Hoofdstuk 67

3.5K 189 45
                                    

De rest van de middag kon ik me nauwelijks concentreren op mijn werk. Als Senior Partner was het een taak om een stagiair tot jezelf te nemen en die ophelpen naar boven. Ik moest een sollicitatie houden over een week en moest nu kijken naar de kandidaten die ik ging uitnodigen voor een gesprek maar de letters dansten over het papier en maakte geen logica meer in mijn hoofd.

Ik sloot de map en liep naar het kantoor van Marc. "Gaat het?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik ben moe, wil naar huis en ik doe alleen nog de drie B's. Bank, Bad en Bed" "Ik heb het nog druk lieverd dus ik blijf een nachtje doorwerken" 

Ik zuchtte. "Moet dat? Ik wil je eigenlijk gewoon bij me" Hij keek me lang aan. "Ik moet morgen iets hebben om mee te winnen en op dit moment hebben we nog niks. Ik moet met Xander werken" Ik knikte. "Oké, dan zie ik je morgen?" Ik draaide me om. 

"Daphne, ga maar over een uurtje, schrijf de gemiste dingen maar op een memo. Ik kan niet meer. Ik ben op" Ze knikte. "Tot morgen" 

Ik liep naar beneden en stapte in mijn auto. Thuis viel ik neer op de bank en zette ik de televisie aan. Mijn telefoon trilde op de glazen tafel. De eerste keer nam ik niet op. Ik had geen zin om op te staan. Nog een keer ging de telefoon. Ik zuchtte en nam op. "Met Hanna" 

"Met Jaden, de receptie was zo saai, we zijn naar de club gegaan, kom ook alsjeblieft" Ik zuchtte. "Het is tijd voor de drie B's." Hij zuchtte nu. "Je bent jong, de drie B's kunnen ook over een paar uur. Nu moet je luie reet van de bank halen en zo snel mogelijk hierheen komen in feestkleren" 

"Je bent soms echt een vervelend jongetje" "Ik weet het, ik zie je zo" 

Ik stond op en liep naar mijn kast en trok mijn eerste beste jurkje eruit. Ik pakte mijn zwarte Prada pumps en een YSL tasje. Ik liet mijn haren los. Ik werkte snel mijn make-up bij.

 Ik werkte snel mijn make-up bij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

~*~

Ik liep de club in en zag Jaden bij de bar staan. Ik gaf een knuffel. "Ik wist dat je wel zou komen" Ik rolde met mijn ogen. "Waar is Marc?" "Nog op het werk, hij werkt een nachtje door" Jaden zuchtte. "Ik snap niet hoe jullie twee dag en nacht kunnen werken. Ik heb echt een 9 tot 5 mentaliteit" Ik legde mijn hand op zijn schouder. 

"Daarom ben jij een tweede jaars stagiair en ik een Senior Partner" Jaden rolde nu met zijn ogen. "Laten we de rest opzoeken, voor ik spijt heb dat ik je heb uitgenodigd" Ik glimlachte en liep achter hem aan naar de grote lounchehoek die de club in de hoek had gebouwd. 

Ik begroette mijn vrienden en ging naast Tess zitten. "De bruiloft was zo saai. De enige mensen die vrolijk keken waar jou ouders, de ouders van Sabrina, en die twee zelf." Zei Tess. Greg knikte. "De helft van het bezoek was al weg na de ceremonie" 

"Waar was het eigenlijk?" Vroeg ik. "In jullie hotel, want daar was hun eerste date" Zei Megan. "Hun eerste date was toen ik met haar had afgesproken maar haar liet zitten voor Dean, toen gingen ze maar met zijn tweeën een film kijken. Het idee van de plek van hun eerste date is romantisch, maar niet als het op de bank van je huis is" 

Rick knikte. "Op de ceremonie wilde ze dat iedereen een mooi woordje zei. Omdat niemand wilde heeft je moeder denk ik wel vijf keer op dat podium gestaan om ze op een net wat andere manier te vertellen dat ze trots op hen was" 

Ik rolde met mijn ogen. "Ik moet soms echt kotsen van mijn moeder" Jaden lachte. "Je bent niet de enige" "Ik mocht haar meestal wel" Zei Kimberley. "Als er vreemden waren was ze dat ook, maar toen ik daar kwam wonen zag ik vaker, en ook haar andere gezicht" Ik lachte. 

Tess zuchtte. "Hanna, ga jij je ouders uit nodigen op jouw bruiloft?" Ik schudde mijn hoofd. "Dacht het niet, ook al  deed ik dat zouden ze toch niet op komen dagen, werk of Patrick, één van die twee hebben ze dan al op die dag" 

"Weet je dan al welke dag?" Vroeg Kimberley. Ik schudde mijn hoofd. "Nee, maar ik weet dat welke dag het ook zal worden, mijn ouders geen tijd hebben voor mij, of ze komen en verpesten alles, dat voorkom ik allemaal door ze niet uit te nodigen en een geweldige bruiloft te vieren met de mensen waar ik wel van hou" 

Megan glimlachte. "Laat het wel op tijd weten zodat we je vrijgezellenfeest kunnen regelen" "Zal ik doen, als de bruiloft gepland staat mogen jullie mijn vrijgezellenfeest op touw zetten" 

"Hanna? Ga je trouwen?" Vroeg een stem achter me...

Four Years LaterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu