L Lawliet x Kız Okuyucu (İstek)

3K 145 47
                                    

Not: @Drakness_, istek için sağol.

"L. Ryuzaki. Hideki Ryuga. Adın neyse o. L!" dedi (s/a) neredeyse milyonuncu kere. " Ne oldu, (s/a)?" diye sordu L. "Sıkıldım!" dedi, dünyanın en iyi dedektifinin kız arkadaşı.

L ve (s/a), Wammy Yetimhanesi'nde tanışmışlardı. Zaman geçtikçe iyi arkadaş olmuşlardı. Kira ortaya çıkınca da beraber araştırmaya karar vermişlerdi. (s/a), siyah saçlı, tatlı seven dedektiften hoşlandığını farketmişti. İlk adımı o atmıştı. Sonrasında da çıkmaya başlamışlardı.

"Hadi dışarı çıkalım, L!" dedi (s/r) saçlı kız. "Üzgünüm, ama işim var." dedi L. "Öff!" Bir anda (s/a)'nın (g/r) gözleri parladı. "Bakışma yarışması yapmaya ne dersin? Ben kazanırsam sen benim istediğim şeyi yaparsın. Eğer sen kazanırsan ben senin istediğin şeyi yaparım." dedi. "Peki. Ama uyarmış olayım. Kaybetmeyeceğim." dedi L.

İki dedektif birbirlerine döndüler. Ve yarış başladı. Aradan bir dakika geçti. (s/a)'nın gözleri acımaya başladı. Ama L sanki hayatında hiç göz kırpmamış gibi rahattı.

(s/a), sonunda pes etti. "Tamam! Haklıydın. Sen kazandın." dedi. "Peki ne istiyorsun?" diye sordu. L, (s/a)'nın kulağına eğildi ve fısıldadı. (s/a)'nın yüzü kızardı. "Ne?!" "Beni duydun."

(s/a), iç çekti. "Peki." dedi. Gözlerini kapadı. Ve L'e doğru yaklaşmaya başladı. Yaklaştı, yaklaştı, ve dudaklarını onun dudaklarına değdirdi. Tam çekilecekti ki, başının arkasında bir el farketti. Diğer bir el de belindeydi. L, onun çekilmesini engelliyordu.

Ayrıldıklarında, (s/a)'nın yüzü domates kadar kızarmıştı. L'in yüzünde de az da olsa bir kızarıklık vardı. L, "Hadi yemeğe çıkalım." dedi.

Not: Umarım beğenmişsindir, @Drakness_

Anime Karakterleri x Okuyucu Where stories live. Discover now