Hoofdstuk 66

3.7K 189 40
                                    

Marc trok zijn blouse uit. Ik lag op mijn bed en keek vermakelijk toe. Hij trok zijn wenkbrauw op. "Kan je het zien?" Ik knikte. "Eerste rang" Hij grijnsde en trok zijn pantalon uit. "Ga je dan mee douchen?" Ik knikte en rolde van mijn bed af. 

Ik trok mijn jurkje uit en sloeg mijn armen om Marc zijn nek. "Ik hou van je" Hij glimlachte. "Ik ook van jou" Ik deed mijn verlovingsring en andere sieraden af en trok mijn lingerie uit. Marc stond ondertussen al onder de douche. Ik opende de deur en ging dicht tegen hem aan staan. 

Ik deed wat zeep op een washandje en begon met het wassen van zijn rug. "Jaden en ik hadden een gesprek, jij had hem naar mij doorverwezen" Ik begon te lachen. "Vind je mij een fuckboy?" Ik lachte nog harder. "Vond" 

Hij draaide zich om. "Waarom?" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Waarom? Serieus?" Hij knikte. "Daar ga ik geen serieus antwoord op geven" Ik drukte het washandje in zijn hand en draaide mijn rug naar hem toe. Ik hield mijn haren naar voren terwijl hij zacht langs mijn huid ging. 

"Ik probeerde voor je anders te lijken" Zei Marc. "Je had al een reputatie voor jij me zag staan" "Jij zag me wel staan?" "Ik was een stagiaire, tuurlijk zag ik je, als je weer werk op onze afdeling kwam dumpen" Hij lachte. "Oké, maar je vond me toen al aantrekkelijk" Ik schudde mijn hoofd. "Ik vond je een eikel" 

Ik draaide me terug naar hem toe. "Dat weet ik" Ik glimlachte. "Dat is fijn" Hij rolde met zijn ogen en trok me dichter tegen hem aan. 

"Maar jij bent een bitch" "Daarom ben ik goed in mijn beroep en passen we zo goed bij elkaar" Hij lachte. "Ik hou van je" 

Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en genoot van de warme stralen die over mijn lichaam gleden. Marc tilde voorzichtig mijn kin op en drukte zijn lippen op mijn lippen en zoende me passievol. Ik glimlachte door de zoen en ging met mijn handen door zijn haren. "Je bent geweldig"

~*~

Ik liep naar beneden en was eerder dan Marc, omdat ik eerder was opgestaan, maar dan nog, ik was een keer eerder beneden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liep naar beneden en was eerder dan Marc, omdat ik eerder was opgestaan, maar dan nog, ik was een keer eerder beneden. Ik haalde de pancake mix tevoorschijn en maakte een aantal pancakes klaar en maakte wat aardbeien schoon. 

"Je hebt een keer iets klaar gemaakt!" Ik knikte. "Als we vanavond op tijd naar huis gaan, zal ik overwegen om in de avond ook nog te koken" Marc ging zitten en keek me lang aan. "Wat wil je er voor terug" Ik schudde mijn hoofd. "Moet er perse iets achter zitten?" Hij schudde zijn hoofd. "Hoeft niet perse, maar ik ken je langer dan vandaag" Ik rolde met mijn ogen en stak een aardbei in zijn mond.

"Zo ben je tenminste even stil" Hij lachte. 

Op het kantoor was het weer hard werken. Ik had meer taken, meer zaken en meer verantwoordelijkheden, maar het was het waard. 

"Hanna" Ik keek verbaasd op toen ik Jaden in een smoking zag staan. "Jezus, in een smoking nog wel? Welke heilige is er vandaag jarig?" 

"Heb je geen uitnodiging gehad?" Ik schudde langzaam mijn hoofd. "Patrick gaat vandaag trouwen" Ik ging voorzichtig achterover zitten. "De rest is ook uitgenodigd" Hij knikte. "De rest staan bij de liften, ze waren er van overtuigd dat als ik een uitnodiging had dat jij ook wel een uitnodiging had" Ik schudde mijn hoofd. 

"Jij bent zijn beste vriend, die kan hij niet missen op zijn bruiloft" "En zijn zusje kan die wel missen?" "Wel als het een bruiloft is met Sabrina" Jaden zuchtte. "Pak je tas, en kom" Ik schudde mijn hoofd. "Ik ga niet als ik geen uitnodiging heb, dit is Patrick zijn gemis, niet die van mij" 

Jaden haalde zijn schouders op. "Ik loop wel mee, ik moet naar June toe" Ik stond op en liep mee langs de liften. Iedereen stond daar inderdaad in zijn netste kleren te wachten. "Je gaat niet?" "Nee, dan had Patrick maar iets moeten zeggen tegen me" 

"Hanna, we kunnen dit niet zonder jou" Riep Tess uit. "Je zal het toch echt zonder mij moeten doen"  June kwam haar kantoor uit. "Hanna?" Ik knikte. "Ik kom eraan." Ik draaide me naar mijn vrienden. "Ik zou er graag bij willen zijn, maar ik ga mezelf niet uitnodigen" Kimberley knikte. "We snappen het" 

Ik keek toe hoe ze de firma verlieten. Mijn broer ging gewoon zonder me trouwen...

Four Years LaterWhere stories live. Discover now