Hoofdstuk 34

4.2K 168 14
                                    

Samen met Kimberley ging ik een middagje shoppen in het centrum. We liepen tientallen winkels in en uit. "Hanna mag ik iets vragen?" Ik keek verbaasd op en knikte. 

"Jij en Jaden?" Ik keek haar met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Wat is er met mij en Jaden?" Ze haalde haar schouders op. "Jullie zijn nu best wel weer close geworden, ben je niet bang dat jullie weer gevoelens voor elkaar gaan krijgen?" Ik schudde mijn hoofd. 

"We hebben al bijna 5 jaar geen relatie meer. Ik denk echt niet dat ik ooit nog iets voor Jaden zal gaan voelen" "Maar je sluit het dus niet uit?" "Jezus, Kimberley, wil je ons zo graag samen? Ik sluit niks uit, ik sluit niet uit dat ik ooit nog een keer een boek zal schrijven, dat ik ooit in Moskou ga wonen of dat ik ooit nog een relatie met Jaden krijg, maar dat betekend niet dat het ooit zal gebeuren" 

"En hoe voelt hij zich daarover?" "Hij heeft een vriendin, Kim, dus voorlopig gebeurd er niks" Ze knikte. 'Ik wilde het alleen even weten" Ik rolde met mijn ogen. 

"Heb je al ooit ruzie met Marc gehad?" Ik schudde mijn hoofd. "Niet echt, hij negeerde me voor drie dagen toen hij dacht dat ik ondertussen nog andere date, maar dat was een misverstand en daarna hebben we nooit meer iets gehad" 

"Vanwaar eigenlijk al die vragen?" Ze haalde haar schouders op. "Ik wilde weten of je echt beter af was zonder Jaden?" Ik knikte. "Hij is nu gewoon mijn beste vriend, meer niet.

~*~

's Avonds gingen we met zijn alle uit eten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

's Avonds gingen we met zijn alle uit eten. Ik trok de outfit die Megan voor me had klaar gelegd aan en keek tevreden in de spiegel. Ik liep naar beneden. Ik was één van de eerste klaar. Alleen Jaden was er eigenlijk pas. "Hanna, je bent een keer niet als laatste" Ik glimlachte. "Ben je nu trots op me?" Hij knikte. Ik ging naast hem zitten. 

"Vandaag begon Rick me helemaal te ondervragen over Jaimy en over jou" Ik zuchtte. "Kimberley mij over jou en Marc" Jaden schudde lachend zijn hoofd. "Nu Keegan en Tess samen zijn willen ze denk ik de groep weer zoals het was" Ik knikte. "Dat denk ik ook" 

"Als ze zich nou gewoon bezig hielden met Brad en Wren dat die eindelijk iemand zouden krijgen" Ik begon te lachen. "Ik snap niet dat Brad eigenlijk nog single is" Jaden begon te lachen. "Ik was vanmorgen aan het praten. Hij wil geen relatie, hij is van de one-nightstands" Ik rolde met mijn ogen. "Sinds hij en ik naar Hawaii zijn gegaan doet hij volgens mij niks anders meer" 

Jaden begon te lachen. "Hij werkt veel" "Niet in de avond" Jaden haalde zijn schouders op. "Hij kan moeilijk verliefd worden op zijn baas" Ik begon te lachen. "Tenzij hij smoor is op zichzelf" Jaden knikte en begon hard te lachen. "Ik zie hem al helemaal voor me, zo voor de spiegel handkusjes naar zichzelf"Lachte Jaden. Ik begon nog harder te lachen en greep naar mijn buik van het lachen. 

Megan en Greg kwamen binnen en keken ons vreemd aan waardoor we in een nieuwe lachbui schoten. "Jullie zijn gestoord" Zei Megan. Ik veegde de tranen onder mijn ogen weg. Ik stond op. "Daarom houden je van mij" Megan knikte. "Dat is waar" 

"Waar blijven de andere" Vroeg Jaden. Megan haalde haar schouders op. "Nooit gedacht dat mensen langzamer dan Hanna konden zijn" Zei hij. Ik trok mijn wenkbrauw op. "Dat valt reuze mee!" Hij keek me lang aan. "Toen ik jarig was afgelopen maand was je twee uur te laat omdat je niet de juiste schoenen kon vinden" Ik keek naar de grond. "Maar ik wilde gewoon leuke schoenen aan" Jaden rolde met zijn ogen. "Hanna, tegenwoordig heb jij 300 paar schoenen" 

"Hoe weet jij hoeveel schoenen ze heeft?" Vroeg Greg. "Als ik schoenen kies dan scheelt dat mij weer een uurtje" Ik rolde met mijn ogen. "Niet overdrijven" Megan lachte. "Jullie lijken wel een getrouwd stel" Ik keek haar met een opgetrokken wenkbrauw aan. 

De rest kwam de woonkamer in. "Zullen we gaan?" Vroeg Tess. We liepen naar het centrum wat niet ver lopen was. Bij een klein restaurantje stopten we. Brad had de tafel voor ons gereserveerd. Ik opende de deur  en stapte naar binnen. Een grote ronde tafel was voor ons gereserveerd, in een hoekje van het restaurant. 

Ik ging naast Jaden zitten. "Ik wilde dat Patrick hier was" Zuchtte ik. Hij knikte. "Snap ik. Heb je al met hem gepraat sinds je je vader hebt gezien?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee, ik ga geen contact zoeken. Hij moet maar inzien dat ik niet fout zat en dat ik hem alleen wilde beschermen" Jaden knikte. "Tot hij bewijs  heeft dat jij gelijk heeft zal hij dat nooit inzien" 

"Hij is gewoon een sukkel" Zei Megan. Ik knikte. "Dat is zeker geen leugen, we zien hem echt zelden nog" Ik haalde mijn schouders op. "Mijn moeder zei laatst dat hij naar New York zou verhuizen als Sabrina klaar was met haar laatste jaar op school" "Dat is deze zomer, dat is over 2 maanden" Zei Kimberley. Ik knikte. "Waarschijnlijk wordt ik dan door mijn ouders gedwongen om met hem te gaan praten." 

Four Years LaterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu