. Se Zaynem jsem se skoro vůbec nebavilo. A proto jsem nejdřív zaváhala. Ale nakonec jsem se s úsměvem zavrtala do jeho náručí. Nasála jsem jeho vůni a přivřela oči. Krásně voněl. Zayn se zasmál.
,,Mám tě rád.“ řekl potichu a já šokovaně odtrhla od jeho hrudi hlavu. ,,No co tak koukáš. Máš říct ‚Já tebe taky Zayne.‘“ řekl se smíchem. Zasmála jsem se s ním.

,,Já tebe taky Zayne.“ řekla jsem na jeho přání. Ale byla to pravda. I když jsme nebyli nejlepší přátele, kteří spolu stráví každou volnou chvíli, pár slov jsme spolu prohodili a hodně jsem se u toho nasmála.
,,Dobře doleť.“ zašeptal nakonec a odtáhl se. A jakmile jsem se koukla do všech tváří, které teď nadobro patřili do mého života a které teď na měsíc opouštím, nahrnuli se mi slzy do očí, které okamžitě přetekly a kutálely se ve velkých kapkách po mých tvářích.
,,Co je? Přestaň nebo budu taky.“ okřikl mě se smíchem Niall. Otočila jsem se k nim zády a zasmála se.
,,Prosíme cestující, letu číslo 382, aby nastoupili do letadla, které je plně připraveno k odletu.“ ozvalo se z rozhlasu. Otočila jsem se k nim zpět a zvedla ruku.
,,Tak ahoj. Mějte se hezky. Harry, pozdravuj Louiho. Liame, chci konečně poznat Danielle. A Pezz, až se vrátím, seznámíš mě se zbytkem Little Mix, jasný?“ řekla jsem jí přísně, ale zároveň jsem se smála. Ona se smíchem přikývla.
,,Samozřejmě. Spolehni se.“ řekla a jednou rukou objala Zayna kolem pasu, který se na mě culil.
,,Tak jo, pa.“ řekla jsem nakonec a odběhla k chlápkovi, který kontroloval letenky. Podala jsem mu jí, on jí přelétl očima a nakonec mi jí vrátil a pokynul mi ke vchodu. Do letadla. Naposledy jsem se otočila zpátky na mojí rodinu, která se na mě usmívala a mávala mi. Pak jsem se otočila a zamířila k letadlu.

I know I can't, but I love youKde žijí příběhy. Začni objevovat