Kaneki Ken x Yarı Ghoul Kız Okuyucu

2.5K 108 43
                                    

Not: Aklıma Kaneki'yle ilgili bir fikir geldi. Yine Tokyo Ghoul yapayım dedim. Kaneki şu anda siyah saçlı bu arada.

Kaneki, içeride oturmuş televizyon izliyordu. O sırada banyodan bir çığlık sesi geldi. Kaneki hemen yerinden kalktı ve banyoya koştu.

Kapıyı açtığında (s/a)'yı yerde otururken buldu. Gözlerinden yaşlar akıyordu. Elleri kanlar içindeydi. Aynanın yarısı param parça olmuştu.

Kaneki hemen (s/a)'nın yanına çömeldi ve ellerinden tuttu. "Ne oldu?" diye sordu. "Yine o geldi. A-aynanın içindeydi. Beni rahar bırakmıyor! S-seni öldüreceğimi söyledi."

Bahsettikleri kişi, (s/a)'nın eski sınıf arkadaşlarından biri olan Mai'ydi. (s/a), Mai'yi evine bırakırken onu yemeye çalışmıştı. Ama alkollü bir sürücü onlara çarpmıştı. Mai ölmüştü. (s/a) ise ağır yaralandığı için Mai'nin organları ona nakledilmişti. Sonucunda o da tek gözlü bir ghoul olmuştu.

"Sorun yok," dedi Kaneki. "Bir şey olmayacak. Eminim. Hadi uyuyalım, ne dersin?" (s/a) evet anlamında kafa salladı.

Kaneki bir kabustan korkuyla uyandı. Yüzü ter içinde kalmıştı. Yavaşça kalktı. Yanında yatan figüre baktı. (s/a)'nın bebek gibi uyuyan yüzünü gördüğünde rahatladı. Alnına bir öpücük kondurdu ve banyoya gitti.

Yüzünü yıkarken aynaya baktı. Aynadaki görünüşü normal görünüşünden farklıydı. Siyah saçları yerine kar beyazı saçlar vardı. Tek gözü simsiyahtı ve kırmızı bir gözbebeği vardı.

O sırada aynanın köşesinde ona bakan (g/r) gözlü, (s/r) saçlı bir kız duruyordu. " (s/a)? Neden uya-" arkasını döndüğünde o mutluluk dolu (g/r) gözler gitmiş, yerine simsiyah gözler, ve kıpkırmızı gözbebekleri gelmişti. Artık (s/a) değildi. Mai'ydi "Öl." dedi Mai.

(s/a), sabah uyandığında ev sessizdi. Kaneki yanında yoktu. Kaneki nerede acaba? diye düşündü. Banyoya gitti. Kapıyı açtı. Keşke açmasaydı.

Not: Kendimi Creepypasta yazıyormuş gibi hissettim.

Anime Karakterleri x Okuyucu Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin