Karma Akabane x Okuyucu (İstek)

2.4K 120 162
                                    

Not: Kalp, şeker, tansiyon, tuz, un ve duygusallık olan okumasın. Ha bu arada, kalın yazılmış yazılar Karma'nın düşünceleri.

Seninle ilk tanıştığımda, benden nefret edeceğini düşünmüştüm. Etmedin.

  (s/a), kırmızı saçlı yeni suikastçiyle sıra arkadaşıydı. Çoğu kişi Karma'dan pek hoşlanmıyordu. Oysa (s/a)'ya göre o kadar kötü değildi. Evet, biraz sadistti, biraz da manyak. Ama bu (s/a)'yı o kadar rahatsız etmiyordu.

  (s/a) o sabah sınıfa girince şaşırdı. Çünkü genelde sınıfa en erken gelen oydu. Ama şu anda karşısında Karma Akabane oturuyordu. Ve ondan daha önce gelmişti. Daha önce kimse (s/a)'dan daha erkenci olmamıştı. Bu yüzden bu saatte yanında başka birinin olması (s/a)'ya biraz tuhaf gelmişti.

  (s/a), gülümseyerek "Günaydın!" dedi Karma'ya ve yerine oturdu. "Sana daha önce kendimi tanıtmamıştım değil mi? Adım (s/a) (s/s/a). Tanıştığımıza membun oldum." dedi. Karma sırıttı. "Adımı bildiğine eminim, (s/a), ama ben Karma Akabane. Tanıştığımıza memnun oldum." (s/a) kafasını evet anlamında salladı. "Arkadaş olalım mı?" diye sordu.

Beni sonsuza dek bırakacağını sanmıştım. Bırakmadın.

  "Hadi ama Karma, sadece bir hafta boyunca olmayacağım." dedi (s/a) Karma'ya. (s/a)'nın bir haftalığına büyükannesine bakması gerekiyordu. Ve büyükannesi şehir dışındaydı. Ama Karma gitmesini istemiyordu. Bir daha geri dönmeyeceğini düşünüyordu. "Ama yalnız kalacağım." dedi Karma somurtarak. "Ama hâlâ Nagisa var değil mi? Üstelik benim için dersleri not alman lazım. Hem ben yokken Korosensei'yi öldürmeye çalışabilirsin." diye cevap verdi (s/a). "Eğer 7 gün içinde geri dönmezsen seni kaçırır ve bir daha gün ışığı görmene izin vermem." dedi Karma. (s/a) güldü. "Söz veriyorum Karma, yedi gün sonra burada olacağım."

  Ve yedi gün sonra (s/a) geri gelmişti. Karma'nın bütün şüpheleri ortadan kalmıştı. (s/a) sınıfa girdiğinde Karma'nın yanına gitti ve gülümsedi. "Gördün mü? Geri döneceğimi söylemiştim. Sözüm sözdür Karma, güven bana." dedi. Karma hiçbir şey demeden ayağa fırladı ve (s/a)'yı kolları arasına aldı. O uzun haftadan sonra (s/a)'yı görmek iyi gelmişti.

Sana çıkma teklifi ettiğimde reddedeceğini sanmıştım. Etmedin.

  (s/a), bir sakura ağacının altında kızıl saçlı sadist suikastçiyi bekliyordu. Karma, (s/a)'ya okuldan sonra buraya gelmesini, ona çok önemli bir şey söylemek istediğini söylemişti. Ama Karma biraz geç kalmıştı. Buna rağmen (s/a) hâlâ beklemekte ısrarcıydı. 

  Birkaç dakika sonra, (s/a) ayak sesleri duydu. "Geç kaldığım için özür dilerim (s/a). Önemli bir şeyler almam gerekiyordu." dedi Karma (s/a)'nın arkasından. "Sorun değil Karma. Ne söylemek istiyordun?" diye sordu (s/a). Karma gülümsedi. Bu, herkese gösterdiği sahte gülümsemelerden değildi. Bu, gerçek, içten bir gülümsemeydi.

  Karma, cebinden küçük bir kutu çıkardı. "(s/a), şey.....Neredeyse bir yıldır arkadaşız. Ama ben artık arkadaş olmak istemiyorum. Daha yakın olmak istiyorum." Karma'nın yüzü kıpkırmızı oldu. "(s/a), senden hoşlanıyorum. Benimle çıkar mısın?" (s/a)'nın da yüzü kızardı. "Evet." dedi. Karma'nın yüzü düştü. "Bunu diyeceğini biliyordum. Neyse- Bekle. Az önce evet mi dedin?" Karma'nın gözlerifaltaşı gibi açıldı. "Evet Karma. Seninle çıkarım." diye tekrarladı (s/a).  

  Karma (s/a)'yı kolları arasına aldı ve ona sıkı sıkı sarıldı. Sonra (s/a)'nın elini tuttu ve küçük kutuyu içine koydu. "Aç hadi." dedi. (s/a) küçük kutuyu açtığında, içinden bir kolye çıktı. Üstünde (g/r) taşlar olan bir kolye. "Bana gözlerini hatırlattı. Beğendin mi?" diye sordu Karma. (s/a) kafasını salladı. "Bayıldım..." dedi. 

Anime Karakterleri x Okuyucu Where stories live. Discover now