Rin Matsuoka x Okuyucu

1.5K 57 11
                                    

Not: Hikayeyi askıya aldığımı biliyorum. Ama bugün Quotev'deki hikayelerimi de güncelledim ve bu yüzden bunu da yazmaya karar verdim. Çok eski bir istekti bu. Kim olduğunu unuttum ama yazdım ve kim bu isteği attıysa umarım mutlu olmuştur. Şu anda saat gecenin biri ama olsun. Ben yine de yazacağım.

  (s/a) Nanase, Haruka Nanase'nin ikiz kardeşiydi. Görünüşleri benzemiyordu. Kişilikleri de. Onları ayıran en büyük şey ise, (s/a)'nın sudan korkuyor olmasıydı. (s/a) küçükken boğulma tehlikesi atlatmıştı. Ondan sonra da bir daha denize veya havuza adımını atmamıştı. (s/a)'nın korkusu artık korku değil, fobi olmuştu. Ne zaman büyük bir su kitlesi görse irkilirdi.

  O gün ikizlerin doğum günüydü. Rin, Makoto, Nagisa, Rei ve Gou, doğum günlerini kutlamak için sahilde küçük bir kutlama hazırlamışlardı. Tabiki de herkes (Rin hariç) (s/a)'nın su fobisini biliyordu. Ama (s/a) Haru'ya hayır diyememişti. "Merak etme, bir şey olmayacak. Denize girmek zorunda değilsin." dedi Haru. "Ya suya düşersem? Ya boğulursam? Ya tsunami olursa?!" dedi (s/a) telaşla. "(s/a)-chan biraz abartmıyor musun? Hem Haru-chan denize düşersen seni kurtarır. Değil mi, Haru-chan?" dedi Nagisa. "İsmimin sonuna -chan eklemeyi bırak." dedi Haru. "Geldik." dedi Rei ve metrodan indiler. (s/a)'nın tüyleri diken diken oldu. 'Kesin ölücem. Hele bir de Rin gelecek. Hâlâ sudan korktuğumu bilmiyor. Kesin bana "(s/a), sudan korkuyor musun? O zaman senjn gibi bir kız arkadaş istemem." gibisinden bir şeyler diyecek. Bir dakika, biz çıkmıyoruz bile! Harika! Hoşlandığın kişi doğum gününe gelsin ve sen bir korkak kedilik yaparak onu kendinden uzaklaştır!' diye düşündü (s/a). Denizin uzaktan gelen sesini duydu ve irkildi. "Hayatımdan nefret ediyorum." diye mırıldandı kendi kendine. Gou saatine baktı. "Ağabeyim nerede kaldı?" diye sordu.

  "Yo! Çok mu geciktim?" dedi bir ses arkalarından. O kişi tabiki de Rin'di. "Rin. Hayır, çok geç kalmadın." dedi Makoto. "N'aber (s/a)? Görüşmeyeli uzun zaman oldu. Samezuka'da ziyaretime de gelmiyorsun artık." dedi Rin, bir kolunu (s/a)'nın omzuna atarak. "Şey....Sınavlarım vardı da ondan." dedi (s/a). Rin pek inanmışa benzemiyordu. Ama yine de bir şey demedi.

  Pastayı kesip doğum günü şarkısı söyledikten sonra hediyeleri açtılar. Rin (s/a)'ya küçük bir paket uzattı. Yüzü biraz kızarmıştı. (s/a) paketi açtı ve içinden küçük bir yunus kolyesi çıktı. "Rin, bu çok tatlı. Teşekkür ederim. " dedi (s/a) gülümseyerek. Hediyeler bittikten sonra Haru direk suya daldı. Diğerleri de onun peşinden gitti. Gou bile denize girdi. Sadece (s/a) girmemişti. Hatta üstündekileri bile çıkarmamıştı. Rin de bunu farketti. "(s/a)? Niye gelmiyorsun? Gelsene." dedi. (s/a) ona üzgün üzgün bakınca şaşırdı. "Gelemem." dedi (s/a). Rin ona şaşkın şaşkın baktı. "Neden ki?" diye sordu. "Çünkü...." (s/a) durakladı. "Çünkü ne?" 'Hadi söyle ona (s/a)! Sonunda  öğrenecek zaten!' diye düşündü (s/a).

  "Çüknü sudan korkuyorum." dedi sonunda (s/a). "Birkaç yıl önceki kazayı hatırlıyor musun? O günden sonra bir daha suya giremedim." Rin ona anlayışlı bir bakışla gülümsedi. "Anladım." dedi ve (s/a)'nın elini tuttu. "Ne yapıyorsun Rin?" diye sordu (s/a). "Eğer korkularınla yüzleşmezsen, hiçbir şey yapamazsın. Bu yüzden sana yardım edeceğim." diye cevap verdi Rin. "Bak, eğer bugün denize girmeyi başarırsan sana yemek ısmarlarım. Oldu mu?" (s/a) biraz düşündü. "Tatlı da olur mu?" diye sordu. Rin güldü. "Peki peki. Tatlı da olsun. Ama önce korkunu yeneceksin." dedi.

  (s/a)'yı denizin kenarına kadar çekti. Ayağına gelen suyu hissedince (s/a) irkildi. "Sakin ol." dedi Rin. "Yavaş yavaş, korkularını yenebilirsin. Buna eminim."

Not: Bu bölüm bu kadar. Belki part 2 yazabilirim. Belki. Ama şimdilik bu kadar.

Anime Karakterleri x Okuyucu Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin