22.část

5.8K 337 5
                                    

POZOR!!! OBSAH TOHOTO DÍLU NENÍ VHODNÝ PRO DĚTI A MLADISTVÉ! :DDDDD 13+ :P

22.část

Když to dořekl, tvářil se stejně překvapeně jako já.

,,C-cože?“ vykoktala jsem. ,,L-Louisi, to-to nemůžeme. Vždyť jsme sp-spolu ani ne-nechodili. Nebo něco takovýho. To je totální blbost, Louisi. Promiň.“ řekla jsem koktavě a dívala se na něj s omluvným výrazem.

,,Jasně, chápu. Ani nevím proč jsem to řekl. Ale jenom chci, abys věděla, že jseš ta jediná holka na světě, kterou budu milovat. Navždycky.“ řekl, naklonil se ke mě a váhavě na moje rty přitiskl svoje. Ze začátku to bylo ostýchavé, aby zjistil, jestli jsem pořád naštvaná, kvůli tomu, co se stalo, ale pak se to zvrhlo v pořádnou líbačku.

Přitiskl se na mě a já mu zamotala prsty do vlasů, které měl zase pečlivě vyčesané. Jeho ruce mi naléhavě a přitom jemně jezdili po zádech pod tričkem. Občas se zastavil u podprsenky a váhal, jestli jí má rozepnout. Pomohla jsem mu tím, že jsem mu přetáhla bílé upnuté tričko přes hlavu a odhodila ho za gauč. Pak už se neupejpal rozepnout mi podprsenku, která následně přistála vedle jeho trička. Lehl si na mě a já svoje ruce přesunula na jeho vypracovanou hruď. On měl ruce položené vedle mojí hlavy, jenom občas mi rukou sjel k vlasům, nebo tváři a nebo pod tričko. Lehce se nadzvedl a sundal mi pyžamové šortky, které jsem si ještě nepřevlékla. Pod šortkami jsem měla krajkové kalhotky, stejného typu jako podprsenka. Tričko následovalo za šortkami.

Jelikož já jsem zůstala jenom v kalhotkách a on měl na sobě kromě trička všechno, přesunula jsem jeho ruce z hrudi níž, k jeho kalhotám, kde jsem zápasila s přezkou u pásku. Nakonec jsem jí dobila a kalhoty mu stáhla co nejníže to šlo. Louis zatřepal nohama a kalhoty sjely dolů. Takže teď to bylo vyrovnaný. Já měla jenom kalhotky a on jenom boxerky. Už jsem sahala po okrajích jeho boxerek, ale on mě chytil za ruce.

,,Nene, zapomeň. Já začínám.“ řekl s pobaveným výrazem v očích. Poraženecky jsem si povzdechla a ruce jsem spustila. ,,Hodná holka.“ řekl a pustil mi ruce.

Přitiskl se mi na rty a zanechávajíc mi lehké polibky po celém obličeji se pomalu sunul níž. Zastavil se u krku, kde mi sál a kousal kůži. Cucflek z prsu už zmizel, ale tenhle se brzo objeví. Pak pokračoval ve svém putování. Od krku mi sjel až k prsům, kde si vtáhl jednu bradavku do pusy a objížděl jí jazykem. Z úst se mi vydral vzrušený sten. To samé zopakoval s druhou. Od prsou mi zanechával mokrou cestičku od jeho jazyku a sjížděl až k okraji mého jediného oblečení. Za okraje zahákl prsty a aniž by přerušil oční kontakt, začal mi je stahovat. Stáhl mi je až ke kotníkům. Pak se vrátil mezi mé nohy, které mi od sebe roztáhl. Nejdříve do mě strčil jeden prst. Vykřikla jsem, ale když prstem začal pohybovat, výkřiky se změnili na sténání. Později přidal další prst a jazyk.

,,Bože Louisi!“ vydechla jsem. Zamotala jsem mu ruce znovu do vlasů a o pár vteřin později jsem prohla záda a vykřikla jsem. Za vlasy jsem ho vytáhla z mého klína a vtiskla mu jeden dlouhý polibek.

,,Teď já.“ řekla jsem a otočila jsem se. Sedla jsem si na něj a rozkrokem jsem se otřela o ten jeho. Zasténal. Usmála jsem se. Stáhla jsem mu boxerky a znovu uviděla jeho chloubu. I když si z té noci nic moc nepamatuju, na tohle jsem si vzpomněla.

,,Znovu se setkáváme.“ řekla jsem se smíchem a sehla se k němu. Nejdříve jsem ho vzala do ruky a párkrát s ní přejela nahoru a dolů. Pak jsem si ho strčila do pusy. Jazykem jsem obkroužila žalud a slyšela jsem Louisovo vzrušené sténání. Pak jsem začala pohybovat hlavou nahoru a dolů, a díky Louisově úctyhodné délce jsem ho cítila až v krku a okamžitě jsem se začala dávit. Debilní dávicí reflex. Chvíli jsem počkala až to odezní a pokračovala jsem.

