Aşk Yeniden Isırıyor (Sıra Arkadaşım Bir Vampir 2)

31.8K 714 113
                                    

                                        Sıra Arkadaşım Bir Vampir 2. Seri

                                                     Aşk Yeniden Isırıyor

Tanıtım

“Git” dedim boğuk çıkan sesimle. Gözlerim dolmuş taşmak için an kolluyordu. Boğazımda öyle bir yumru oluşmuştu ki yutkunmaya bile cesaret edemiyordum.

“Seni bırakacağımı mı sanıyorsun?” Dedi tek kaşını kaldırarak. İki adımda aramızdaki mesafeyi kapatarak sıcak elini soğuk tenime yasladı. Baş parmağıyla yanağımı okşaması bütün vücudumun titremesine yol açtı.

“Sanma.” Diye fısıldadı. İpeksi sesi kulaklarıma dolarken gözlerimi kapattım.  Sıcak su damlaları yanaklarımdan aşağıya doğru süzülürken derin bir nefes aldım.

“Git diyorum,” diye tekrarladım dişlerimin arasından. Diğer eli de yanağımı bulurken başımı hafifçe yukarı kaldırıp ona bakmaya zorladı. Nefesimi tutarak gözlerimi açtım.

“Önce şunu kabullen gitmeyeceğim.” Dudaklarımı yalayarak devam etmesini bekledim.

“Ve kabullenmen gereken ikinci şeyse senden korkmadığım. İnsan kendisinin olandan nasıl korkar?” diye mırıldandı. Kendisinin olan. Şuan hala insan olsaydım kalbim hızlı atmaktan durabilir ve ben memnuniyetle kollarının arasında ölebilirdim. Ama sorun şu ki ne ben bir insandım ne de kan pompalamaktan uzun zaman önce vazgeçmiş yaşlı kalbim durabilirdi. Bu kız ne saçmalıyor mu diyorsunuz? O zaman hemen bir sonraki bölüme geçin ve Sıra Arkadaşım bir Vampir öyküsünün ikinci serisinde İlkim ve Aras’ın evlatlık çocukları Rüyam’ın gerçek aşkı bulmasına şahit olun.

Evet evet evetttt :D Dayanamayıp ikinci serinin tanıtımını yazdım :D SABV final olur olmaz hemmen başlıyoruz :D Ben çok heyecanlıyııım ya siz? :D 

Aşk Yeniden Isırıyor (Sıra Arkadaşım Bir Vampir 2)Where stories live. Discover now