Juuzou Suzuya x Ghoul Okuyucu

2.3K 80 38
                                    

  (s/a) evinde otururken düşünebildiği tek bir şey vardı. O da beyaz saçlı CCG Juuzou Suzuya. Erkek arkadaşı Juuzou Suzuya. Biraz psikopat olsa da (s/a) onu seviyordu. Ama anlayamadığı şeyse Juuzou'nun neden hâlâ (s/a)'yı öldürmediğiydi. (s/a) bir ghoul'du, ve Juuzou ghoullardan nefret ediyordu. (s/a)'ya göre Juuzou'nun şu ana kadar (s/a)'nın bir ghoul olduğunu anlaması gerekiyordu.

  Aylardır yememişti. Hepsi Juuzou içindi. Juuzou öğrenmesin diye. Onu çok seviyordu ve onun (s/a)'dan nefret etmesine dayanamazdı. Ama artık sınırına ulaşmıştı. Sürekli krizler geçiriyordu. Sokağa bile çıkamıyordu.

  Kapı çaldı. (s/a) kapıya bakmaya gitti. Ama korkuyordu. Çünkü önüne çıkan ilk insana saldırabilirdi. Kapıyı açtığında karşısında Juuzou'yu buldu. Kan kokuyordu. Ghoul kanı. diye düşündü (s/a). "J-Juuzou! İş nasıl gitti?" diye sordu. "İyi. Sonunda birkaç ghoul öldürebildim." dedi Juuzou. "Ama biraz yaralandım. Bak, kolum kesildi. Şimdi tekrar dikmem gerekecek." (s/a) yaraya baktı. Ve kan aktığını gördü. Güzel kokuyor.

  Juuzou duş alırken (s/a) yatak odasına gitti. Yatağa girdi. Juuzou yaralıyken onun yanında durmak işkence gibiydi. Üstelik aylardır yememişken. Aç kalmaktan daha çok acı veren bir şey yoktu. Juuzou duştan çıktı. Kolunu dikmiş ve üstünü giyinmişti. (s/a)'nın olduğu odaya girdi. "(s/a)-chan, rahatını bozmak istemem ama saçımı kurutabilir misin?" diye sordu. "Peki." dedi (s/a). Beraber oturma odasına geçtiler.

  (s/a), elinde bir tarakla Juuzou'nun kar beyazı saçlarını tarıyordu. "(s/a)-chan? Sen hasta mısın?" diye sordu Juuzou. "Hı? Ş-şey, galiba evet." dedi (s/a). "Olamaz. O zaman yarın (s/a)-chan'la kalıp ona bakmam gerekecek." dedi Juuzou. "Yo-yok. Hiç gerek yok. Kendime bakabilirim. Sen merak etme Juuzou." dedi (s/r) saçlı ghoul. "Peki (s/a)-chan. Sen ne diyorsan öyle olsun. Ama (s/a)-chan, bir şey sorabilir miyim?" dedi Juuzou, (s/a)'nın gözlerine bakarak. "Zaten sordun. Ama sor bakalım." Juuzou gülümsedi.

  "Bana sarılır mısın?" diye sordu. (s/a) panikledi. "P-peki." dedi. Juuzou (s/a)'yı kendine çekti. (s/a) kendini çok zor tutuyordu. "(s/a)-chan çok güzel kokuyor." Üzgünüm, Juuzou. diye düşündü (s/a). Ağzını Juuzou'nun omzuna yanaştırdı ve onu ısırdı. Gözlerinden yaşlar süzülüyordu. Çok üzgünüm.

  Ama Juuzou hiç şaşırmamıştı. Aslında başından beri biliyordu. Sevgilisinin bir ghoul olduğunu. "(s/a)-chan? Kaç aydır yemiyorsun? Çok acı verici olmalı. Bu kadar acıktığını neden daha önce söylemedin? Belki bir şeyler yapabilirdim." dedi. (s/a) ağlamaya başladı. "J-Juuzou! Lütfen benden nefret etme. Buna dayanamam. Eğer benden nefret edeceksen beni öldürmeni tercih ederim. Lütfen!" dedi (s/a).

  Juuzou elini (s/a)'nın yüzüne koydu. "Şu haline bak, (s/a)-chan. Gel seni temizleyelim. Üstün kan olmuş." dedi. "Hâlâ nasıl yüzüme bakabiliyorsun? Ben bir canavarım. Üstelik sana zarar verdim." dedi (s/a). Juuzou omzuna baktı. "Bu mu? Bu bir sıyrık bile sayılmaz. Merak etme (s/a)-chan. O kadar çok yaralandım ki artık acıyı hissetmiyorum bile." dedi gülümseyerek.

  İkisi birden temizlendi. (s/a) Juuzou'nun omzunu sardıktan sonra tekrar oturma odasına geçtiler. "Peki diğer CCG'lere ne diyeceksin?" diye sordu (s/a). "Gece uyurken evimize bir ghoul saldırdı. Yanımda silah olmadığı için beni ısırdı. Ama sonra bir yolunu bulup ondan kurtulduk." dedi Juuzou. "Anlamıyorum. Neden hâlâ beni korumaya çalışıyorsun? Sen ghoullardan nefret edersin. Peki neden beni yok etmiyorsun?"

  "Çünkü (s/a)-chan bir canavar değil." dedi Juuzou. Sonra (s/a)'nın kulağına eğilip fısıldadı. "Çünkü seni seviyorum, (s/a)-chan." Sonra (s/a)'yı öptü. "Merak etme (s/a)-chan. Senin bir ghoul olduğun bizim sırrımız olarak kalacak. Ben senin yanındayken kimse sana zarar veremez."

Not: Herkese merhaba. Sizi beklettiğim için özür dilerim. Ama bir şey söylemem lazım. Hani şu en sevdiğiniz çiftler bölümü vardı ya? Kazananı belirledim. Ve kazanan *davul sesleri* SasuNaru! Bu yüzden bir SasuNaru hikayesi yazmaya karar verdim. Biliyorum, başta bir bölüm yazacaktım ama böyle daha iyi olur diye düşündüm. Neyse, yazdığımda söylerim. Sayonara minna!



 

Anime Karakterleri x Okuyucu Where stories live. Discover now