21.část

5.3K 348 3
                                    

21.část

,,Cože?“ Přestože jsem to zašeptala, Louis sebou trhnul. ,,Přítelkyně? Jak se to stalo?“ vydala jsem ze sebe neslyšně.

,,Louis je můj starý kamarád ze školy a narazili jsme na sebe ve Starbucksu. No, a pak to nějak vyplynulo.“ řekla se smíchem Eleanor a natiskla se víc na Louise. V tu chvíli jsem měla chuť zatáhnout jí za ty vlasy a odtrhnout jí od Louise nebo jí vymlátit ty dokonale rovné zuby.

,,Ale já se neptala tebe.“ řekla jsem jízlivě a ona se přestala usmívat. Svůj pohled jsem zase přesunula na Louise a on těkal pohledem mezi mnou a tou čůzou. Neznám jí a už jí nesnášim.

,,Louisi?“ Neodpověděl.

,,Aha.“ pokývla jsem hlavou. ,,Fajn. No, tak si to užijte. Myslím ten váš vztah. Doufám, že vám to dlouho vydrží.“ řekla jsem a slovo vztah a dlouho jsem přímo vyplivla. Eleanor se usmála.

,,Děkujeme.“ řekla s úsměvem. Nevěřícně jsem zakroutila hlavou, otočila se na patě a zamířila za klukama do obýváku. Ti seděli na gauči a koukali na televizi. Jakmile mě uviděli, všichni se zájmem vzhlédli. Perrie ke mě přiskočila.

,,V pořádku?“ zeptala se.

,,Vy jste o tom věděli?“ vypískla jsem. Kluci pomalu přikývli. ,,A to jste mi to nemohli říct? Nebo napsat? Abych se jako kráva nenamáhala a myslela na něj dnem i nocí. Abych se ho doprošovala v esemeskách, abych mu kupovala dárek.“ řekla jsem a vytáhla jsem z kapsy přívěšek ve tvaru srdíčka. Byl rozdělený na dvě části a bylo tam napsáno Forever. Rozdělila jsem ho a tak jsem se právě teď cítila. Měla jsem srdce na dvě části.

‘Louis Tomlinson ze skupiny One Direction má nyní nový objev. Je jím začínající modelka Eleanor Calder. Pár dnes navštívil londýnskou Zoo a vypadal opravdu šťastně a zamilovaně.‘ četla jsem titulek na hlavní stránce dnešních novin. Znechuceně jsem je odhodila a dlouze se napila z šálku s čajem.

Dnes je to týden od novinky, týkající se Louise a Eleanor. Od té doby jsem se s ním neviděla, odmítala jsem s ním mluvit, zvedat mu telefony nebo mu odpovídat na esemesky. Dokonce se několikrát snažil dostat do mého pokoje, ale díky zámku jménem Harry, se dovnitř nedostal. Harryho jsem o to požádala, hned jak mě dovezl domů a mě přišla první esemeska od Louise, ve které se strašně moc omlouval a že ho to mrzí. Pozdě. Na lítost je pozdě.

,,Hele, Bety. Víš, že jsi mi vůbec neřekla jak to dopadlo s tvojí mámou?“ ozval se Harry, který mě celou dobu bedlivě pozoroval a díval se na mě jako na zjevení. Konec konců, dlouho jsem nevylezla z pokoje a jídlo jsem dostávala podstrkávané pode dveřmi.

,,Hmm, můžu prosím později?“ řekla jsem nevrle. Pokrčil rameny.

,,Jak chceš.“ povzdechl si a s hrníčkem opustil kuchyň. Slyšela jsem jak sedá na gauč a zapíná televizi.

,,...a proto se ruší její koncert. A teď k novinkám. Zpěvák skupiny One Direction, Louis Tomlinson, prohlásil, že s jeho novou přítelkyní Eleanor Calder, se cítí jako nikdy předtím. Popsal to jako znovuzrozený. Ale co se stalo s jeho dřívější přítelkyní Elizabeth White, se kterou se srdceryvně loučil na letišti? Na tuto otázku reagoval Louis takto.“ řekla moderátorka a objevila se tam nějaká reportáž s ním.

,,S Elizabeth jsme byli velice blízcí přátelé. Ale nikdy nic víc. Jen přátelé. Ona je minulost. Já musím žít přítomností. A tou přítomností je můj nový skvělý vztah. A to, co se dělo na letišti, bylo to...nebyl jsem to já.“ říkal do kamery a usmíval se. Vehnalo mi to slzy do očí. Tak nebyl to on? Aha. Tak v tom případě má dokonale stejné dvojče.