,,El, už-už budu.“ vykoktal ze sebe Louis a když jsem ucítila tekutinu v ústech, dveře se otevřely.

,,Ježiši Kriste! Bože můj! Omlouvám se! Myslel jsem, že už jste skončili. Bože! Tohle si nikdy nevyženu z hlavy!“ křičel Harry, a když jsem, teď už s prázdnou pusou zvedla hlavu, viděla jsem, jak si zakrývá oči a pro jistotu se otáčí ke dveřím. Těžko jsem zadržovala smích, a když jsem se otočila na Louise, viděla jsem stejný výraz. Hlavou jsem mu naznačila, že se přesuneme nahoru.

,,Mohli byste se nějak oblíknout, nebo tak. Prosím!“ řekl stále otočený Harry.

,,Nekoukej.“ poručila jsem mu, slezla jsem z Louise a sehla se k posbírání svých a Louisových věcí ze země. Hodila jsem mu boxerky, které si rychle natáhl, ale stejně neschovaly velkou bouli, kterou jsem mu způsobila. Já si natáhla šortky, přes hlavu si přetáhla tričko a aniž bych se znovu podívala na Harryho, vyběhla jsem schody do svého pokoje. Slyšela jsem za sebou Louisovy těžké kroky a když vběhl do pokoje ke mě, zamkla jsem a propukla v tichý smích. Stejně tak Louis.

,,Prosím! Už nikdy víc!“ slyšela jsem ze zdola Harryho hlas.

,,Chudák.“ řekla jsem, když jsem se uklidnila. Louis přikývl. Podívala jsem se do jeho očí, ve kterých se zračila touha. Taky jsem po něj toužila. A to hodně dlouhou dobu. Nevim, co jsem si nalhávala. On je prostě sexy. A teď je jenom můj.

Přešla jsem k němu a uvěznila jsem jeho obličej mezi mými dlaněmi. Vášnivě jsem na něj přitiskla svoje rty a tvrdě jsem mu strčila dovnitř jazyk. Okamžitě začal spolupracovat. Chytil mě pod zadkem, já jsem mu omotala nohy kolem pasu a odnesl mě k posteli, kam mě odhodil. Stáhla jsem si šortky a tričko a odhodila ho někam do rohu místnosti. Louis si stáhl boxerky a jakmile na mě dolehl, tvrdě mi ho tam vrazil. Překvapeně jsem vykřikla a on mi okamžitě rukou zacpal pusu, protože dole byl Harry. Nečekal až si zvyknu a začal se ve mě pohybovat. Tvrdě zasunoval, ale bolest vystřídala rozkoš. Přes jeho ruku jsem vzdychala jeho jméno a on moje. Přitáhla jsem si ho blíž a políbila ho.

Když jsem ucítila známý pocit v podbřišku, zaryla jsem mu nehty do zad a stáhla se kolem něj. Udělala jsem se dřív než on, ale on to rychle dohnal a udělal se do mě. Svalil se vedle mě a těžce oddechoval. Dokonce jsem viděla, jak se mu na čele leskne kapička potu. Lehla jsem si na jeho hruď a začala mu na ruce kreslit neurčité tvary.

,,Nad čím přemýšlíš?“ zeptal se nakřáplým hlasem.

,,Nad tím, co bude dál.“ řekla jsem a povzdechla si.

,,Dál? Co tím myslíš?“

,,No, až se to dozví veřejnost.“

,,A ty si myslíš, že jim to chci říct?“ řekl nechápavě. Zvedla jsem hlavu a podívala se mu do tváře.

,,Takže co, budeme to tajit a budeme si užívat někde v soukromí? A já budu něco jako tvoje malá děvka?“ řekla jsem nasupeně.

,,Ne! Jak tě to napadlo. Já jen...nechci to říkat tak brzo, co vyšel najevo ‘vztah‘ s Eleanor.“ řekl a při slově vztah ve vzduchu naznačil uvozovky.

,,Ale tohle já nechci, Louisi. Já chci chodit s tebou venku, držet tě za ruku, obejmout nebo políbit tě. Ne si od tebe držet metrový odstup, aby si něco nevymysleli.“ začala jsem zvyšovat hlas.

,,A myslíš že já tohle taky nechci!?“ vykřikl po mě. ,,Holt se smiř s tím, že zatím je kariéra důležitější.“ vyplivl. A jakmile si uvědomil co řekl, nahodil omluvný výraz a natahoval se po mě.

,,Důležitější než já?“ řekla jsem potichu a do očí se mi nacpaly slzy. Vstala jsem z postele, navlékla si župan a s trhnutím otevřela dveře. A to co jsem tam uviděla, mě zamrazilo na místě.

,,Ahoj Elizabeth.“ řekla Eleanor.

I know I can't, but I love youKde žijí příběhy. Začni objevovat