1000 Okunmaya Özel!

1.2K 55 22
                                    

Hikayem 1000+ okunma ve 100+ oy aldığı için bu bölümü okuyan ve oy veren herkes için yazıyorum. Aslında diğer bölümleri de herkese yazmıştım ama olsun. Bu bölümün başlığı: *davullar girer*

Kız Okuyucu x Erkek Okuyucu!

Saçma, biliyorum. Ama hiç paralel evrenden falan gelen erkek ikizinizle tanışmak istemez miydiniz? Belki aşık bile olursunuz. (Kendine aşık olmak buna deniyor herhalde.) Bu arada, medyada Naruto'nun kız hali var. Ve yine kendim çizdim. Ha bir duyurum daha var. Bundan sonra unutmadığım sürece her yazdığım hikayeye bir de müzik koyacağım. Hikayeyle alakalı olsa da, olmasa da, sevdiğim müzikleri sizlerle paylaşacağım. Ayrıca daha önce yazdığım bölümlere de koyacağım. İsteyen bakabilir.

İşte bölüm:

(s/a), en iyi arkadaşı (e/i/a)'nın partisi için hazırlanıyordu. Ama kendine düzgün bir şey bulamıyordu. Sonunda gözü bir şeye takıldı. (e/s/r) bir elbise. Elbise düz ve kolsuzdu (üzgünüm modacı olmadığım için aklıma anca bu geldi). (s/a)'nın dizinin biraz üstünde bitiyordu.

(s/a) saçını salık bırakmaya karar verdi. Elbisenin altına bir çift (e/s/r) alçak topuklu ayakkabı giydi. (inanın bana en son giyeceğim şey elbiseyle topuklu ayakkabı olurdu) Makyaj yapmadı. (Sen makyajsız daha güzelsin) Ve çıktı.

Saat 8'de parti başlayacaktı. Ama (s/a), yarım saat önce gidip (e/i/a)'ya hazırlıklar için yardım edecekti. Evin zilini çaldı. Kapıyı tabiki de (e/i/a) açtı. Siyah bir elbise giymişti ve saçlarını topuz yapmıştı."(s/a)! Çok güzel olmuşsun. İçeri gel." dedi. İçeride (s/a) ve (e/i/a)'dan başka bir çocuk daha duruyordu. Kısa (s/r) saçlıydı. (g/r) gözleri vardı. Kot pantolon ve (e/s/r) bir tişört giymişti.

"(s/a), bu benim arkadaşım (s/e/a) (senin erkek adın). (s/e/a), bu (s/a)." dedi (e/i/a). "Tanıştığıma memnun oldum, (s/a)/(s/e/a)." dedi ikisi birden aynı anda. (e/i/a) gülmeye başladı. "İkinizin çok iyi anlaşacağına eminim." dedi. Sonra (s/e/a)'nın kulağına bir şeyler fısıldadı. (s/e/a)'nın yüzü kıpkırmızı oldu.

*Parti başladıktan 1 saat sonra*

"Hey, (s/a)!" diye seslendi biri (s/a)'ya. (s/a), arkasını dönünce (s/e/a)'yı karşısında buldu. "Beraber takılmaya ne dersin?" diye sordu. "Olur." dedi (s/a). İkisi birden balkona çıktı. (s/a), geceleri yıldızları seyretmeyi seviyordu. Ne büyük "tesadüf" ki (s/e/a) da seviyordu.

"(e/i/a) sana ne dedi?" diye sordu, (s/a). (s/e/a)'nın yüzü kızardı."Ş-şey...Doğruyu söylemek gerekirse, senin iyi biri olduğunu, ve seni kaçırmamam gerektiğini söyledi." dedi. Bu sefer yüz kızarma sırası (s/a)'ya gelmişti. "He he...(e/i/a) hep böyledir işte." dedi.

(s/a), çenesinde bir şey hissetti. Bu (s/e/a)'nın eliydi. (s/e/a)'nın derin, (g/r) gözlerine baktı."Bence (e/i/a) haklı." dedi (s/e/a). Birden ikisi birden birbirlerine yaklaşmaya başladılar. Ve ne olduğunu bilemeden, öpüştüler.

İkisinin de yüzleri kıpkırmızı oldu. "Şu saate bak! Gitmem gerek! Görüşürüz!" dedi ikisi birden aynı anda ve ayrıldılar.

Not: Diyecek bir şeyim yok. Beğendiyseniz beğenmişsinizdir.

Anime Karakterleri x Okuyucu Where stories live. Discover now