Hoofdstuk 32

4.3K 179 24
                                    

Samen met Brad en Greg gingen we de rest van de middag surfen. Wren kon het natuurlijk niet laten om weer geweldige foto's te maken. 

Wren glimlachte toen we door de foto's gingen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wren glimlachte toen we door de foto's gingen. "Je bent wel slecht geworden, Hanna, een beetje stijf" Wren en Brad begonnen te lachen. "Wat verwachten jullie na vier jaar" Brad haalde zijn schouders op. "Dat je vaker naar LA komt" IK haalde mijn schouders op. "Workaholic, sorry" 

Wren lachte. "Had je maar mijn werk moeten gaan doen" Ik lachte. "Nee, dat is niks voor mij. De enige foto's die ik maak zijn selfies" Brad begon hard te lachen. 

Ik zette mijn surfboard in het zand en ging naast Megan en Kimberley zitten. "Eindelijk zijn we een keer met iedereen" Megan trok me in een knuffel. "Niet iedereen" Zei ik zacht. Megan knikte. "Patrick ontbreekt nog" Ik knikte. 

"Ik snap niet hoe hij niet kan inzien dat ze niet goed voor hem is" Megan haalde haar schouders op. "Omdat hij te verliefd is om het te zien" Zei Greg. Ik rolde met mijn ogen. "Zijn verlies, want ik had dit niet willen missen" 

~*~

In de avond gingen we met zijn alle naar een klein restaurantje. "Had je Marc nog iets gestuurd?" Vroeg Jaden. "Ja, maar hij heeft nog niet gereageerd, hij is denk ik nog aan het werk" 

Kimberley trok haar wenkbrauw op. "Wie is Marc?" Vroeg ze nieuwsgierig. Ik lachte. "Haar vriend" Zei Tess. "En haar baas" Voegde Keegan toe. Ik drukte mijn lippen op elkaar en glimlachte. "Hanna Taylor, stout meisje" Zei Greg. Ik begon hard te lachen. 

"En ze woonde samen" Zei Tess. "Nu niet meer" Zei ik. "Hanna, je bent bijna iedere nacht bij hem, of hij bij jou" Zei Jaden. Megan keek me met een opgetrokken wenkbrauw aan. 

"Ik had dat niet gepland oké?" Jaden lachte. "Ze haatte hem omdat hij een ego had en toen moesten samen een zaak doen en toen gingen ze het vieren en belandde ze bij haar in bed" Ik beet op mijn lip. "Dat is..." "Precies hoe het is gegaan" Vulde Jaden mij aan. 

"Ik was niet aan het vieren, hij kwam langs en toen gebeurde dat" Jaden rolde met zijn ogen. Greg keek naar Jaden. "Dus hoe is hij nu echt?" Ik keek naar Jaden. 

"Hij is goed in een eikel zijn, maar geeft wel om haar. Ze zijn eigenlijk hetzelfde want Hanna kan ook goed een bitch zijn" Ik glimlachte breed. 

"Maar Hanna... je baas?" Vroeg Kimberley. Ik lachte. "Tja, sorry" 

Megan kneep in mijn hand. "Ik ben blij voor je" Ik glimlachte naar haar. "Dank je" "Daarom had je dus een promotie?" Vroeg Keegan. "Nee, daarom houden we het geheim. En ik heb een promotie gekregen omdat ik de zaak had gewonnen" 

"Dat had Jaden ons vertelt" Ik knikte. 

~*~

Ik lag samen met Kimberley, Tess en Megan op het strand te staren naar de sterren. De jongens hielden iets verderop een kampvuur. 

"Ik ben blij dat we weer een keer met zijn alle hier zijn" Zei Kimberley. "Het is te lang geleden" Zei ik. "En door wie kwam dat ook alweer?" Vroeg Megan. Ik begon te lachen. "Ja ja, ik begrijp het" "Maar je bent er nu en daar gaat het om" 

 "Ja ja, ik begrijp het" "Maar je bent er nu en daar gaat het om" 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tess zette wat muziek op. "Tess, hoe gaat het met je vriend?" Vroeg Megan. "Dat is uit" Zei ze zacht. "Waarom?" Vroegen Kimberley en ik tegelijk. "Omdat ik nog niet over Keegan ben" Zei ze. "Dan zeg dat tegen hem" Zei ik. 

"Keegan is helemaal verliefd op zijn vriendin" "Dat is niet waar, dat denkt hij misschien maar ik zag hoe hij naar je keek toen jullie bij mij op bezoek waren" Ze keek opzij naar mij. "Meen je dat?" Ik knikte. "Waarschijnlijk als je hem nu op zijn mond neemt zoent hij terug" Zei Kimberley. Iedereen begon hard te lachen. 

"Tess, Keegan en jij zijn perfect samen, altijd al geweest en jullie moeten echt weer samen komen."  "Maar hij heeft een vriendin" Ik haalde mijn schouders op. "Alles kan kapot" Megan lachte. "Wow, jij en Kim geven echt goed advies" Ik gaf Kimberley een high five. 

"Ook al zeggen ze het op een vreemde manier, ze hebben wel gelijk Tess. Je moet je mond open doen voor het te laat is" Ik knikte. "Anders kan je nog altijd voor je baas gaan, dat werkte voor Hanna ook" Ik keek naar Kimberley. "Je bent net kind, jij hebt gewoon geen filter voor je mond" Kimberley grijnsde breed. 

Megan schudde lachend haar hoofd. "Volgens mij gedragen we ons altijd wel als kinderen als wij met zijn alle zijn" Ik knikte. "Behalve ik natuurlijk, ik ben volwassen" "Hanna, als iemand van ons niet volwassen is ben jij het wel" Ik trok een semi-gekwetst gezicht."Jullie breken mijn hard" 

"Je baas maakt het wel heel voor je" Ik rolde mijn ogen. "Jullie zijn gewoon jaloers" Megan lachte. "Ik niet" 

"Megan, het enige waar jij mee hoeft te zitten in jullie relatie is wanneer hij je nou eindelijk ten huwelijk gaat vragen" Megan rolde met haar ogen. "Ik ben veel te jong om te trouwen" "Je bent 22, er zijn mensen die dan al kinderen hebben" Zei Kimberley lachend. Ik keek naar Tess en keek toen naar de grond. "Hanna? Heb ik iets verkeerds gezegd?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee, het zit zo..." En toen legde ik alles uit over mijn ongeluk. "Daarom was ik toe aan vakantie" Zei ik als laatste. 

Megan gaf me knuffel wat voor een groepsknuffel zorgde. "Ik hou van jullie... Zo veel" Huilde ik zacht. 

Four Years LaterWhere stories live. Discover now