,,Po Twitteru se teď šíří různé názory na nový vztah a na ‘velice blízkou přítelkyni‘ Elizabeth, jak řekl Louis. Například: Elizabeth byla fajn, ale El se mi líbí víc, nebo Elizabeth ho jenom využívala, El je Louisova pravá láska a Chci zpátky Louizabeth. Každopádně, ať je to jak chce, my jim přejeme hodně štěstí do nového vztahu.“ Louizabeth. Musela jsem se usmát. Jejich fanoušci nám dali přezdívku. Jako je Payzer. Nebo bylo Haylor. Ale teď je i Elounor, což není zase tak super.

,,V pohodě?“ vytrhl mě z mé vnitřní samomluvy Harry, který se teď nade mnou nakláněl.

,,V pohodě.“ řekla jsem a na podporu jsem se usmála. Rozhodně mi to zvedlo náladu.

Vytrhlo nás naléhavé bušení na dveře. Podívala jsem se na Harryho, a okamžitě jsem věděla, kdo to bude. Chtěl jít otevřít, ale zadržela jsem ho. Byl čas postavit se tomu čelem a ne pořád dělat úhybné manévry.

,,Nechám vám prostor.“ řekl, došel do předsíně, vzal si bundu a otevřel. Samozřejmě tam stál Louis.

,,Harry, nech mě s ní promluvit. Prosím.“ naléhal okamžitě Louis. Harry pokynul na mě. Loui se na mě pomalu otočil a váhavě ke mě udělal jeden krok. Harry mezitím zavřel dveře a odešel.

,,Ahoj.“ řekl nejistě. Přešla jsem k němu a dala mu facku. Chytil se za do ruda se zbarvující tvář a vykulil na mě oči.

,,To je za tohle všechno.“ řekla jsem a ukázala na televizi, kde stále probíhali fotky ‘Elounor‘. ,,Za to, že jsi mi nic neřekl.“ A pak jsem jeho tvář chytla do rukou a políbila ho.

,,Chyběl jsi mi.“ řekla jsem jenom.

,,Ty mě taky, ale poslouchej. Není to tak jak si myslíš.“ začal, ale já to nechtěla slyšet.

,,Louisi, prosím. Nedělej to ještě těžší. Našel jsi si přítelkyni, se kterou jsi očividně šťastný. Beru to. Musím se s tím smířit.“ řekla jsem a pokrčila rameny.

,,Cože? Šťastný? To si děláš srandu. Jsem cokoliv, jenom ne šťastnej.“

,,Proč? Ona tě miluje. A ty jí snad taky ne?“ řekla jsem nechápavě.

,,Nemiluju. Ona je strašná. Já jí nesnášim.“ řekl a složil si hlavu do dlaní.

,,Cože? Proč to říkáš? Stalo se mezi váma něco?“

,,Ne!“ vykřikl a povzdechl si. Vzal mě za ruku a táhl mě na gauč. ,,Musím ti to vysvětlit.“ řekl, když jsme dosedli. ,,Pamatuješ, jak jsme byli na té párty a pak toho byli plné televize, noviny, prostě všechno?“ přikývla jsem. ,,Pak to letiště.“ Já se usmála, při vzpomínce na nejlepší okamžik mého života. ,,Viděli nás nějací lidé, kteří to vyfotili. Měl jsem z toho problém. A to velkej. Simon zuřil A jelikož ty nejsi žádná slavná osobnost. Né že by mi to vadilo.“ dodal rychle, když viděl můj výraz. ,,To rozhodně ne. Ale Simonovi to vadilo. Ví, že jsi z bez rodiny. A proto mi dal Eleanor. Ona je modelka a navíc, její táta dělá v Sony Music. Takže to bylo tak nějak z donucení. Chtěl abych vypadal dobře. Proto mě nutili, abychom se k sobě s Eleanor chovali jako pár, jako třeba v tý Zoo, nutili mě říkat hrozné věci. Aby se zapomněla aférka s tebou.“ vysvětloval a celou dobu se mi koukal do očí.

,,A proč jsi mi to neřekl?“ zeptala jsem se nechápavě.

,,Já jsem chtěl, ale Simon a Eleanor řekli, že to pro tebe bude lepší. Ani teď neví, že ti to říkám. Ale nevydržel jsem to. Nesnášel jsem myšlenku, že jsem ti zlomil srdce. Že se se mnou nebavíš. Protože tě miluju El. Miluju tě a chci...chci aby...aby sis mě vzala.“

I know I can't, but I love youKde žijí příběhy. Začni objevovat