Haruka Naboru (Yanderemiz)

1.3K 45 14
                                    

*Yui-chan girer*

-Bir önceki bölümdeki karışıklık için özür dilerim. Sen de özür dile, Sasuke-kun!

*Sasuke-kun kafasını diğer yöne çevirir*

-Hn.

*Yui-chan bir tava çıkarır ve onu Sasuke-kun'un kafasına indirir*

- Ah! Hey!

*Yui-chan okuyuculara döner*

-İyi okumalar! Seninle okuyucular bölümü okurken ilgileneceğim, Sasuke-kun!

Karanlık. (s/r) saçlı kızın görebildiği tek şey buydu. Korkuyordu. Hem de çok. Ne olduğunu zar zor hatırlıyordu. Bir adam gelmişti. Para istemişti. (s/a) para vermeyince arkasından bir bıçak çıkarmıştı. Devamını hatırlamıyordu.

İkinci bir şans istiyor musun? dedi bir ses. (s/a) sesin kimden geldiğini bilmiyordu. Her taraf karanlıktı. Ve tek bir kişi bile yoktu. Ses, konuşmaya devam etti. Cevap ver. İkinci bir şans istiyor musun, istemiyor musun? "İstiyorum!"

(s/a) beyaz bir ışık gördü. Işık büyüdü. Ve gözlerini hastanede açtı. Karnında bir acı hissetti. Karnına baktığında sargı bezleriyle sarılı olduğunu gördü. Sonra ne olduğunu anladı. Bıçaklanmıştı.

Odaya bir doktor girdi. "Uyanmışsınız, Bayan (s/a). Çok şanslıydınız. İç organlarınız hasar almamış. Üstelik bu genç adama teşekkür etmelisiniz. Sizi hastaneye getiren kişi oydu." (s/a), kendisini hastaneye getiren çocuğa baktı. Kırmızı saçları ve kahverengi gözleri vardı.

Çocuk, gülümsedi. "Merhaba! Ben Haruka. İyi olduğunuza sevindim." dedi. Doktor dışarı çıktı. (s/a) da gülümsedi. "Size nasıl teşekkür edebilirim hiç bilmiyorum, Haruka-san. Ç-çok teşekkür ederim!" dedi. "H-Haruka-san mı? Sadece Haruka desen yeterli olur. Ya da fikrimi değiştirdim," Haruka'nın gözleri kan kırmızısı oldu. "Bana 'Haruka-sama' de. Ne de olsa ben senin efendinim. Değil mi, (s/a)?"

Haruka sırıttı. (s/a)'nın tüyleri diken diken oldu. Sanki Haruka aniden kişilik değiştirmişti. "N-ne? Ne dediğinizi a-anlamıyorum." dedi. "Sana ikinci şansı veren bendim. Benim güçlerim sayesinde hayattasın. Bunun karşılığında da ruhun benim oldu. Yani sen benimsin. Sağ omzundaki işaret de bunu kanıtlıyor."

(s/a) tişörtünü indirince siyah bir işaret gördü. Bir güneş. Ama içinde 666 yazıyordu. "S-sen!" diye bağırdı (s/a) şaşkınlıkla. "Evet, ben bir iblisim. Daha doğrusu iblisin oğluyum." dedi Haruka. Etrafını kırmızı bir ışık kapladı. Işık gittiğinde, (s/a)'nın gözleri yuvalarından çıkacak gibi oldu. Haruka'nın kafasında iki küçük boynuz vardı. Ve sivri dişler.

(s/a)'ya doğu yürüdü. Onu çenesinden tuttu. Ve öptü. Sert bir öpücüktü bu. (s/a) hâlâ şoktaydı. Ne hareket edebiliyordu ne de konuşabiliyordu. Sonra zihninin içinde Haruka'nın sesini duydu.

Benimsin. Sadece benim. Bunu unutma.

*Yui-chan içeri girer*

-Ee? Beğendiniz mi?

*Okuyucuların Sasuke-kun'u beklediğini anlar*

-Sasuke-kun şu anda derin bir uykuda.
*Gerçekte Sasuke-kun bayılmıştır. Yui-chan yüzünden*

Herneyse, yarın Cumhuriyet Bayramı. Şimdiden iyi bayramlar!

Anime Karakterleri x Okuyucu Where stories live. Discover now