Rin Matsuoka x Okuyucu (2)

1.1K 56 23
                                    

  "Sonunda tekrar yüzmeye karar verdiğine sevindim. Yine beraber yüzmeyi iple çekiyorum." dedi Rin gülümseyerek. (s/a), birkaç gün önce korkusunu yemiş ve denize girmişti. Ve tekrar yüzmeye karar vermişti. Ödül olarak Rin de onu yemeğe çıkarmıştı. Şimdi de ne yiyeceklerine karar veriyorlardı.

  "Pizzaya ne dersin?" diye sordu Rin. "Uskumruyu tercih ederim." dedi (s/a). Rin iç çekti. "Siz Nanaseler hep aynı mısınız?" diye sordu. "Hey! Bu benim ödülüm! Ne istersem onu yapacağız. Söz verdin!" dedi (s/a). "Peki peki. Uskumru yiyelim o zaman." diye cevap verdi Rin gülerek. "Yey!!!" dedi (s/a) neşe içinde. Rin güldü. "Ne? Uskumruyu ne kadar sevdiğimi biliyorsun!" dedi (s/a). Beraber bir balık restorantına yürümeye başladılar.

  "Haru'nun yaptığı daha güzel oluyor." dedi (s/a) önündeki uskumruyu yiyerek. "Söylenme de ye. O kasar ısmarladık." dedi Rin. (s/a) güldü. "Peki. Bedava yemeğe hayır diyemem." diye cevapladı. Yemeklerini yediler. "Sahile gidelim mi? Güneşin batışını izleriz." diye önerdi Rin. (s/a) hayır diyemedi. Ne de olsa hoşlandığı çocukla beraber günbatımını izlemek fena bir fikir sayılmazdı.

  (s/a) ve Rin sahile vardıklarında sahil bomboştu. Havada hafif bir turunculuk vardı. Kum, batan güneşin ışığında altın gibi parlıyordu. Rin ve (s/a), çok uzakta olmayan bir iskelenin ucuna oturdular ve gökyüzünü seyretmeye başladılar. Her şey çok sessiz, ve çok huzurluydu. Taki (s/a)'nın aklına şeytani bir fikir gelene kadar. (s/a), gökyüzündeki bulutlara dalgın dalgın bakan Rin'e şeytani bir sırıtış attı. Tabi Rin bunu farketmedi. (s/a), Rin'in sırtına iki elini dayadığı gibi onu suya itti. "Hey!!!"

  (s/a) gülmeye başladı. Ama suya baktığında kızıl saçlı yüzücüyü göremedi. Etrafa bakındı, ama Rin hâlâ ortalarda yoktu. (s/a) panik olmaya başlamıştı. Kafasını suya doğru eğdi ve bakınmaya devam etti. "Rin? Orada mısın?" diye seslendi. Ama yine ne bir ses duydu, ne de bir hareketlenme gördü. Suya daha fazla eğildi ve daha dikkatli baktı.

  Tam o anda iki koca el (s/a)'yı boynundan tuttu ve kafasını suya doğru çekti. (s/a)'nın dudakları başka dudaklarla karşılaştı. Rin'inkilerle. (s/a)'nın yüzü kıpkırmızı oldu. Geri çekilip Rin'e baktığında Rin'in suratındaki sırıtışı gördü. Rin, konuşmak için ağzını açtı ve "İntikam." dedi. (s/a), Rin'in ne demek istediğini anlayamadı. Ama anlamasına gerek kalmadan Rin onu ayak bileklerinden tutup suya çekti. "Kyaaa!!!"

  (s/a) suya düşer düşmez Rin'in üstüne atladı. Hâlâ suya girerken biraz panik oluyordu. Rin, onu belinden kavradı ve kendine doğru çekti. "Panik yapma. Bu sadece yüzmeni zorlaştırır." diye fısıldadı (s/a)'nın kulağına. "Rin?" dedi (s/a). "Hm?" "O öpücük ne içindi?" Rin, yüzünü (s/a)'ya çevirdi ve burunlarını birbirine değdirdi. (s/a), Rin'in nefesini yüzünde hissedebiliyordu.

  "Bence neden olduğu bu kadar açık olamazdı, (s/a)." dedi Rin. (s/a) sonrasında ne olacağını biliyordu aslında. Sadece bunu Rin'den duymak istiyordu. "Seni seviyorum, (s/a)." dedi Rin sonunda. (s/a) gözlerinin yaşardığını hissetti. Ama üzgün değildi. Hem de hiç. Mutluluk göz yaşlarıydı bunlar.

  Rin, (s/a)'nın çenesini tuttu ve (s/r) saçlı kızı bir kere daha öpmek için eğildi. Dudakları birbirine değdiğinde (s/a), kollarını Rin'in boynuna doladı. Rin de (s/a)'yı iyice kendine çekti. Ayrıldıklarında, (s/a) Rin'e bakıp gülümsedi. "Ben de seni seviyorum Rin." dedi. Rin, (s/a)'nın kulağına eğilip fısıldadı:


"O zaman benim olur musun?"


Not: Cevabı da siz verin artık! Benden bu kadar! Saat gece on ikiyi on geçiyor şu an ve daha uzun yazmaya enerjim kalmadı. Umarım beğenirsiniz. Bir sonraki bölüm Karma Akabane olacak. Çok sevgili arkadaşım Nilsu için. Sonra da Mikela Hyakuya (AŞKIIMMM!!). Haydi bakalım, sayonara!!!

Anime Karakterleri x Okuyucu Where stories live. Discover now