Mello x Kız Okuyucu

2K 90 26
                                    

Not: Bölüm yazacağım diye tonlarca ödevi bitirmek zorunda kaldım. Ve hala annemlerden gizli saklı yazmaya çalışıyorum. Yoksa telefon gider! Ve bölüm yazamam! Bu benim doğama aykırı!!! Neyse, iyi okumalar! :)

"(s/a)!!!!!! Yine mi çikolatalarımı sakladın!? Yoksa yedin mi!?" dedi Mello. Çok kızgındı. (s/a), son bir haftadır sürekli Mello'yla uğraşıyordu.

Geceleri Mello'nun saçlarını dağıtıyor, yüzünü boyuyordu. Gündüzleriyse eşek şakaları hiç eksik olmuyordu. Bu şekilde Kira'yı Near'dan önce nasıl yakalayacaktı? Daha bir kızı bile durduramıyordu.

(s/a), odasındaki yatağın altına saklanmıştı. Yanında da koca bir çanta dolusu çikolata -Mello'nun en sevdikleri- vardı. Planı çok iyi gidiyordu. Tabi kıkırdamalarını tutabilirse.

Mello, (s/a)'nın odasına girdi. Oda boştu (ona göre). "Nerede bu kız!?" dedi sinirli bir sesle. Odanın kapısına yöneldi. Tam kapıdan çıkacaktı ki bir ses duydu.

Olamaz! Şimdi bittim! (s/a), kıkırdamasını tutamamıştı. Mello'nun ayak seslerinden, ona doğru yaklaştığını anlamıştı. "(s/a), çık ortaya. Orada olduğunu biliyorum." dedi.

(s/a), yatağın altından çıktı. Suçluluk duygusu yüzüne vurmuştu. "H-hey, Mello, nasılsın?" "Neden sürekli benimle uğraşıyorsun?" diye sordu Mello. Gözlerinde, soğuk bir ifade vardı.

Aslında nedeni çok açıktı: (s/a), bu sarı saçlı çocuğun dikkatini çekmeye çalışıyordu. Çünkü ondan hoşlanıyordu. Ama Mello bunu pek anlamış değildi. (s/a)'nın yüzü kızardı.

"Ç-çünkü s-senden nefret ediyorum!" diye bağırdı (s/a). Ve odadan koşarak çıktı. Ama farketmediği bir şey vardı. Mello, sırıtıyordu. (s/a)'nın yüzünün kızardığını görmüştü. Ve yarın ne yapacağını çok iyi biliyordu.

Not: Biliyorum, kısa oldu. Ama aklımda fikir kalmadı. O yüzden bu günlük bu kadar! Sayonara minna!

Anime Karakterleri x Okuyucu Where stories live. Discover now